sicer pa,se vidi kdor ima (€) , tisti gre po makedamu gonit avto da kamenje tolče po celem avtu.
slike so pa fenomenalne

tadej92 je napisal/-a:res me zanima reakcija, če bi take slike objavil kakšen blaz s protonom al pa technologic. Kaki bi bli komentarjiampak ker je pač S6ka gor so slike opasno dobre, vsaj enim
bedarija totalna, škoda ohranjene S6ke.
Tinč je napisal/-a:Fantje vi se kar sekirajte mi bomo pa tačas uživali v tem kar delamo.
Nič ne neseš s sabo če me razumete kaj hočem povedat.
Patrik_A3 je napisal/-a:to mi delaj! še več takih slik! Daj drugič pa še naroči bager, da ti naredijo skakalnico, pa skoči, da vidimo kaj zmore quattro!
sicer pa,se vidi kdor ima (€) , tisti gre po makedamu gonit avto da kamenje tolče po celem avtu.
slike so pa fenomenalne
speedfreak je napisal/-a:Nikoli ne bom razumel ljudi, ki se tako hudičevo sekirajo za jebeni pleh..sicer se velikrat z beybotom ne strinjam, niti me tale audi neki ne rajca preveč, ampak avto je on kupil, ne pa avto njega, zarad mene če mu paše ga zažgat...![]()
tadej92 je napisal/-a:res me zanima reakcija, če bi take slike objavil kakšen blaz s protonom al pa technologic. Kaki bi bli komentarjiampak ker je pač S6ka gor so slike opasno dobre, vsaj enim
lancia hf je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Nikoli ne bom razumel ljudi, ki se tako hudičevo sekirajo za jebeni pleh..sicer se velikrat z beybotom ne strinjam, niti me tale audi neki ne rajca preveč, ampak avto je on kupil, ne pa avto njega, zarad mene če mu paše ga zažgat...![]()
Pač imajo nekateri avtomobile, da oni služijo njemu, na pa avto njim.
Takole rata, če si samo uporabnik avta, ne pa tudi lastnik, s tujo lastnino se pa res ne dela kot svi*** z mehom
speedfreak je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:to mi delaj! še več takih slik! Daj drugič pa še naroči bager, da ti naredijo skakalnico, pa skoči, da vidimo kaj zmore quattro!
slike so pa fenomenalne
Ni fora v denarju Patrik, ampak v samem dojemanju avta, enim je pač sredstvo za uživanje sprostitev, rally izpade ipd, drugi ga uporabljajo namesto ogledala skoraj, ga pazijo, pucajo non-stop ipd....ne obsojam nobenih, vsakemu svoje pač.
peroRS je napisal/-a:tadej92 je napisal/-a:res me zanima reakcija, če bi take slike objavil kakšen blaz s protonom al pa technologic. Kaki bi bli komentarjiampak ker je pač S6ka gor so slike opasno dobre, vsaj enim
x2
Pustimo €€€ postrani, tu gre za vrsto avta.
Po mojih izkušnjah na tak teren spada A6 Allroad, S6 pa bolj na Grobnik, GHD-je ipd.
![]()
V vsakem primeru pa ne vidim smisla v delanju krogcev po makadamu s 4x4. To ni zame noben užitek. Pač nismo vsi enaki.![]()
p.s: Slike so vrhunske, tu ni kaj za reči.
Patrik_A3 je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Nikoli ne bom razumel ljudi, ki se tako hudičevo sekirajo za jebeni pleh..sicer se velikrat z beybotom ne strinjam, niti me tale audi neki ne rajca preveč, ampak avto je on kupil, ne pa avto njega, zarad mene če mu paše ga zažgat...![]()
Pač imajo nekateri avtomobile, da oni služijo njemu, na pa avto njim.
Takole rata, če si samo uporabnik avta, ne pa tudi lastnik, s tujo lastnino se pa res ne dela kot svi*** z mehom
ne vem za tebe, ampak za mene ni avto kot čiguma za 1€, ker je malo več €€€ in jih ni lahko zaslužit in zato cenim pač to kar imam,zato mi je to početje samo izkazovanje da ma viška €, da lahko tako dela z avtom. pač, vsakemu svoje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 52 gostov