Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr jul 21, 2010 9:48 pm

No sej dokler imam avto še v garanciji ne smem mašine šravfat tko,da eno leto bo definitivno še to v zraku.Potem pa bomo videli no....
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a BigBoSS Sr jul 21, 2010 11:44 pm

mali00,

zelo lepa Ibiza, pohvalno, da je šla v dobre roke in da tako dobro skrbiš zanjo. Sem bil takrat tudi resni kupec, mito- sva že 2 :) . Imel sem tudi čast avto peljati in je bil občutek pospeška dejansko nor- takrat je imel malce slabe letne gume, ker je bil zimski čas je bila zunanja temperatura le ca. 2 stopinji C, avto je še v 4ti vrtel v prazno :lol: brutalnost je taka, da je avto narejen bolj za po ravnem kot ovinkih. Gašper mi je ob nakupu ponujal tudi zaporo diferenciala, ki jo je imel doma...škoda, da je nisi vzel ker ta dodatek temu avtu resnično manjka. kar še ni mogoče še bo tako da držim pesti, da si jo kdaj omisliš. zapora je na fwd prav gotovo best buy (govorim iz izkušenj).

na cesti sem te tudi že večkrat videl in je avto stalno čist v piko- pohvalno. drugič te bom pozdravil... zaradi lepe barve, ki jo vozim tudi sam- MINI rumene barve 8)

Lp,
MINI Cooper S R53TM powered by AK New MINI Drivers

http://www.mini-klub.com

Uporabniški avatar
mali00
Nov uporabnik

Napisal/-a mali00 Če jul 22, 2010 4:55 pm

BigBoSS je napisal/-a:mali00,

zelo lepa Ibiza, pohvalno, da je šla v dobre roke in da tako dobro skrbiš zanjo. Sem bil takrat tudi resni kupec, mito- sva že 2 :) . Imel sem tudi čast avto peljati in je bil občutek pospeška dejansko nor- takrat je imel malce slabe letne gume, ker je bil zimski čas je bila zunanja temperatura le ca. 2 stopinji C, avto je še v 4ti vrtel v prazno :lol: brutalnost je taka, da je avto narejen bolj za po ravnem kot ovinkih. Gašper mi je ob nakupu ponujal tudi zaporo diferenciala, ki jo je imel doma...škoda, da je nisi vzel ker ta dodatek temu avtu resnično manjka. kar še ni mogoče še bo tako da držim pesti, da si jo kdaj omisliš. zapora je na fwd prav gotovo best buy (govorim iz izkušenj).

na cesti sem te tudi že večkrat videl in je avto stalno čist v piko- pohvalno. drugič te bom pozdravil... zaradi lepe barve, ki jo vozim tudi sam- MINI rumene barve 8)

Lp,

hvala, le potrobi, ce bo cas bomo kaksno rekli ;) - cista pa mora bit, da pride rumena barva do izraza, posebej zdaj ko je na frisno pobarvana ;)

mislim pa, da na tem avtu se ne obnese najbolje ta zapora, ker so bile velike tezave :? :? :?

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če jul 22, 2010 5:02 pm

mito155 je napisal/-a:zdej jo imaš že 2 leti... če se ne motim... za božička si jo kupil.. meni speljal pred nosom :)

BigBoSS je napisal/-a: Sem bil takrat tudi resni kupec, mito- sva že 2 :) .

glede na to, kako dolgo se je avto prodajal (tudi na mobile.de), je tezko govorit o speljani priloznosti, ne :lol:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

dr.sah
Novinec

Napisal/-a dr.sah Če jul 22, 2010 5:51 pm

za tak avto mora biti pravi kupec. lahko se takoj proda, ali pa se vleče, saj je avto specifičen. Velja za vse predelane avte isto.

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a BigBoSS Pe jul 23, 2010 11:37 am

za človeka, ki ve kaj vse je treba postoriti, da se spravi tak avto v tako stanje je bila priložnost prav gotovo odlična. Cena je bila poštena, avto v piko. Prodajal se je tako dolgo, ker v slo žal ni veliko ljudi, ki bi znali cenit trud in €, ki so vloženi v raznih projektih. Večina samo sanjari o neki visoki konjenici, vse se pa konča že v trenutku, ko se vidi cene posameznih potrebnih komponent. Na mobile.de je bila cena prav gotovo prenizka in je bilo ljudi strah, ker tako predelani avti gor držijo precej višje cene.

Prav gotovo mi je bilo žal priložnosti a čas je pokazal, da sem se le pravilno odločil. Raje uživam na ovinkih ter z drugimi znamkami- žal nisem tip človeka za voz iz VAG koncerna (znamka Porsche izvzeta ;) )... 100 ljudi 100 čudi ;)

mali00,
rumena pa mora bit stalno čista, res je :)
MINI Cooper S R53TM powered by AK New MINI Drivers

http://www.mini-klub.com

dr.sah
Novinec

Napisal/-a dr.sah Če jul 29, 2010 4:44 pm

če delaš na VAG servisu, bi bil i**** če bi vozil kaj drugega ( saj veš, poceni servisi, cenejši rezervni deli, kaka usluga zastoj, ali pa več uslug).

Je pa res, da je cena avta bila prava, avto pa v piko. Vsak ki se loti podobnega projekta, na koncu vidi, da je cena mnogo višja kot je mislil.

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Pe jul 30, 2010 8:02 am

dr.sah je napisal/-a:če delaš na VAG servisu, bi bil i**** če bi vozil kaj drugega ( saj veš, poceni servisi, cenejši rezervni deli, kaka usluga zastoj, ali pa več uslug).

Je pa res, da je cena avta bila prava, avto pa v piko. Vsak ki se loti podobnega projekta, na koncu vidi, da je cena mnogo višja kot je mislil.

Res je, poleg "projektnih" komponent, je še mnogo ostalih, ki se zamenjajo zaradi preventive. Ni samo večja turbina, IC in gasa..
Spoznaš pa avto v piko in sam pri sebi veš kaj imaš, to pa je glavno!
RiDe hArD

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Pe jul 30, 2010 10:07 am

dobek je napisal/-a:
mito155 je napisal/-a:zdej jo imaš že 2 leti... če se ne motim... za božička si jo kupil.. meni speljal pred nosom :)

BigBoSS je napisal/-a: Sem bil takrat tudi resni kupec, mito- sva že 2 :) .

glede na to, kako dolgo se je avto prodajal (tudi na mobile.de), je tezko govorit o speljani priloznosti, ne :lol:

ti lahko povem kdaj jo je kupil.. točen datum... ker sem ob 18:00 zvečer ko sem čakal na odgovorpostal zelo žalosten... :cry:

lp

dr.sah
Novinec

Napisal/-a dr.sah So jul 31, 2010 6:47 pm

jaz sem pa deloma kriv, da ti je šla pod nosom, saj sem navijal k norc, da jo kupi.

Uporabniški avatar
mali00
Nov uporabnik

Napisal/-a mali00 Ne avg 01, 2010 4:29 pm

dr.sah je napisal/-a:jaz sem pa deloma kriv, da ti je šla pod nosom, saj sem navijal k norc, da jo kupi.

ja to je bil dan, se vedno zelo dobro v spominu ;)

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Ne avg 01, 2010 5:00 pm

ko vidim avto v š zmeraj odličnem stanju sem vesel.. za avto in lastnika... lahk bi se enkrat dobili kje na piru in kakšno rekli.. ;)

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 Ne avg 01, 2010 6:58 pm

Kaj se šališ al resno misliš? Za tak denar jaz niti zavor nisem uspel narediti :lol:

mali00 je napisal/-a:
R 34 GT-R je napisal/-a:Nekje se je tesnenje zmanjšalo in ti je začelo prihajat olje v sistem. Koliko pa so cifre za razne dobrote (bati, ojnice), kaj si vse pomenjal?

cifre se niso tocno znane, ker je motor se v postopku sestavljanja, lahko ti samo priblizno povem za vse skupaj - 1.500€ + delo
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
mali00
Nov uporabnik

Napisal/-a mali00 Ne avg 01, 2010 7:29 pm

mito155 je napisal/-a:ko vidim avto v š zmeraj odličnem stanju sem vesel.. za avto in lastnika... lahk bi se enkrat dobili kje na piru in kakšno rekli.. ;)

lahko se dobimo in kaksno recemo, pa se kaksen krog se zapeljemo ;)

Dejan_S2 je napisal/-a:Kaj se šališ al resno misliš? Za tak denar jaz niti zavor nisem uspel narediti :lol:

mali00 je napisal/-a:
R 34 GT-R je napisal/-a:Nekje se je tesnenje zmanjšalo in ti je začelo prihajat olje v sistem. Koliko pa so cifre za razne dobrote (bati, ojnice), kaj si vse pomenjal?

cifre se niso tocno znane, ker je motor se v postopku sestavljanja, lahko ti samo priblizno povem za vse skupaj - 1.500€ + delo

Vrjamem, jaz sem hvala bogu ze imel to postimano, sem se pa pozanimal koliko so kostale prvega lstnika in je cifra cez 2k€ ;)

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Ne avg 01, 2010 7:54 pm

Ja resno mislim, da je izredno malo, saj je skoraj vsaka tuning komponenta jurja, ali celo več...

Koliko bo imel oz. ima sedaj potem konjev?
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
mali00
Nov uporabnik

Napisal/-a mali00 Ne avg 01, 2010 8:13 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:Ja resno mislim, da je izredno malo, saj je skoraj vsaka tuning komponenta jurja, ali celo več...

ja tuning zadeva ni poceni, nisem naredil tuninga na motorju, vendar sem ga samo obnovil

trenutno ima se vedno isto konjev, sem se pa ze nekaj z ogrincem pogovarjal, da bi mi ''update-ov'' chip - mogoce se kaksen konj vec ;)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne avg 01, 2010 11:02 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:Ja resno mislim, da je izredno malo, saj je skoraj vsaka tuning komponenta jurja, ali celo več...

ti se zivis ? :shock:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Ne avg 01, 2010 11:42 pm

Courage™ je napisal/-a:

ti se zivis ? :shock:

Alo ded, ja se malo migam ja! :lol:

Sem v Rotterdamu spet, že od Novembra neprestano... saj veš ti kak je to terensko življenje! ...Avto v nekje v fazi zaključevanja, JA malo se je zavleklo, ampak bo :twisted:

Daj, ko bo nared in ko bom doma, se itaq vidimo 8)

LP

@lastnik cupre: Sori za "smetenje", ampak veš kak je VAG-ovci moremo skupaj držat ane! :EE

Glede stroškov, pa so res minimalni, no jaz nisem mel take "sreče", pa so cifre še z neko številko pred tistih 2000, tak da je moja cifra petmestna :noro
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Po avg 02, 2010 9:48 am

Sam tale "Rumenka", je bolj kot ne skoz v uporabi :idea:
RiDe hArD

Uporabniški avatar
mali00
Nov uporabnik

Napisal/-a mali00 Po avg 02, 2010 12:28 pm

R 34 GT-R je napisal/-a:

Sam tale "Rumenka", je bolj kot ne skoz v uporabi :idea:

res je, jaz imam avto za vsakdanjo uporabo in tako tudi gledam na motor in vse ostalo, ne hodim na drage in ostale zadeve, imam jo cisto zaradi uzitka ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov