Bmw. je napisal/-a:Točno tako kot si napisal Venom pač na tem forumu je( 10 Težkih majstrov ), ki bi mogli moderatorji poskrbet za njih , ker so verjetno vsi na sociali in 24/7 na tem forumu da drkarije pišejo ker nimajo kaj bolj pametnega za delat, ¨¨njim je to služba¨¨¨Tak da se ne obremenjuj z njimi
![]()
![]()
![]()
crxdelsol je napisal/-a:Kolk te pride org. olje če ni skrivnost ? Tolk ga gre noter ?
Boljše polne, prazne flaše od olja videt ko pa 1500kg avta pa od tega 450kg poliestra.
ejsim je napisal/-a:Sicer pa back on topic: Kdo sploh proizvaja to olje?
King1 je napisal/-a:Tudi meni se dopadejo slike pa mi je vseeno kakšne so.Je pa res, da eni tukaj so oz. še vedno serjejo z polno ritko. To pa vsi vemo, da je lahko a ne?
Zato res ne razumem zakaj nekoga motijo slike? Bodi tiho pa pejt mim teme, če te to ne zanima.
Ker pa verjamem, da je @RpDany avta ni dobil od očka ( kot nekateri tu na a.com )in zanj trdo dela oz. je delal pa mu pustite veselje do slik.![]()
lp
King1 je napisal/-a:Tudi meni se dopadejo slike pa mi je vseeno kakšne so.Je pa res, da eni tukaj so oz. še vedno serjejo z polno ritko. To pa vsi vemo, da je lahko a ne?
Zato res ne razumem zakaj nekoga motijo slike? Bodi tiho pa pejt mim teme, če te to ne zanima.
Ker pa verjamem, da je @RpDany avta ni dobil od očka ( kot nekateri tu na a.com )in zanj trdo dela oz. je delal pa mu pustite veselje do slik.![]()
lp
Courage™ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Tudi meni se dopadejo slike pa mi je vseeno kakšne so.Je pa res, da eni tukaj so oz. še vedno serjejo z polno ritko. To pa vsi vemo, da je lahko a ne?
lp
Ce to leti na mene, se posteno motis. Sam si ne lastim avtomobila (nobenega) ze 2 leti. Ravno iz razlogov ker ni ocka ki bi kupil
Courage™ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Tudi meni se dopadejo slike pa mi je vseeno kakšne so.Je pa res, da eni tukaj so oz. še vedno serjejo z polno ritko. To pa vsi vemo, da je lahko a ne?
lp
Ce to leti na mene, se posteno motis. Sam si ne lastim avtomobila (nobenega) ze 2 leti. Ravno iz razlogov ker ni ocka ki bi kupil :)
adis je napisal/-a:slikati "kanto" olja tudi prav, nekateri slikajo alu "feltne" kar vse povprek, nekateri pa svoj "poliester" ... da ne omenjam volanov...
CockroaC je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Tudi meni se dopadejo slike pa mi je vseeno kakšne so.Je pa res, da eni tukaj so oz. še vedno serjejo z polno ritko. To pa vsi vemo, da je lahko a ne?
lp
Taka plemenitost pa hkrati tolk zavisti ...
.. in ne predn me spet vprasas ce sem se naso .. nisem se... kar stoji v moji garazi sem sam placal ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 48 gostov