Hren je napisal/-a:Tak polo je prava poslastica (bel + Highline + TSI), pazi le, da ga na začetku preveč ne obremenjuješ... vsaj prvih tisoč kilometrov ga probaj vozit čim več pod 3000 obrati na minuto. Čuvaj ga in srečno z njim.
Pa predstavi ga v svoji temi, pa seveda napiši koliko je realna poraba tegale - glede na prvotne vtise
grizli je napisal/-a:A si ti to prepričan? Da ni ravno obratno?Patrik_A3 je napisal/-a:boš pa spomladi imel pol manj rjave felne,če boš mel radkape.
Patrik_A3 je napisal/-a:grizli je napisal/-a:A si ti to prepričan? Da ni ravno obratno?Patrik_A3 je napisal/-a:boš pa spomladi imel pol manj rjave felne,če boš mel radkape.
Ma ja, sem si sam izkusil. na touranu sem tudi bil brez radkap, pa so dosti bolj ble rjave kot od fotra po 3 letih ko jih ima zaščitene s radkapami. tudi prejšnji lastnik je na stilotu bil brez radkap pa so cele rjaste.
speedfreak je napisal/-a:Jaz sem ga vzel iz zaloge, ampak popusti in cene so iste tudi če bi avto naročil. Sam sem dobil cca 700 e popusta, je pa res da so čakalne vrste če hočeš boavista športni paket ipd. Enega vem da majo v AC Dodič, pa enega črnega v kratkem dobijo v AC Kondor, samo je črn, oba sta pa trivratna tsi.
Kje sta dobila ta izračun?
davorz je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Jaz sem ga vzel iz zaloge, ampak popusti in cene so iste tudi če bi avto naročil. Sam sem dobil cca 700 e popusta, je pa res da so čakalne vrste če hočeš boavista športni paket ipd. Enega vem da majo v AC Dodič, pa enega črnega v kratkem dobijo v AC Kondor, samo je črn, oba sta pa trivratna tsi.
Kje sta dobila ta izračun?
Aha.
Izračun je bil narejen pri avtohiši Meh v Velenju. Imel sem nekaj prostega časa, ko sem ravno hodil naokoli in sem se šel informativno poznaimati (resni nakup se bo začel januarja). Izračun je bil 16.473€ za 1.2 TSI boavista ter še nekaj cukrčkov. Sestra pač ima rajši manjši dobro opremljen avto, kot pa večji avto ampak slabše opremljen za isti denar. Za popust je rekel da nekaj minimalnega bi se dalo zrihtat, ampak res minimalno. 700€ kot praviš je že nekaj.
Renault VG je napisal/-a:Čestitam za nakup pa predstavi avto v galeriji.Drugač bo pa poraba vrjetno tui še padla če kakšnih 1000km
speedfreak je napisal/-a:Mene bi tudi prišel dražje pri MEH-u.
Jaz tudi pogrešam kak kos opreme, samo sem hotel avto na zalogi, ker nisem hotel čakat 3 mesce. Kakšne bombončke je pa vzela za ta denar?
Sem ravno hotel napisat. Če ti je pa 510 predrag, imaš alternativo (se trenutno ne spomnim podjetja, bom našel).baucek je napisal/-a:Najprej obilo varnih kilometrov z novim avtomobilom!
Če te moti osvetlitev avtordia, si umisli RCD 510 - je čist nekaj drugega
MyWay! je napisal/-a:Sem ravno hotel napisat. Če ti je pa 510 predrag, imaš alternativo (se trenutno ne spomnim podjetja, bom našel).baucek je napisal/-a:Najprej obilo varnih kilometrov z novim avtomobilom!
Če te moti osvetlitev avtordia, si umisli RCD 510 - je čist nekaj drugega
davorz je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Mene bi tudi prišel dražje pri MEH-u.
Jaz tudi pogrešam kak kos opreme, samo sem hotel avto na zalogi, ker nisem hotel čakat 3 mesce. Kakšne bombončke je pa vzela za ta denar?
Ka lahko zaupaš v kateri avtohiši si ga vzel, in ali si bil pri več avtohišah? Dodan je bil še paket udobja 2, Boavista, rezervno kolo z aluminijastim platiščem (baje edina možno če hočeš rezevno), radio 510, in climatronic kar pa je misli da tudi vse. Pa kovinska barva. Ampak ravno gledam konfigurator in izračun, da se je pri izračunu zmotil ter še dodal ALU platišča Mistral, To ne vem zakaj, saj so 17col platišča tako ali tako všteta v Boavista paket. 16.100€ -700€ .... Počasi se niža znesek. Meni je to kar veliko za avto takšne velikosti, ampak nismo vsi mi
Tebi pa naj res čimboljše služi, pred nakupom te še kaj kontaktiram kako si zadovoljen z njim. Ali pa se dogovorimo za ogled avta v živo
Kaj več pa mislim da bova po privat sporočilih, saj se malce smeti tema.
Lep pozdrav
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost