Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Re: Speedfreakov novi avto.

Napisal/-a IcEm4n Pe nov 26, 2010 9:08 pm

lep. Še en ALU-wing mu zadi paše :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Pe nov 26, 2010 9:20 pm

Krom špegli

Hren

Napisal/-a Hren Pe nov 26, 2010 9:34 pm

Tak polo je prava poslastica (bel + Highline + TSI), pazi le, da ga na začetku preveč ne obremenjuješ... vsaj prvih tisoč kilometrov ga probaj vozit čim več pod 3000 obrati na minuto. Čuvaj ga in srečno z njim.

Pa predstavi ga v svoji temi, pa seveda napiši koliko je realna poraba tegale - glede na prvotne vtise :)

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Pe nov 26, 2010 10:04 pm

Hren je napisal/-a:Tak polo je prava poslastica (bel + Highline + TSI), pazi le, da ga na začetku preveč ne obremenjuješ... vsaj prvih tisoč kilometrov ga probaj vozit čim več pod 3000 obrati na minuto. Čuvaj ga in srečno z njim.

Pa predstavi ga v svoji temi, pa seveda napiši koliko je realna poraba tegale - glede na prvotne vtise :)

Jao, pa smo spet pri porabi :roll:

Zakaj ne bi kdo raje napisal "čimprej ga ulaufaj, pa da vidimo koliko to gre" :twisted:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe nov 26, 2010 10:09 pm

Tile Poloti so res kr paša za oči.Kolega ma 3V pa mislim,da GT podaljške pa zadeva prow pomiri oči ko ga vidiš.
Drugače pa čestitke za nakup in naj ti služi.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Pe nov 26, 2010 10:15 pm

Predvideval sem, da si mislil te originalke :D

Slika

Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe nov 26, 2010 10:43 pm

15" radkape za polota so 60€ in ne 85€.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe nov 26, 2010 10:56 pm

grizli je napisal/-a:

Patrik_A3 je napisal/-a:boš pa spomladi imel pol manj rjave felne,če boš mel radkape.
A si ti to prepričan? Da ni ravno obratno? ;)

Ma ja, sem si sam izkusil. na touranu sem tudi bil brez radkap, pa so dosti bolj ble rjave kot od fotra po 3 letih ko jih ima zaščitene s radkapami. tudi prejšnji lastnik je na stilotu bil brez radkap pa so cele rjaste.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So nov 27, 2010 1:29 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
grizli je napisal/-a:

Patrik_A3 je napisal/-a:boš pa spomladi imel pol manj rjave felne,če boš mel radkape.
A si ti to prepričan? Da ni ravno obratno? ;)

Ma ja, sem si sam izkusil. na touranu sem tudi bil brez radkap, pa so dosti bolj ble rjave kot od fotra po 3 letih ko jih ima zaščitene s radkapami. tudi prejšnji lastnik je na stilotu bil brez radkap pa so cele rjaste.

Hvala BBS, ful hudo zgleda takle, tak da mogoče se pa odločim za ta poseg.

Evo poraba....5,6 litra zelo umirjene voznje ( okoli 90 100km/h ) na relacije, tak da tisti, ki sanjajo o 6h litrih pri DINAMIČNI vožnji, očitno ne vejo kaj je dinamična vožnja.

Drugače avto lepo gre, zavore bi lahko bile boljše, ampak verjetno še niso ulavfane, pa tudi sam sem navajen na 300 mm diske s prejšnega avta. Luči so zelo dobre, udobje tudi, čeprav sredinski naslon za roko je tako tako....osvetlitev radia ( modra ), je totalno zgrešena in preveč bode v oči-...drugače pa zelo zelo soliden avtoček.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a davorz So nov 27, 2010 3:13 pm

speedfreak je napisal/-a:Jaz sem ga vzel iz zaloge, ampak popusti in cene so iste tudi če bi avto naročil. Sam sem dobil cca 700 e popusta, je pa res da so čakalne vrste če hočeš boavista športni paket ipd. Enega vem da majo v AC Dodič, pa enega črnega v kratkem dobijo v AC Kondor, samo je črn, oba sta pa trivratna tsi.

Kje sta dobila ta izračun?

Aha.

Izračun je bil narejen pri avtohiši Meh v Velenju. Imel sem nekaj prostega časa, ko sem ravno hodil naokoli in sem se šel informativno poznaimati (resni nakup se bo začel januarja). Izračun je bil 16.473€ za 1.2 TSI boavista ter še nekaj cukrčkov. Sestra pač ima rajši manjši dobro opremljen avto, kot pa večji avto ampak slabše opremljen za isti denar. Za popust je rekel da nekaj minimalnega bi se dalo zrihtat, ampak res minimalno. 700€ kot praviš je že nekaj. :)
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :):)

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG So nov 27, 2010 4:05 pm

Čestitam za nakup pa predstavi avto v galeriji.Drugač bo pa poraba vrjetno tui še padla če kakšnih 1000km ;)

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So nov 27, 2010 4:49 pm

davorz je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:Jaz sem ga vzel iz zaloge, ampak popusti in cene so iste tudi če bi avto naročil. Sam sem dobil cca 700 e popusta, je pa res da so čakalne vrste če hočeš boavista športni paket ipd. Enega vem da majo v AC Dodič, pa enega črnega v kratkem dobijo v AC Kondor, samo je črn, oba sta pa trivratna tsi.

Kje sta dobila ta izračun?

Aha.

Izračun je bil narejen pri avtohiši Meh v Velenju. Imel sem nekaj prostega časa, ko sem ravno hodil naokoli in sem se šel informativno poznaimati (resni nakup se bo začel januarja). Izračun je bil 16.473€ za 1.2 TSI boavista ter še nekaj cukrčkov. Sestra pač ima rajši manjši dobro opremljen avto, kot pa večji avto ampak slabše opremljen za isti denar. Za popust je rekel da nekaj minimalnega bi se dalo zrihtat, ampak res minimalno. 700€ kot praviš je že nekaj. :)

Mene bi tudi prišel dražje pri MEH-u.

Jaz tudi pogrešam kak kos opreme, samo sem hotel avto na zalogi, ker nisem hotel čakat 3 mesce. Kakšne bombončke je pa vzela za ta denar?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So nov 27, 2010 4:51 pm

Renault VG je napisal/-a:Čestitam za nakup pa predstavi avto v galeriji.Drugač bo pa poraba vrjetno tui še padla če kakšnih 1000km ;)

Bom predstavil ko bom imel čas poslikati avto, pa da se vreme malo popravi. Trenutno sem preveč zaseden z urejanjem stanovanja in drugimi zadevami.

Ma poraba bo kakršna bo...bom pa poročal o napredku vsekakor.

Hvala vsem za lepe želje.

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a davorz So nov 27, 2010 5:07 pm

speedfreak je napisal/-a:Mene bi tudi prišel dražje pri MEH-u.

Jaz tudi pogrešam kak kos opreme, samo sem hotel avto na zalogi, ker nisem hotel čakat 3 mesce. Kakšne bombončke je pa vzela za ta denar?

Ka lahko zaupaš v kateri avtohiši si ga vzel, in ali si bil pri več avtohišah? Dodan je bil še paket udobja 2, Boavista, rezervno kolo z aluminijastim platiščem (baje edina možno če hočeš rezevno), radio 510, in climatronic kar pa je misli da tudi vse. Pa kovinska barva. Ampak ravno gledam konfigurator in izračun, da se je pri izračunu zmotil ter še dodal ALU platišča Mistral, To ne vem zakaj, saj so 17col platišča tako ali tako všteta v Boavista paket. 16.100€ -700€ .... Počasi se niža znesek. Meni je to kar veliko za avto takšne velikosti, ampak nismo vsi mi :)

Tebi pa naj res čimboljše služi, pred nakupom te še kaj kontaktiram kako si zadovoljen z njim. Ali pa se dogovorimo za ogled avta v živo :)

Kaj več pa mislim da bova po privat sporočilih, saj se malce smeti tema.

Lep pozdrav
Zadnjič spremenil davorz, dne So nov 27, 2010 6:40 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :):)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So nov 27, 2010 5:17 pm

off:
tema premaknjena v galerijo, ker je sedaj že jasno za kateri avto se gre.

on:
speedfreak: srečno in varno vožnjo še naprej! to ti bom tudi izrekel, ko se naslednjič dobimo v živo, kar pa mi trenutno ne znese zaradi pomanjkanja časa.
king: se slišimo v kratkem.

baucek
Novinec

Napisal/-a baucek So nov 27, 2010 5:48 pm

Najprej obilo varnih kilometrov z novim avtomobilom!

Če te moti osvetlitev avtordia, si umisli RCD 510 - je čist nekaj drugega :D

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind So nov 27, 2010 6:34 pm

Tip si je Polota kupu :D
Komaj čakam da vidim povprečno porabo.. zdaj moram pa skoraj podnujno pridet na meet :D

Drgač pa.. srečno in varno vožnjo ;)

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a MyWay! So nov 27, 2010 6:47 pm

baucek je napisal/-a:Najprej obilo varnih kilometrov z novim avtomobilom!

Sem ravno hotel napisat. Če ti je pa 510 predrag, imaš alternativo (se trenutno ne spomnim podjetja, bom našel).

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So nov 27, 2010 7:16 pm

MyWay! je napisal/-a:
baucek je napisal/-a:Najprej obilo varnih kilometrov z novim avtomobilom!

Sem ravno hotel napisat. Če ti je pa 510 predrag, imaš alternativo (se trenutno ne spomnim podjetja, bom našel).

Ni fora v ceni, kot sm napisal je bil avto na zalogi, tako da nisem ravno mogel nekaj izbirati...zahteve so bile paket boavista pa tsi motor....ostalo sem se pač moral prilagoditi.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So nov 27, 2010 7:18 pm

davorz je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:Mene bi tudi prišel dražje pri MEH-u.

Ka lahko zaupaš v kateri avtohiši si ga vzel, in ali si bil pri več avtohišah? Dodan je bil še paket udobja 2, Boavista, rezervno kolo z aluminijastim platiščem (baje edina možno če hočeš rezevno), radio 510, in climatronic kar pa je misli da tudi vse. Pa kovinska barva. Ampak ravno gledam konfigurator in izračun, da se je pri izračunu zmotil ter še dodal ALU platišča Mistral, To ne vem zakaj, saj so 17col platišča tako ali tako všteta v Boavista paket. 16.100€ -700€ .... Počasi se niža znesek. Meni je to kar veliko za avto takšne velikosti, ampak nismo vsi mi :)

Tebi pa naj res čimboljše služi, pred nakupom te še kaj kontaktiram kako si zadovoljen z njim. Ali pa se dogovorimo za ogled avta v živo :)

Kaj več pa mislim da bova po privat sporočilih, saj se malce smeti tema.

Lep pozdrav

To z rezervo ne vem če je gih res, drugače je pa cena vseeno nekam visoka. Vzel sem ga pri AH Debevc v Mengšu,.

Če te zanima ogled oziroma še kaj bolj podrobno piši p.m, itak sem skoraj vsak dan v Velenju tako da ni problema.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost