Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Če maj 20, 2010 1:22 pm

Do zdaj so ble same take pričakovane stvari, za podvozje se je vedlo ko sem se tam peljal zato sem tudi zglihal ceno na primerno.

Ostalo pa je itak servis. Eni menjujejo take stvari na 2 leti starih avtah.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Če maj 20, 2010 1:25 pm

Slika

Noter ga bom obleko (kot sem puntota) samo zdaj sem videl kaj je blo narobe pri puntu oz. kaj smo zajebali tak da bo tale boljše. Kombinacijo barv se odločam Snežno belo-črno ali črno-snežno belo.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Če maj 20, 2010 2:05 pm

A za plovila ki je še bolj izpostavljeno soli je dober tisti skaj v puntotu za jurja pa pol pa ni :lol:
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Če maj 20, 2010 8:19 pm

@Zois
Jermen stane 120€ približno v motomatu ali kaki podovni trgovini vodna pumpa pa 36€ za 126€ bom dobil oboje ker mam popust ko sem bil pri nekem klubu. Koliko pa je dela pa še nevem, če kdo zna povedat se priporočam.

lenivec nebi se z tabo pogovarjal o tapeciranju tebe bo peklo na vsaki podlagi:twisted:

Umetno usnje je bolj prožno, se ne guba, ne razpoka kot usnje, se z leti ne začne luščit in ne rabi nič vzdrževanja (čisto nič!) če hočeš namažeš pa se sveti če pa nič ne delaš pa tudi ok.

V puntotu sem ga vozo vsaki dan po uro al pa 2 sigurno vsak dan prek 100km pa ni pokazalo niti malo utrujenosti po pol leta, ko pa čistiš pa samo obrišeš in je kot novo. Dober material tudi diha in vse.

Dober skaj je dražji od usnja.
Relax take it easY
Slika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če maj 20, 2010 8:30 pm

dejcc je napisal/-a:
Umetno usnje je bolj prožno, se ne guba, ne razpoka kot usnje, se z leti ne začne luščit in ne rabi nič vzdrževanja (čisto nič!) če hočeš namažeš pa se sveti če pa nič ne delaš pa tudi ok.

V puntotu sem ga vozo vsaki dan po uro al pa 2 sigurno vsak dan prek 100km pa ni pokazalo niti malo utrujenosti po pol leta, ko pa čistiš pa samo obrišeš in je kot novo.

Pol leta si imel in trdiš, da je boljše kot pravo usnje?? Tudi pravo usnje bo po 6 mesecih zgledalo kot novo. Bi te vprašal kako bi skaj zgledal po petih, šestih letih pa ene 150.000 prevoženih kilometrih. ;)

Najprej si napisal, da ne rabi vzdrževanja, potem pa pišeš, kako si brisal z robčki. Tudi za pravo usnje imaš neke vrste vlažilne robčke (ne vem kako točno se reče), s katerimi po potrebi obrišeš sedeže, če se umažejo (ne zaradi razpok ali česar koli drugega). ;)

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Če maj 20, 2010 8:54 pm

Brisal sem ne zaradi vzdrževanja ampak zaradi čiščenja. Na belem se hitro pozna barva kavbojk itd.

Ne govorim na podlagi enega leta ampak na podlagi tega da smo oblekli že xy avtomobilov in sedežnih garnitur. Ne zanima me kako bo po 10 letih, ker avto imam povprečno 1 leto.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če maj 20, 2010 9:00 pm

ja skaj je itaq bolsi od usna :lol:

jst pa vrjamem v smrkce
Slika

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če maj 20, 2010 9:02 pm

LOL :lol: nebi menjal alkantara/usnje kombinacije za skaj, pa da mi zastonj nardijo. čez poletje se ti pa jajce pa rit pražijo ko na teflonski posodi(še oprijem je podoben).
LP Rok

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Če maj 20, 2010 9:07 pm

Drocky je napisal/-a:LOL :lol: nebi menjal alkantara/usnje kombinacije za skaj, pa da mi zastonj nardijo. čez poletje se ti pa jajce pa rit pražijo ko na teflonski posodi(še oprijem je podoben).

Pri 18 stopinj ti švicaš? Nevem kake gradnje si samo če se voziš dela klima.

_B3yBo_ nisem rekel da je boljše, je pa bolj elastično, ne razpoka in ne rabi vzdrževanja.
Relax take it easY
Slika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če maj 20, 2010 9:09 pm

dejcc je napisal/-a:Brisal sem ne zaradi vzdrževanja ampak zaradi čiščenja. Na belem se hitro pozna barva kavbojk itd.

Ne govorim na podlagi enega leta ampak na podlagi tega da smo oblekli že xy avtomobilov in sedežnih garnitur. Ne zanima me kako bo po 10 letih, ker avto imam povprečno 1 leto.

Ne pa potem trdit, da je skaj boljši od pravega usnja če ne veš in če ga nikoli nisi imel v avtu dlje časa ;)

Doma imamo že šesto leto bež usnje v avtu pa zgleda kot prvi dan. Nobenih razpok ali gub. Edino barva kavbojk se sčasoma pozna kot si rekel, kar se pa hitro očisti s tistimi robčki, ki sem jih prej omenjal.

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Če maj 20, 2010 9:16 pm

En post nazaj sem ti napisal da ne trdim da je boljši ampak ima zame boljše lastnosti in ga bom pač dal, kje je problem? Ni ga. Pa če bom dal pinki ko se lahko na glavo postavite :lol:
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če maj 20, 2010 9:17 pm

dejcc je napisal/-a:
Drocky je napisal/-a:LOL :lol: nebi menjal alkantara/usnje kombinacije za skaj, pa da mi zastonj nardijo. čez poletje se ti pa jajce pa rit pražijo ko na teflonski posodi(še oprijem je podoben).

ja ko avto na soncu stoji zaklenjen ti pa ful dela klima. Probaj kdaj na kakem čolnu v kopalnih hlačah al pa avto postavi na sonce za par ur pri 20+ stopinjah pa kratke hlače in skoči v avto. Men to ne paše....
LP Rok

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Če maj 20, 2010 9:23 pm

Drocky je napisal/-a:
dejcc je napisal/-a:

ja ko avto na soncu stoji zaklenjen ti pa ful dela klima. Probaj kdaj na kakem čolnu v kopalnih hlačah al pa avto postavi na sonce za par ur pri 20+ stopinjah pa kratke hlače in skoči v avto. Men to ne paše....

Hja če tebi to ne paše, ne pomeni da njemu tudi ne :vc :lol:

Uporabniški avatar
scisco1
Novinec

Kraj: Ljubljana&Dolina ljubavi

Napisal/-a scisco1 Če maj 20, 2010 11:55 pm

Takole naredi, kot je na tem posnetku na 1:37 :)
http://www.youtube.com/watch?v=wRPZRqnczwA&feature=fvsr
off: Meni osebno najlepši cc :)

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Pe maj 21, 2010 12:11 am

lenivec je napisal/-a:blo je prejšn tedn. smer proti MB ko se začnejo razcepi za ptuj itd. jaz sem bil na desni špuri z tucsonom pred tabo picaso. jaz sem vozo 130 (omejitev 100) picasso me je počasi prehiteval, ti pa zadaj celi živčn blendal in mel levi žmigavec.... v avtu sta bla z stajliš frizurco in očali, ko se ti je picasso umaknil si pa odbrzel mimo. če bi jaz vozil pred tabo bi mel zdaj na avtu že nov zadnji odbijač in parkingsenzorje ziher. če bi bil slučajno s kakim starejšim pa že nov avto. ker bi mi zajec na cesto skočo najverjetneje.

Raje te reči, da je bla srna, ker po zakonu ne smeš zabremzat, če ti na cesto prileti nekaj manjšega (tudi če je to 80 kilski bulmastif, pač mora bit srna ali kaj večjega) :D

dejc lahko razložip tvojo teorijo kako umetno usnje diha, pravo pa ne? Ker kolko jaz vem je glih obratno, saj pravo usnje ima pore. :jao:

Drugače pa jaz bi na tvojem mestu odstranil tisto nalepko na sprednji šipi in špricno čeljusti na črno.

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Ne maj 23, 2010 7:35 pm

koliko je dela oz koliko $$ mi bo vzel kak popoldanc za menjavo zobatega jermena in pumpe?
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Ne maj 23, 2010 7:41 pm

scisco1 je napisal/-a:Takole naredi, kot je na tem posnetku na 1:37 :)
http://www.youtube.com/watch?v=wRPZRqnczwA&feature=fvsr
off: Meni osebno najlepši cc :)

Točno tako bo bolj težko, razen če dobi kje še sedeže od RCja.

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Ne maj 23, 2010 7:53 pm

cena menjave zobatega jermena in vodne pumpe anyone ?
Relax take it easY
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov