Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Re: astra gtc

Napisal/-a crxdelsol To maj 01, 2012 10:27 am

V mojem ne vidim nič nazaj, in nerabim imam ogledala.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To maj 01, 2012 10:34 am

LG je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:
PIKSNA007 je napisal/-a:Tako črno notranjost ima moj oče v svoji gtc-jki in res lepo izgleda ;) Drugače si pa res lepo naredil tisto z ledicami ;) svaka čast ;) a kdo slučajno ve, če nimaš tempomata na avtu primer na tej astri, a se to dokup sam una ročka al morš še kj druzga menjat? Se opravičujem za off :)

LP

Sam ročka, strošek je cca 100 evrov, mejbi mal več....

Kok maš kaj porabo pa zmogljivosti? Sem imel navadno astro s takim motorjem pa je letela kot strgana...

Hahahahha! Ne pravim, da ima avtomobil slabe zmogljivosti. Z 10.5 sekundami ni med najpočasnejšimi in je dovolj za vsako dnevno vožnjo, vendar me konkretno nasmeji človek, ki pravi da je 1.9 cdti astra letel kot strgaana. Lepo te prosim očitno se še nisi peljal z avtomobilom, ki ima več kot 200 konjev. Vozim velikokrat x5 4.8i e70 ( ne da se hvalim, samo za primerjavo) pa ima avtomobil 360 konjev pa ne leti kot strgan! Dobro gre tanova 7-ka , 750i katera bi se lahko približala temu da leti kot strgana =) Pa da nebo pomote, se ne hvalim ali frajerišim ni mi samo jasno kako lahko govorite za neki mlinček, ki ima 120hp da leti kot strgan! P.S Tudi sam sem razmišljal o nakupu dotičnega auta z tem motorjem, saj zadosti vsakodnevne potrebe!
Precej me to spominja na tiste, ki govorijo da njhov tdi z 90 konji poje renault z 150 a kljub temu porabi 10 litrvo /100km manj kot renault. Približno 5 litrov pri ful športni vožnji, ploščice so še prve noter pri 100.000km , itd. Daj nehajte že nakladat!

Letela je kot strgana za svoje konje ti k****n nedohranjeni, a je svet samo črn pa bel? Primerjal sem to astro z avto podobne konjenice in razrede na pa z nečim, kar ima 3x toliko konjev. Če se gremo tako, so to vse polži proti Veyronu?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

LG
Nov uporabnik

Napisal/-a LG To maj 01, 2012 11:05 am

maniaxxx je napisal/-a:
LG je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:
PIKSNA007 je napisal/-a:Tako črno notranjost ima moj oče v svoji gtc-jki in res lepo izgleda ;) Drugače si pa res lepo naredil tisto z ledicami ;) svaka čast ;) a kdo slučajno ve, če nimaš tempomata na avtu primer na tej astri, a se to dokup sam una ročka al morš še kj druzga menjat? Se opravičujem za off :)

LP

Sam ročka, strošek je cca 100 evrov, mejbi mal več....

Kok maš kaj porabo pa zmogljivosti? Sem imel navadno astro s takim motorjem pa je letela kot strgana...

Hahahahha! Ne pravim, da ima avtomobil slabe zmogljivosti. Z 10.5 sekundami ni med najpočasnejšimi in je dovolj za vsako dnevno vožnjo, vendar me konkretno nasmeji človek, ki pravi da je 1.9 cdti astra letel kot strgaana. Lepo te prosim očitno se še nisi peljal z avtomobilom, ki ima več kot 200 konjev. Vozim velikokrat x5 4.8i e70 ( ne da se hvalim, samo za primerjavo) pa ima avtomobil 360 konjev pa ne leti kot strgan! Dobro gre tanova 7-ka , 750i katera bi se lahko približala temu da leti kot strgana =) Pa da nebo pomote, se ne hvalim ali frajerišim ni mi samo jasno kako lahko govorite za neki mlinček, ki ima 120hp da leti kot strgan! P.S Tudi sam sem razmišljal o nakupu dotičnega auta z tem motorjem, saj zadosti vsakodnevne potrebe!
Precej me to spominja na tiste, ki govorijo da njhov tdi z 90 konji poje renault z 150 a kljub temu porabi 10 litrvo /100km manj kot renault. Približno 5 litrov pri ful športni vožnji, ploščice so še prve noter pri 100.000km , itd. Daj nehajte že nakladat!

Letela je kot strgana za svoje konje ti k****n nedohranjeni, a je svet samo črn pa bel? Primerjal sem to astro z avto podobne konjenice in razrede na pa z nečim, kar ima 3x toliko konjev. Če se gremo tako, so to vse polži proti Veyronu?

Daj prosim, če bi bil na tvojem nivoju bi ti rekel da si glih ti k****n nedohranjeni celjanski! In prosim nehaj metat opazk in bit žaljiv! Sicer pa se je kar nekaj uporabnikov foruma strinjalo z mano.
`LG

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To maj 01, 2012 5:17 pm

crxdelsol je napisal/-a:V mojem ne vidim nič nazaj, in nerabim imam ogledala.

To, da jih ti ne rabiš, je tvoj problem. ;)

In ja, če bi rad imel čimdlje lep zadnji odbijač, so pri GTC-jki park senzorji res nuja.
Slika

Uporabniški avatar
barossa45
Novinec

Napisal/-a barossa45 Če maj 17, 2012 1:34 pm

Mi lahko dolenci mal namignte kam vozte menjavat fedre
ter kolk računajo ?
[img]http://www4.slikomat.com/11/0430/jln-astra.jpg[/img]

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti To maj 22, 2012 12:22 pm

Mene nekaj zanima: ko si menjal radio ti še vedno delujejo obvolanske komande al mrtve ležijo na volanu in čakajo original radio?

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike To maj 22, 2012 1:00 pm

ninjeti je napisal/-a:Mene nekaj zanima: ko si menjal radio ti še vedno delujejo obvolanske komande al mrtve ležijo na volanu in čakajo original radio?

Se dobijo konektorji, da delajo ampak ne vprašaj po ceni... :D
"this is so euro its asian" by Sam B.

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti To maj 22, 2012 1:14 pm

LaMike je napisal/-a:
ninjeti je napisal/-a:Mene nekaj zanima: ko si menjal radio ti še vedno delujejo obvolanske komande al mrtve ležijo na volanu in čakajo original radio?

Evo, sedaj jaz tebe vprašam: veš ceno? :D (res me zanima) Mam namen kupiti 2din v prihodnosti pa me zanima kake so cene pa kera firma podpira oz keri modeli podpirajo priklop na astro h :D

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike To maj 22, 2012 1:24 pm

ninjeti je napisal/-a:
LaMike je napisal/-a:

Evo, sedaj jaz tebe vprašam: veš ceno? :D (res me zanima) Mam namen kupiti 2din v prihodnosti pa me zanima kake so cene pa kera firma podpira oz keri modeli podpirajo priklop na astro h :D

Alpine-ov je nekje okoli 80€. :huh: Mislim pa, da imajo več ali manj vsi ti radiji konektorje za dokupiti ala Alpine, Pioneer itd. :)
"this is so euro its asian" by Sam B.

Uporabniški avatar
barossa45
Novinec

Napisal/-a barossa45 To maj 22, 2012 5:29 pm

No končn smo dočakali tudi fedre :mrgreen:
eibach
Slika

Uporabniški avatar
Denkoo
Nov uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Denkoo Ne maj 27, 2012 7:18 am

Lep auto =P

Uporabniški avatar
barossa45
Novinec

Napisal/-a barossa45 Ne maj 27, 2012 11:28 am

Denkoo je napisal/-a:Lep auto =P

Hvala :)

nejc1
Poznavalec foruma

Napisal/-a nejc1 Ne maj 27, 2012 11:31 am

Fajn zgleda zdaj znižana :) Se ti veliko pozna na udobju?

Uporabniški avatar
barossa45
Novinec

Napisal/-a barossa45 Ne maj 27, 2012 11:35 am

Zna bit mal nadležno čez luknje. Ceste v našem koncu so res obup
Slika
Ampak je v mejah normale :D

evilfury
Uporabnik

Napisal/-a evilfury Ne maj 27, 2012 11:54 am

lol to sploh niso ceste, kar pri nas rečemo ceste...

Potem pa imej nizkoprofilne gume...

Drugače pa lep avto, okusno zrihtan.

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Po maj 28, 2012 7:10 am

Dobr je izpadl! Imas pro al sportline eibache?
Slika

Uporabniški avatar
MaLiNoVc
Novinec

Napisal/-a MaLiNoVc Po maj 28, 2012 7:42 am

To je to :) Če bojo pa finance dopuščale pa začni razmišljati v tej smeri

Slika

Uporabniški avatar
barossa45
Novinec

Napisal/-a barossa45 Po maj 28, 2012 2:07 pm

BoneS je napisal/-a:Dobr je izpadl! Imas pro al sportline eibache?

Gor piše pro-kit sportline :D.
MaLiNoVc je napisal/-a:To je to :) Če bojo pa finance dopuščale pa začni razmišljati v tej smeri

Mislim, da bodo odbijači kar ostali taki kot so :D

Zanima me glede distančnikov: Mora biti cel kolo pod blatnikom ? ker spodni del je veliko bolj ven kot zgornji :?:
Slika
Slika

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Po maj 28, 2012 5:10 pm

Gledali ti bodo zgornji del.

Pa da ti tak kolesa stojijo ni prav pomoje.

Uporabniški avatar
Caby
Novinec

Napisal/-a Caby Po maj 28, 2012 5:55 pm

To je ok, sej bmwji majo večina v smrekico zadnja kolesa..
Jst mam tud zadi v smrekico še bolj kot tale astra.. avto znižan, pa nima torzije ampak posebi vpetje tako kot astra verjetno..

Kar se tiče pa preglednosti... ko pogledaš nazaj, lahk rečem da dobro da sem veliko vozil dostavnika, ko pogledaš pa naprej, bi pa najraje sredinsko ogledalo vn vrgu, mi pred nos tišči vidš pa itak sam naravnost, za peške na pločniku se moram pa prepogibat ko rogljiček, da vidm pod ogledalo, pa je bil sedež max nizko, jst pa tud nism velik (182cm)
Lahk rečm da kolikor mi je bil avto všeč, ko ga je kolega večkrat posodu sm komi čaku da pridem v normalno pregleden avto in se mi je astra popolnoma zasrala..
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov