BigBoSS je napisal/-a:mali00,
zelo lepa Ibiza, pohvalno, da je šla v dobre roke in da tako dobro skrbiš zanjo. Sem bil takrat tudi resni kupec, mito- sva že 2. Imel sem tudi čast avto peljati in je bil občutek pospeška dejansko nor- takrat je imel malce slabe letne gume, ker je bil zimski čas je bila zunanja temperatura le ca. 2 stopinji C, avto je še v 4ti vrtel v prazno
brutalnost je taka, da je avto narejen bolj za po ravnem kot ovinkih. Gašper mi je ob nakupu ponujal tudi zaporo diferenciala, ki jo je imel doma...škoda, da je nisi vzel ker ta dodatek temu avtu resnično manjka. kar še ni mogoče še bo tako da držim pesti, da si jo kdaj omisliš. zapora je na fwd prav gotovo best buy (govorim iz izkušenj).
na cesti sem te tudi že večkrat videl in je avto stalno čist v piko- pohvalno. drugič te bom pozdravil... zaradi lepe barve, ki jo vozim tudi sam- MINI rumene barve![]()
Lp,
mito155 je napisal/-a:zdej jo imaš že 2 leti... če se ne motim... za božička si jo kupil.. meni speljal pred nosom
BigBoSS je napisal/-a: Sem bil takrat tudi resni kupec, mito- sva že 2.
dr.sah je napisal/-a:če delaš na VAG servisu, bi bil i**** če bi vozil kaj drugega ( saj veš, poceni servisi, cenejši rezervni deli, kaka usluga zastoj, ali pa več uslug).
Je pa res, da je cena avta bila prava, avto pa v piko. Vsak ki se loti podobnega projekta, na koncu vidi, da je cena mnogo višja kot je mislil.
dobek je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:zdej jo imaš že 2 leti... če se ne motim... za božička si jo kupil.. meni speljal pred nosomBigBoSS je napisal/-a: Sem bil takrat tudi resni kupec, mito- sva že 2.
glede na to, kako dolgo se je avto prodajal (tudi na mobile.de), je tezko govorit o speljani priloznosti, ne
mali00 je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:Nekje se je tesnenje zmanjšalo in ti je začelo prihajat olje v sistem. Koliko pa so cifre za razne dobrote (bati, ojnice), kaj si vse pomenjal?
cifre se niso tocno znane, ker je motor se v postopku sestavljanja, lahko ti samo priblizno povem za vse skupaj - 1.500€ + delo
mito155 je napisal/-a:ko vidim avto v š zmeraj odličnem stanju sem vesel.. za avto in lastnika... lahk bi se enkrat dobili kje na piru in kakšno rekli..
Dejan_S2 je napisal/-a:Kaj se šališ al resno misliš? Za tak denar jaz niti zavor nisem uspel narediti
mali00 je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:Nekje se je tesnenje zmanjšalo in ti je začelo prihajat olje v sistem. Koliko pa so cifre za razne dobrote (bati, ojnice), kaj si vse pomenjal?
cifre se niso tocno znane, ker je motor se v postopku sestavljanja, lahko ti samo priblizno povem za vse skupaj - 1.500€ + delo
Dejan_S2 je napisal/-a:Ja resno mislim, da je izredno malo, saj je skoraj vsaka tuning komponenta jurja, ali celo več...
Koliko bo imel oz. ima sedaj potem konjev?
Courage™ je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:Ja resno mislim, da je izredno malo, saj je skoraj vsaka tuning komponenta jurja, ali celo več...
ti se zivis ?
R 34 GT-R je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:Ja resno mislim, da je izredno malo, saj je skoraj vsaka tuning komponenta jurja, ali celo več...
Sam tale "Rumenka", je bolj kot ne skoz v uporabi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov