~toMmy~ je napisal/-a:Če je tako dober, zakaj se potem v Lj voziš s staro evropsko kanto?![]()
nevermind je napisal/-a:Jaz zelo spoštujem cruiserja in je eden redkih katerega spoštujem glede postov in razložitev. Človek ve kaj govori in se zmeraj trudi. Pa ne samo pri avtih ampak tudi pri nekaterih drugih temah. Čeprav recimo jaz pri tvojih letih dvomim, da bi se tako trudil in razlagal![]()
Ampak mislim, da včasih malo pretiravš glede raznih primerjav Puntotov, Cliotov in Tourana (neumesne primerjave s klopcami, prostorom, ipd.). Jaz pravim naj si vsak kupi tisti avto, kateri mu je všeč.
Pa tudi ti patrik malo pretiravaš s tistimi 0-100, končni hitrosti in porabi. US vs. EU/JAP. Mislim fantjeto je čisto druga filozofija. Napišite podatke na en list papirja, potem primerjajte navor/moč, potovalne hitrosti različnih avtov, ipd.
cruiser1 je napisal/-a:Ah! 89gasper res je težko karkoli razlagati. Si pa že ti zajebal, ker si primerjal pol cenejšega Forda z Mercedesom. Nekateri nikoli ne bodo razumeli oziroma hoteli razumeti.
89gasper je napisal/-a:
Všeč mi je širokokotni objektiv, čeprav je pa kvaliteta samih fotografij slabša kot na mojem sedem let starem digitalnem kompaktu.
nevermind je napisal/-a:Pa tudi ti patrik malo pretiravaš s tistimi 0-100, končni hitrosti in porabi. US vs. EU/JAP. Mislim fantjeto je čisto druga filozofija. Napišite podatke na en list papirja, potem primerjajte navor/moč, potovalne hitrosti različnih avtov, ipd.
nevermind je napisal/-a:Nekaterim rabiš malo drugače napisat, da dojamejoNajlažje je prebrat podatke s prve strani in ko vidijo prostornino motorja takoj bruhat v postih o porabi 25 litrov in raznih primerajavah s Puntoti in Clioti. Eni se dobesedno zjočejo ko vidijo malo večjo prostornino avtomobila.
Sem pa opazil, da amerišek avte vedno primerjajo z:
1. Puntoti
2. Clioti
CockroaC je napisal/-a:Kozolec je res bomba .. skoda da ga serjes z onimi plahtami.
CockroaC je napisal/-a:Kozolec je res bomba .. skoda da ga serjes z onimi plahtami.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov