Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
CheFF
Novinec

Re: Golf IV GTI TDI

Napisal/-a CheFF Sr jul 27, 2011 7:58 am

Evo včeraj sem menjal zadnje puše na mostu.

Most dol:
Slika
Ena od spodaj:
Slika
Priprava za prešanje :D
Slika
In pa še jaz =P
Slika

nato87
Nov uporabnik

Napisal/-a nato87 Po avg 22, 2011 11:56 pm

brez zamere ampak tote pink felne so čisto mimo, prej je zgledal super, zaj pa,...no če ti tak odgovarja, ok :D aja pa še nekaj,...greva dirkat? mam isto 1.9 tdi 81 kw ( seat leon sport) :D

pikoli
Nov uporabnik

Napisal/-a pikoli To avg 23, 2011 11:37 pm

uf, men so pa tele pinki feltne prov zakon :D

Uporabniški avatar
CheFF
Novinec

Napisal/-a CheFF To avg 23, 2011 11:41 pm

nato87 je napisal/-a:brez zamere ampak tote pink felne so čisto mimo, prej je zgledal super, zaj pa,...no če ti tak odgovarja, ok :D aja pa še nekaj,...greva dirkat? mam isto 1.9 tdi 81 kw ( seat leon sport) :D

Ti bi kar dirkat šel? :D

Uporabniški avatar
HPF
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HPF To avg 23, 2011 11:49 pm

nato87 je napisal/-a:brez zamere ampak tote pink felne so čisto mimo, prej je zgledal super, zaj pa,...no če ti tak odgovarja, ok :D aja pa še nekaj,...greva dirkat? mam isto 1.9 tdi 81 kw ( seat leon sport) :D

Tudi meni barva feln ne sede preveč.. bi prej pričakoval, da bo pol kaka "svija" sedela not 8)

Off: Kak se pubeci ne naveličate dirkat z takimi "jajčkami" ko nikam ne grejo?

nato87
Nov uporabnik

Napisal/-a nato87 Sr avg 24, 2011 12:20 am

zakaj pa maš ti na sliki isto "jajčko", če nikam ne gre ? :D

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr avg 24, 2011 8:27 am

nato87 je napisal/-a:zakaj pa maš ti na sliki isto "jajčko", če nikam ne gre ? :D

Ja samo on ima pod havbo tvoj "jajček" pa še tega Golfa zraven =P :D

p.s: meni tudi te pinki feltne sploh niso všeč. Raje zelene :mrgreen:

Uporabniški avatar
HPF
Novinec

Napisal/-a HPF Sr avg 24, 2011 2:32 pm

peroRS je napisal/-a:
nato87 je napisal/-a:zakaj pa maš ti na sliki isto "jajčko", če nikam ne gre ? :D

Ja samo on ima pod havbo tvoj "jajček" pa še tega Golfa zraven =P :D

p.s: meni tudi te pinki feltne sploh niso všeč. Raje zelene :mrgreen:

Tako jajčko imam, ker si boljše trenutno še ne morem privoščit, sem pa zelo vesel, da se jo jemlje kot jajčko in da se nazven ne vidi kaj skriva pod pokrovom, pa čeprav lahko z to "jajčko" povsem normalno sledim frajerčkom, ki jim ata pa mama kupita bmw-ja 330ci. Osebno dam več na dobre gume, redno vzdrževanje, dobro olje in redno menjavane je tega, kot na 18ke z linglong gumami :) Se mi zdi, da če navzven avto zgleda nekaj več, da ti vsi gnjavijo, da bi radi "dirkali". Da si prav živčn polek :)
Se mi zdi, da te to naganjanje mine, ko se par krat pelješ z kakimi mrcinami od 400hp+.. No, ko bom pa vlki, bom pa kupil Evo-ta, šel do Loco-ta, pol pa pridite! :D

Da vprašam še nekaj uporabnega: Koliko barve porabiš za 4 platišča?

nato87
Nov uporabnik

Napisal/-a nato87 Če avg 25, 2011 2:16 am

No jaz ga nisem označil kot "jajčko" meni je ta avto čist kul, gre čist ok, ni ga treba priganjat, mala poraba, vzdržljivost motorja,... Se strinjam z tistim kar si napisal, raje Seat pa redno vzdrževanje, menjava ojla, dobre gume,...kot pa kak drag Bmw pa nimaš niti za olje. :D Jaz bi si lahko kupil Bmwja pa si ga nisem, iz principa ne, že zato ker ga ima vsak pubec. Vsak ko sliši Bmw misli da je nevem kaj, v bistvu pa je pleh kot pleh, sem vozil od kolega 318d 116 km, pa nisem dobil tistega občutka varnosti kot pa pri Leonu, avto "plava" pa pospeški so tud kr nekaj.
Tisto o dirkanju pa je blo napisano kot hec, videl sem da ima isti motor pa kw, samo zaradi tega sem reko :)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Če avg 25, 2011 3:00 pm

HPF je napisal/-a: pa čeprav lahko z to "jajčko" povsem normalno sledim frajerčkom, ki jim ata pa mama kupita bmw-ja 330ci.

Kaj pa onim ko so si jih sami kupli?
Slika

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Če avg 25, 2011 4:10 pm

Meni so pinki felge na črnem avtu čist hude! Pa sama barva je super ker je bolj živa. V živo mora zakon zgledat.

Na komentarje se pa ne oziraj, sem tud sam dobival podobne (da sem neuravnovešen itd...) ko sem dal na rdeč avto živo zelene felge :lol:

Uporabniški avatar
HPF
Novinec

Napisal/-a HPF Če avg 25, 2011 4:36 pm

CockroaC je napisal/-a:
HPF je napisal/-a: pa čeprav lahko z to "jajčko" povsem normalno sledim frajerčkom, ki jim ata pa mama kupita bmw-ja 330ci.

Kaj pa onim ko so si jih sami kupli?

Proti takim nimam nič (jih spoštujem), žal pa je v tej cilnji skupini (zaključuje serš, začel s faksom) mogoče 1% takih. Kupit še niti ni taki problem, problem je to pol vzdrževat. Sam pravkar končujem študij računalništva in ne poznam nobenega, ki bi redno študiral in zagovoril diplomo pri 21 letih, da se naokoli vozi z 330ko (ki bi si jo sam kupil), oz. poznam enega, ki že od 18 leta dela in si je sedaj sam kupil E46 M3. Poznam pa par takih, ki so stari 18, 19 let in se naokoli vozijo z x5, q7.. delajo nikjer, hodijo pač okoli, pa se pederišijo :) Meni osebno se sicer ne zdijo frajerji, ampak se mi na nek način smilijo... Ki bo taki drugje kot od staršev nakrampal 2k€ že za osnovno zavarovanje letno (najvišji razred, mladi voznik).. pol pa še bencin, gume, vzdrževanje..

To je iz moje strani konec off-topica, avtorju se opravičujem za smeti.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Če avg 25, 2011 10:55 pm

Ker je pac njihovim starsem ratalo v zivljenju in lahko otrokom malo vec privoscijo, tvojim pa ne .. so zdaj oni avtomadsko slabsi. :roll:
Slika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če avg 25, 2011 11:44 pm

CockroaC je napisal/-a:Ker je pac njihovim starsem ratalo v zivljenju in lahko otrokom malo vec privoscijo, tvojim pa ne .. so zdaj oni avtomadsko slabsi. :roll:

OFF: Dva ekstremna ampak resnična primera. Na eni strani oseba oz. osebi, ki imata doma pogoje, da sta si dejansko lahko prislužili nova BMW-ja kmalu po opravljeni vozniški in na drugi strani oseba, ki si pri podobnih letih lahko privošči razna eksotična potovanja, savne ipd., pa je potožila, ker jo je bilo med poletjem SRAM it delat, ko so starši preko veze zrihtali študentsko delo, za katerega bi večina študentov ubijala. Prve spoštujem in jim privoščim, za totalno razvajene in odmaknjene od realnosti se pa strinjam s kritiko.

ON: Ta barva felten je res malo tumač, bi raje dal rdeče, da bi pasale k oznaki na havbi! =P
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Pe avg 26, 2011 1:04 pm

CockroaC je napisal/-a:Ker je pac njihovim starsem ratalo v zivljenju in lahko otrokom malo vec privoscijo, tvojim pa ne .. so zdaj oni avtomadsko slabsi. :roll:

Si v tej skupini in ti je nekdo stopil na rep pa si malo zacvilil? ;)

lp

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Pe avg 26, 2011 1:30 pm

Nisem
Slika

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Pe avg 26, 2011 1:53 pm

CockroaC je napisal/-a:Nisem

Pol pa vredi. ;)

lp

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Po sep 05, 2011 8:47 am

Daj mi reči kdo ti je v MB namešal barvo pa kje se nahaja. Ker mam jutri ravno izpit pa bom v MB in bi še to barvo vzel sproti da še svoje felge špricnem :D
I'm not speeding I'm qualifying...

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak Po sep 05, 2011 9:20 am

HPF je napisal/-a:

Tudi meni barva feln ne sede preveč.. bi prej pričakoval, da bo pol kaka "svija" sedela not 8)

Moram vprašat: a si ti slučajno tisti, ki skozi Smetanovo dosega trimestne hitrosti?
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

Uporabniški avatar
HPF
Novinec

Napisal/-a HPF Po sep 05, 2011 10:17 am

AudiFreak je napisal/-a:
HPF je napisal/-a:

Moram vprašat: a si ti slučajno tisti, ki skozi Smetanovo dosega trimestne hitrosti?

Glede na to, da je Smetanova že 1 leto+ razkopana, jaz pa mam avto precej spuščen.... ga včasih stisnem v prvi. Drugače pa verjetno misliš mene ja.
Če te še kaj zanima al pa bi rad kaj povedal piši na zs, da ne bova tu smetila teme ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov