Most dol:
Ena od spodaj:
Priprava za prešanje

In pa še jaz

nato87 je napisal/-a:brez zamere ampak tote pink felne so čisto mimo, prej je zgledal super, zaj pa,...no če ti tak odgovarja, okaja pa še nekaj,...greva dirkat? mam isto 1.9 tdi 81 kw ( seat leon sport)
nato87 je napisal/-a:brez zamere ampak tote pink felne so čisto mimo, prej je zgledal super, zaj pa,...no če ti tak odgovarja, okaja pa še nekaj,...greva dirkat? mam isto 1.9 tdi 81 kw ( seat leon sport)
nato87 je napisal/-a:zakaj pa maš ti na sliki isto "jajčko", če nikam ne gre ?
peroRS je napisal/-a:nato87 je napisal/-a:zakaj pa maš ti na sliki isto "jajčko", če nikam ne gre ?
Ja samo on ima pod havbo tvoj "jajček" pa še tega Golfa zraven![]()
p.s: meni tudi te pinki feltne sploh niso všeč. Raje zelene
HPF je napisal/-a: pa čeprav lahko z to "jajčko" povsem normalno sledim frajerčkom, ki jim ata pa mama kupita bmw-ja 330ci.
CockroaC je napisal/-a:HPF je napisal/-a: pa čeprav lahko z to "jajčko" povsem normalno sledim frajerčkom, ki jim ata pa mama kupita bmw-ja 330ci.
Kaj pa onim ko so si jih sami kupli?
CockroaC je napisal/-a:Ker je pac njihovim starsem ratalo v zivljenju in lahko otrokom malo vec privoscijo, tvojim pa ne .. so zdaj oni avtomadsko slabsi.
CockroaC je napisal/-a:Ker je pac njihovim starsem ratalo v zivljenju in lahko otrokom malo vec privoscijo, tvojim pa ne .. so zdaj oni avtomadsko slabsi.
CockroaC je napisal/-a:Nisem
HPF je napisal/-a:nato87 je napisal/-a:brez zamere ampak tote pink felne so čisto mimo, prej je zgledal super, zaj pa,...no če ti tak odgovarja, okaja pa še nekaj,...greva dirkat? mam isto 1.9 tdi 81 kw ( seat leon sport)
Tudi meni barva feln ne sede preveč.. bi prej pričakoval, da bo pol kaka "svija" sedela not![]()
Off: Kak se pubeci ne naveličate dirkat z takimi "jajčkami" ko nikam ne grejo?
AudiFreak je napisal/-a:HPF je napisal/-a:nato87 je napisal/-a:brez zamere ampak tote pink felne so čisto mimo, prej je zgledal super, zaj pa,...no če ti tak odgovarja, okaja pa še nekaj,...greva dirkat? mam isto 1.9 tdi 81 kw ( seat leon sport)
Tudi meni barva feln ne sede preveč.. bi prej pričakoval, da bo pol kaka "svija" sedela not![]()
Off: Kak se pubeci ne naveličate dirkat z takimi "jajčkami" ko nikam ne grejo?
Moram vprašat: a si ti slučajno tisti, ki skozi Smetanovo dosega trimestne hitrosti?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov