Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Re: _B3yBo_ OOOO S6

Napisal/-a Patrik_A3 Če sep 22, 2011 9:30 am

to mi delaj! še več takih slik! Daj drugič pa še naroči bager, da ti naredijo skakalnico, pa skoči, da vidimo kaj zmore quattro!

sicer pa,se vidi kdor ima (€) , tisti gre po makedamu gonit avto da kamenje tolče po celem avtu.

slike so pa fenomenalne ;)
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Če sep 22, 2011 9:51 am

Boli te k.. za praske in pikice!

Avto ti je zato, da uživaš in da ti služi :tomidelej:

Super slike!

Uporabniški avatar
Bawc
Novinec

Kraj: Podgora

Napisal/-a Bawc Če sep 22, 2011 9:55 am

Glede na določene komentarje v tej temi boš kmal rabu tole nalepko:
Slika
Hehe. :)

Lep avto, vrhunske slike, kar tako naprej. ;)

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris Če sep 22, 2011 1:57 pm

res me zanima reakcija, če bi take slike objavil kakšen blaz s protonom al pa technologic. Kaki bi bli komentarji :) ampak ker je pač S6ka gor so slike opasno dobre, vsaj enim :) bedarija totalna, škoda ohranjene S6ke.

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Če sep 22, 2011 2:04 pm

tadej92 je napisal/-a:res me zanima reakcija, če bi take slike objavil kakšen blaz s protonom al pa technologic. Kaki bi bli komentarji :) ampak ker je pač S6ka gor so slike opasno dobre, vsaj enim :) bedarija totalna, škoda ohranjene S6ke.

Tud če bi bil yugo in bi bile kvalitetne slike bi jih pohvalil, saj je fotografija moj hobi in cenim to!
Verjetno bi napisal, da je škoda jugeca...

Nikol nisem bil pristaš 4 krogcev zato mi je vseen kaj kdo počne z njim ;)

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Če sep 22, 2011 3:24 pm

Tipično slovensko.. če mi ni avto všeč, mu je vseeno kaj počne. Ampak tisti k misli da se na avtu kaj pozna, pa na gre v garažo in preveri cel lak na svojem vozilu. Na Su se ne pozna nič. ali je to zasluga dobrega in trdega laka ne vem... mu pa ni bilo nič hudega...

lp

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a error 90 Če sep 22, 2011 3:46 pm

Vidt je da gre dobro po šudru. Me zanima kakšni posnetki in slike bojo šele pozimi :DDD

Sicer pa če gre že off topic na to temo se tudi meni zdi škoda avta po tekem vozit. Pa naj bo to jugo, pejčk al pa audi
Slika

Uporabniški avatar
Tinč
Novinec

Napisal/-a Tinč Če sep 22, 2011 4:53 pm

Fantje vi se kar sekirajte mi bomo pa tačas uživali v tem kar delamo.
Nič ne neseš s sabo če me razumete kaj hočem povedat. =P

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če sep 22, 2011 5:01 pm

Tinč je napisal/-a:Fantje vi se kar sekirajte mi bomo pa tačas uživali v tem kar delamo.
Nič ne neseš s sabo če me razumete kaj hočem povedat. =P

Podpis
:twisted:

Nikoli ne bom razumel ljudi, ki se tako hudičevo sekirajo za jebeni pleh..sicer se velikrat z beybotom ne strinjam, niti me tale audi neki ne rajca preveč, ampak avto je on kupil, ne pa avto njega, zarad mene če mu paše ga zažgat... :mrgreen:

Sam tudi vozim avto kot se mi glih zazdi, ne pazim če je kak kamenček praska ipd....al pa če je umazan....sej je sam pleh fantje...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če sep 22, 2011 5:03 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:to mi delaj! še več takih slik! Daj drugič pa še naroči bager, da ti naredijo skakalnico, pa skoči, da vidimo kaj zmore quattro!

sicer pa,se vidi kdor ima (€) , tisti gre po makedamu gonit avto da kamenje tolče po celem avtu.

Ni fora v denarju Patrik, ampak v samem dojemanju avta, enim je pač sredstvo za uživanje sprostitev, rally izpade ipd, drugi ga uporabljajo namesto ogledala skoraj, ga pazijo, pucajo non-stop ipd....ne obsojam nobenih, vsakemu svoje pač.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če sep 22, 2011 7:08 pm

speedfreak je napisal/-a:Nikoli ne bom razumel ljudi, ki se tako hudičevo sekirajo za jebeni pleh..sicer se velikrat z beybotom ne strinjam, niti me tale audi neki ne rajca preveč, ampak avto je on kupil, ne pa avto njega, zarad mene če mu paše ga zažgat... :mrgreen:

Pač imajo nekateri avtomobile, da oni služijo njemu, na pa avto njim.
Takole rata, če si samo uporabnik avta, ne pa tudi lastnik, s tujo lastnino se pa res ne dela kot svi*** z mehom :mrgreen:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če sep 22, 2011 7:53 pm

tadej92 je napisal/-a:res me zanima reakcija, če bi take slike objavil kakšen blaz s protonom al pa technologic. Kaki bi bli komentarji :) ampak ker je pač S6ka gor so slike opasno dobre, vsaj enim :) bedarija totalna, škoda ohranjene S6ke.

x2

Pustimo €€€ postrani, tu gre za vrsto avta.
Po mojih izkušnjah na tak teren spada A6 Allroad :twisted: , S6 pa bolj na Grobnik, GHD-je ipd. ;)
V vsakem primeru pa ne vidim smisla v delanju krogcev po makadamu s 4x4. To ni zame noben užitek. Pač nismo vsi enaki. :)

p.s: Slike so vrhunske, tu ni kaj za reči. 8)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če sep 22, 2011 9:01 pm

lancia hf je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:Nikoli ne bom razumel ljudi, ki se tako hudičevo sekirajo za jebeni pleh..sicer se velikrat z beybotom ne strinjam, niti me tale audi neki ne rajca preveč, ampak avto je on kupil, ne pa avto njega, zarad mene če mu paše ga zažgat... :mrgreen:

Takole rata, če si samo uporabnik avta, ne pa tudi lastnik, s tujo lastnino se pa res ne dela kot svi*** z mehom :mrgreen:

ne vem za tebe, ampak za mene ni avto kot čiguma za 1€, ker je malo več €€€ in jih ni lahko zaslužit in zato cenim pač to kar imam,zato mi je to početje samo izkazovanje da ma viška €, da lahko tako dela z avtom. pač, vsakemu svoje.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe sep 23, 2011 5:41 pm

speedfreak je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:to mi delaj! še več takih slik! Daj drugič pa še naroči bager, da ti naredijo skakalnico, pa skoči, da vidimo kaj zmore quattro!

Ni fora v denarju Patrik, ampak v samem dojemanju avta, enim je pač sredstvo za uživanje sprostitev, rally izpade ipd, drugi ga uporabljajo namesto ogledala skoraj, ga pazijo, pucajo non-stop ipd....ne obsojam nobenih, vsakemu svoje pač.

No moj S6 je tudi cev cajt cist in recmo po slikanju je sel takoj v pralnico.

peroRS je napisal/-a:

x2

Pustimo €€€ postrani, tu gre za vrsto avta.
Po mojih izkušnjah na tak teren spada A6 Allroad :twisted: , S6 pa bolj na Grobnik, GHD-je ipd. ;)
V vsakem primeru pa ne vidim smisla v delanju krogcev po makadamu s 4x4. To ni zame noben užitek. Pač nismo vsi enaki. :)

p.s: Slike so vrhunske, tu ni kaj za reči. 8)

kak terenpa je to..... navadn makadam, veliko vasi ima se zmeraj tako cesto. To ni noben teren da bi rabil jeepa oz allroada. S6 na grobnik ghd in podobno nespada niti na to ce se ze gremo ampak je za avtocesto idealen. Avto ima 2 tone. Pa tudi noben ni krogeov delal na makadamu ker to razn mulckom ni nobenemu uzitek.

Patrik_A3 je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:

ne vem za tebe, ampak za mene ni avto kot čiguma za 1€, ker je malo več €€€ in jih ni lahko zaslužit in zato cenim pač to kar imam,zato mi je to početje samo izkazovanje da ma viška €, da lahko tako dela z avtom. pač, vsakemu svoje.

konec koncov kaj se pa ti sikiras ce imam ali nimam prevec €€€€?
Slika

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Pe sep 23, 2011 8:14 pm

:twisted:
Dobre fotke. Avto pa zverina v pravem pomenu besede :twisted: 8)
Slika

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Napisal/-a ChuckNorris Pe sep 23, 2011 8:46 pm

B3ybo saj bi se dalo kdaj kaj tud lepše napisat, kot v takem arogantnem tonu, se ti ne zdi? Za mene še vedno idiotsko početje :)

lp

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe sep 23, 2011 10:13 pm

Jst sm normalno napisu sam odvisn kako si ti prebral al si pa uzev. Vrjemi ce bi pisal arogantno bi napisal marsikej druzga
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren So sep 24, 2011 5:28 am

Sam ne bi osebno nikoli česa takšnega počel s svojim avtomobilom, pa tud če bi mel cliota vrednega 100 evrov, ampak beybotov keš, beybotov avto zato ne vem kaj ga napadate tu gor. Avto je sam kupu, zato lahko z njim dela karkoli želi dokler ne ogroža nobenega drugega in tu ni blo nobenega ogrožanja (razen nevarnosti da veverca dobi kamen v glavo).

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Napisal/-a ChuckNorris So sep 24, 2011 2:15 pm

Pol pa naj še da te slike ko bo avto enkrat prodajal, sej itak se na laku čisto nič ne pozna :)

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos So sep 24, 2011 2:21 pm

Obnašate se kot da bi bil vaš avto.
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 52 gostov