LG je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Tako črno notranjost ima moj oče v svoji gtc-jki in res lepo izgledaDrugače si pa res lepo naredil tisto z ledicami
svaka čast
a kdo slučajno ve, če nimaš tempomata na avtu primer na tej astri, a se to dokup sam una ročka al morš še kj druzga menjat? Se opravičujem za off
LP
Sam ročka, strošek je cca 100 evrov, mejbi mal več....
Kok maš kaj porabo pa zmogljivosti? Sem imel navadno astro s takim motorjem pa je letela kot strgana...
Hahahahha! Ne pravim, da ima avtomobil slabe zmogljivosti. Z 10.5 sekundami ni med najpočasnejšimi in je dovolj za vsako dnevno vožnjo, vendar me konkretno nasmeji človek, ki pravi da je 1.9 cdti astra letel kot strgaana. Lepo te prosim očitno se še nisi peljal z avtomobilom, ki ima več kot 200 konjev. Vozim velikokrat x5 4.8i e70 ( ne da se hvalim, samo za primerjavo) pa ima avtomobil 360 konjev pa ne leti kot strgan! Dobro gre tanova 7-ka , 750i katera bi se lahko približala temu da leti kot strgana =) Pa da nebo pomote, se ne hvalim ali frajerišim ni mi samo jasno kako lahko govorite za neki mlinček, ki ima 120hp da leti kot strgan! P.S Tudi sam sem razmišljal o nakupu dotičnega auta z tem motorjem, saj zadosti vsakodnevne potrebe!
Precej me to spominja na tiste, ki govorijo da njhov tdi z 90 konji poje renault z 150 a kljub temu porabi 10 litrvo /100km manj kot renault. Približno 5 litrov pri ful športni vožnji, ploščice so še prve noter pri 100.000km , itd. Daj nehajte že nakladat!
maniaxxx je napisal/-a:LG je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Tako črno notranjost ima moj oče v svoji gtc-jki in res lepo izgledaDrugače si pa res lepo naredil tisto z ledicami
svaka čast
a kdo slučajno ve, če nimaš tempomata na avtu primer na tej astri, a se to dokup sam una ročka al morš še kj druzga menjat? Se opravičujem za off
LP
Sam ročka, strošek je cca 100 evrov, mejbi mal več....
Kok maš kaj porabo pa zmogljivosti? Sem imel navadno astro s takim motorjem pa je letela kot strgana...
Hahahahha! Ne pravim, da ima avtomobil slabe zmogljivosti. Z 10.5 sekundami ni med najpočasnejšimi in je dovolj za vsako dnevno vožnjo, vendar me konkretno nasmeji človek, ki pravi da je 1.9 cdti astra letel kot strgaana. Lepo te prosim očitno se še nisi peljal z avtomobilom, ki ima več kot 200 konjev. Vozim velikokrat x5 4.8i e70 ( ne da se hvalim, samo za primerjavo) pa ima avtomobil 360 konjev pa ne leti kot strgan! Dobro gre tanova 7-ka , 750i katera bi se lahko približala temu da leti kot strgana =) Pa da nebo pomote, se ne hvalim ali frajerišim ni mi samo jasno kako lahko govorite za neki mlinček, ki ima 120hp da leti kot strgan! P.S Tudi sam sem razmišljal o nakupu dotičnega auta z tem motorjem, saj zadosti vsakodnevne potrebe!
Precej me to spominja na tiste, ki govorijo da njhov tdi z 90 konji poje renault z 150 a kljub temu porabi 10 litrvo /100km manj kot renault. Približno 5 litrov pri ful športni vožnji, ploščice so še prve noter pri 100.000km , itd. Daj nehajte že nakladat!
Letela je kot strgana za svoje konje ti k****n nedohranjeni, a je svet samo črn pa bel? Primerjal sem to astro z avto podobne konjenice in razrede na pa z nečim, kar ima 3x toliko konjev. Če se gremo tako, so to vse polži proti Veyronu?
crxdelsol je napisal/-a:V mojem ne vidim nič nazaj, in nerabim imam ogledala.
ninjeti je napisal/-a:Mene nekaj zanima: ko si menjal radio ti še vedno delujejo obvolanske komande al mrtve ležijo na volanu in čakajo original radio?
LaMike je napisal/-a:ninjeti je napisal/-a:Mene nekaj zanima: ko si menjal radio ti še vedno delujejo obvolanske komande al mrtve ležijo na volanu in čakajo original radio?
Se dobijo konektorji, da delajo ampak ne vprašaj po ceni...
ninjeti je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:ninjeti je napisal/-a:Mene nekaj zanima: ko si menjal radio ti še vedno delujejo obvolanske komande al mrtve ležijo na volanu in čakajo original radio?
Se dobijo konektorji, da delajo ampak ne vprašaj po ceni...
Evo, sedaj jaz tebe vprašam: veš ceno?(res me zanima) Mam namen kupiti 2din v prihodnosti pa me zanima kake so cene pa kera firma podpira oz keri modeli podpirajo priklop na astro h
Denkoo je napisal/-a:Lep auto
BoneS je napisal/-a:Dobr je izpadl! Imas pro al sportline eibache?
MaLiNoVc je napisal/-a:To je toČe bojo pa finance dopuščale pa začni razmišljati v tej smeri
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov