dejcc je napisal/-a:
Umetno usnje je bolj prožno, se ne guba, ne razpoka kot usnje, se z leti ne začne luščit in ne rabi nič vzdrževanja (čisto nič!) če hočeš namažeš pa se sveti če pa nič ne delaš pa tudi ok.
V puntotu sem ga vozo vsaki dan po uro al pa 2 sigurno vsak dan prek 100km pa ni pokazalo niti malo utrujenosti po pol leta, ko pa čistiš pa samo obrišeš in je kot novo.
Drocky je napisal/-a:LOLnebi menjal alkantara/usnje kombinacije za skaj, pa da mi zastonj nardijo. čez poletje se ti pa jajce pa rit pražijo ko na teflonski posodi(še oprijem je podoben).
dejcc je napisal/-a:Brisal sem ne zaradi vzdrževanja ampak zaradi čiščenja. Na belem se hitro pozna barva kavbojk itd.
Ne govorim na podlagi enega leta ampak na podlagi tega da smo oblekli že xy avtomobilov in sedežnih garnitur. Ne zanima me kako bo po 10 letih, ker avto imam povprečno 1 leto.
ja ko avto na soncu stoji zaklenjen ti pa ful dela klima. Probaj kdaj na kakem čolnu v kopalnih hlačah al pa avto postavi na sonce za par ur pri 20+ stopinjah pa kratke hlače in skoči v avto. Men to ne paše....dejcc je napisal/-a:Drocky je napisal/-a:LOLnebi menjal alkantara/usnje kombinacije za skaj, pa da mi zastonj nardijo. čez poletje se ti pa jajce pa rit pražijo ko na teflonski posodi(še oprijem je podoben).
Pri 18 stopinj ti švicaš? Nevem kake gradnje si samo če se voziš dela klima.
Drocky je napisal/-a:ja ko avto na soncu stoji zaklenjen ti pa ful dela klima. Probaj kdaj na kakem čolnu v kopalnih hlačah al pa avto postavi na sonce za par ur pri 20+ stopinjah pa kratke hlače in skoči v avto. Men to ne paše....dejcc je napisal/-a:Drocky je napisal/-a:LOLnebi menjal alkantara/usnje kombinacije za skaj, pa da mi zastonj nardijo. čez poletje se ti pa jajce pa rit pražijo ko na teflonski posodi(še oprijem je podoben).
Pri 18 stopinj ti švicaš? Nevem kake gradnje si samo če se voziš dela klima.
lenivec je napisal/-a:blo je prejšn tedn. smer proti MB ko se začnejo razcepi za ptuj itd. jaz sem bil na desni špuri z tucsonom pred tabo picaso. jaz sem vozo 130 (omejitev 100) picasso me je počasi prehiteval, ti pa zadaj celi živčn blendal in mel levi žmigavec.... v avtu sta bla z stajliš frizurco in očali, ko se ti je picasso umaknil si pa odbrzel mimo. če bi jaz vozil pred tabo bi mel zdaj na avtu že nov zadnji odbijač in parkingsenzorje ziher. če bi bil slučajno s kakim starejšim pa že nov avto. ker bi mi zajec na cesto skočo najverjetneje.
scisco1 je napisal/-a:Takole naredi, kot je na tem posnetku na 1:37
http://www.youtube.com/watch?v=wRPZRqnczwA&feature=fvsr
off: Meni osebno najlepši cc
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov