Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Bmw.
Novinec

Re: My nEw RiDe SiLvEr Mondeo By RpDany

Napisal/-a Bmw. Sr feb 08, 2012 12:11 pm

Točno tako kot si napisal Venom pač na tem forumu je( 10 Težkih majstrov ), ki bi mogli moderatorji poskrbet za njih , ker so verjetno vsi na sociali in 24/7 na tem forumu da drkarije pišejo ker nimajo kaj bolj pametnega za delat, ¨¨njim je to služba¨¨ :lol: ¨Tak da se ne obremenjuj z njimi :evil: :D ;) :!:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr feb 08, 2012 5:30 pm

Bmw. je napisal/-a:Točno tako kot si napisal Venom pač na tem forumu je( 10 Težkih majstrov ), ki bi mogli moderatorji poskrbet za njih , ker so verjetno vsi na sociali in 24/7 na tem forumu da drkarije pišejo ker nimajo kaj bolj pametnega za delat, ¨¨njim je to služba¨¨ :lol: ¨Tak da se ne obremenjuj z njimi :evil: :D ;) :!:

Točno tako!

In vsi ti osebki imajo dovolj časa, da porabijo na tone časa da slikajo kante olja iz 3 perspektiv, da slikajo gatrože v kuferanu, da šraufajo avte cele dneve. Res si zadel opise teh ljudi!

Čisto lepo sem te vprašal v čem je smisel slik kant olja, tudi če napišeš v temo katero olje si mu privoščil, bodo ljudje to videli. To je isto kot da bi jaz slikal katero diseco smrekico sem obesil na spegl.

In ne razumem te najbolje, glede tistega, da ne razumes ljudi ki svoj avto slikajo vedno isto, samo ozadje je drugacno. Nisi ravno ti accenta slikal v vseh moznih pozah na vseh mogocih krajih ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr feb 08, 2012 5:38 pm

crxdelsol je napisal/-a:Kolk te pride org. olje če ni skrivnost ? Tolk ga gre noter ?

Boljše polne, prazne flaše od olja videt ko pa 1500kg avta pa od tega 450kg poliestra.

le čevlje sodi naj kopitar !
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Sr feb 08, 2012 6:05 pm

Ni na tebe letelo a si se vseeno najŠo

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Kraj: maribor-ruše

Napisal/-a RpDany Sr feb 08, 2012 6:29 pm

@Courage™: glej jaz niam cajta se kregat pa nekaj mam delo-se prevec zdaj ko mamo sezono in ce nisi opazil malo kdaj kam kaj odgovorim samo svojo temo in se mogoce kdaj kero drugo. Avto se pa sraufa ko je cas, ki je redko kdaj tak da je vecinoma to pozno popoldan ali pa med vikendih. 8)

Smisel je da se skrbi za avto+ da se navabavljajo stvari zanj ter se pripravlja da se bo nekaj delalo na njem in da se skrbi zanj in mi ni vseeno kaj da v njega.

NIsem mislo tak ampak ko je avto gotov ala ni vec kaj za naredit na njem. accenta sem sliko vsepovsod ja to je res pa ce je malo sneg sel, ali da se je poliral ali da se je magari samo en del menjo in to zato ker se mi je bilo in sem pac sliko. Na avtu ko sem kaj delo na njem. vem da sem kdaj kaj vseko mimo in da je blo kr nekaj potem ampak ce ne probas neves, mores pa vedet da vse delam cisto sam in mi doben ne pomaga pa ne jemat to kot pikanje ampak ko info.

sedaj pa dosti kreganja in off-topic, ker nismo v vrtcu in nismo stari vec 18 let.

lp dany
[img]http://www4.slikomat.com/08/0221/54u-78987.gif[/img][img]http://www4.slikomat.com/09/0423/25z-logo1.jpg[/img] [img]http://shrani.si/f/2B/9a/32Sf0luY/yfntfhucnr64vuit.gif[/img]

Uporabniški avatar
ejsim
Uporabnik

Napisal/-a ejsim Sr feb 08, 2012 7:43 pm

Ljudje smo si različni. Meni je simpatično ko gledam kako temo, pa so notri slike, podrobni opisi, komentarji.. Vidiš, da je nekdo navdušen nad nečem, mu je to, kar opisuje pač všeč in to deli z drugimi - pa se pri tem tudi potrudi. Pa bi taisti človek mogoče prej žrtvoval/uničil svoje vozilo za neko stvar, kot nekdo drug, ki nad temi detajli ni tolko navdušen.

Kar se tiče olja zgoraj.. Kaj ni lepše, da je poleg opisa olja tudi slika, kot pa samo tekst, o katerem olju je govora?

Sicer pa back on topic: Kdo sploh proizvaja to olje?

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Sr feb 08, 2012 7:57 pm

Tudi meni se dopadejo slike pa mi je vseeno kakšne so. ;) Je pa res, da eni tukaj so oz. še vedno serjejo z polno ritko. To pa vsi vemo, da je lahko a ne? ;) Zato res ne razumem zakaj nekoga motijo slike? Bodi tiho pa pejt mim teme, če te to ne zanima.
Ker pa verjamem, da je @RpDany avta ni dobil od očka ( kot nekateri tu na a.com )in zanj trdo dela oz. je delal pa mu pustite veselje do slik. ;)

lp

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr feb 08, 2012 8:13 pm

ejsim je napisal/-a:Sicer pa back on topic: Kdo sploh proizvaja to olje?

Po zadnjih podatkih iz ford Microcat-a je proizvajalec Castrol. In edino od Castrola, kateri ustreza fordovi specifikaciji je Castol Magnatec A1 5W-30,ampak ga pri nas še nisem nikjer zasledil.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Napisal/-a RpDany Sr feb 08, 2012 8:25 pm

Castrol dobis ampak zelo redko kje. Samo je baje koliko sem se pogovarjo in bral tole fordovo olje 5w30 tudi super in zelo lepo gre ford potem , vsaj tako pravijo gori v nemciji avstriji tako da bomo vidli.... Je pa tudi pravo olje za ta motor.

kompletno kaj pise:
MOTORNO OLJE ORIGINAL FORD 5W30 FORMULA F ACEA A1/B1 ILSAC GF-3 API SL WSS-M2C913-B 5L WSS-M2C913A WSS-M2C913-C

@King1: kr dlje casa iskal primeren avto ja pa mislim da 1.5let iskat da sem naso takega z vsemi papiri in racuni.
[img]http://www4.slikomat.com/08/0221/54u-78987.gif[/img][img]http://www4.slikomat.com/09/0423/25z-logo1.jpg[/img] [img]http://shrani.si/f/2B/9a/32Sf0luY/yfntfhucnr64vuit.gif[/img]

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr feb 08, 2012 10:50 pm

King1 je napisal/-a:Tudi meni se dopadejo slike pa mi je vseeno kakšne so. ;) Je pa res, da eni tukaj so oz. še vedno serjejo z polno ritko. To pa vsi vemo, da je lahko a ne? ;) Zato res ne razumem zakaj nekoga motijo slike? Bodi tiho pa pejt mim teme, če te to ne zanima.
Ker pa verjamem, da je @RpDany avta ni dobil od očka ( kot nekateri tu na a.com )in zanj trdo dela oz. je delal pa mu pustite veselje do slik. ;)

lp

Taka plemenitost pa hkrati tolk zavisti ...

.. in ne predn me spet vprasas ce sem se naso .. nisem se... kar stoji v moji garazi sem sam placal ...
Slika

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr feb 08, 2012 11:01 pm

off:
slike gor ali dol, vsak posameznik, vsak avtor svoje teme ima svoje predstave kako nek izdelek/temo/debato predstaviti, kar nam pove, da smo vsi različni.

nekateri predstavijo avto v 5 stavkih, nekateri pa bi lahko pisali in pisali v nedogled in to nas dela zanimive...

seveda treba je znati sprejeti tako negativno kritiko kot tudi pozitivno kritiko v smislu "morda bi bilo bolje če bi..."

slikati "kanto" olja tudi prav, nekateri slikajo alu "feltne" kar vse povprek, nekateri pa svoj "poliester" ... da ne omenjam volanov...

probajte se zadržati preden postavite vprašanje kajti tudi vam nebi bilo vseeno, če bi vas nekdo nehote "izzval" z provokativnim vprašanjem v temi, ki bi jo vi predstavili.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če feb 09, 2012 1:25 am

Vidim da je nekdo zbrisal moj post, ki je bil pohvalen in konstruktiven. Post, v katerem sem Danija pohvalil in mu razlozil zakaj moj post in kako.

Zgleda eni ne morete iz svoje koze :)
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če feb 09, 2012 1:28 am

King1 je napisal/-a:Tudi meni se dopadejo slike pa mi je vseeno kakšne so. ;) Je pa res, da eni tukaj so oz. še vedno serjejo z polno ritko. To pa vsi vemo, da je lahko a ne? ;) Zato res ne razumem zakaj nekoga motijo slike? Bodi tiho pa pejt mim teme, če te to ne zanima.

lp

Ce to leti na mene, se posteno motis. Sam si ne lastim avtomobila (nobenega) ze 2 leti. Ravno iz razlogov ker ni ocka ki bi kupil :)
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Če feb 09, 2012 7:40 am

Courage™ je napisal/-a:

lp

Ce to leti na mene, se posteno motis. Sam si ne lastim avtomobila (nobenega) ze 2 leti. Ravno iz razlogov ker ni ocka ki bi kupil :)

:lol:

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Če feb 09, 2012 1:34 pm

Courage™ je napisal/-a:

lp

No ja sej si sam odgovoril celemu forumu kakšna je situacija. ;) Pa ne post ni bil namenjen tebi.

lp

adis je napisal/-a:slikati "kanto" olja tudi prav, nekateri slikajo alu "feltne" kar vse povprek, nekateri pa svoj "poliester" ... da ne omenjam volanov...

Tako je.

lp

CockroaC je napisal/-a:

lp

Taka plemenitost pa hkrati tolk zavisti ...

.. in ne predn me spet vprasas ce sem se naso .. nisem se... kar stoji v moji garazi sem sam placal ...

Ne ne motiš se. Ni nobene zavisti. Zakaj bi bila? ;) Je bilo dovolj enkrat, da si povedal, da si ga sam plačal. V čigavi garaži pa stoji? =P =P

lp

p.s. @RpDany sorry za off.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Če feb 09, 2012 2:38 pm

King1 je napisal/-a: V čigavi garaži pa stoji? =P =P

:-D :-D :-D Busted ...
Slika

Uporabniški avatar
Bmw.
Novinec

Napisal/-a Bmw. Če feb 09, 2012 5:58 pm

Ko že imate debato okrog predstavitve je tu gor polovico predstavljenih avtov kr neki , nič slik neke pišejo v tri dni to je šele tema brez dna , zato so te teme ki je malo bolj slikovno lepše za pogledat kot pa ostale ko so napol prazne. Nekateri imajo veselje do teh stvari drugi da drkajo folk tu gor tretji majo ......

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Če feb 09, 2012 6:34 pm

Človk je pač posliko kanto olja in sedaj ga vsi napadate,prav žalostno,nevem kaj sploh gledate njegovo temo če morte potem bedarije pisat :roll:
Rpdany lepo skrbiš za avto upam da boš še naprej tak ;)
VW golf IV

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Napisal/-a RpDany Če feb 09, 2012 6:57 pm

hvala obema za vspodbudne besede :) a ja sej te sem bil bolj kr slabe volje pa sem reagiral malo bol kot da si zenem k srcu.... naj pisejo kaj cejo jaz vem kaj delam z svojim, kaj davam v njega in tudi z drugimi avti doma ko jih delam skup oz popravljam.

vidim da se nabirajo strani kot keks haha par slik pa ze skor 10 strani pje ki se je delo na njem :DDD :DDD

lp dany

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če feb 09, 2012 7:01 pm

Ti kar slikaj naprej, tudi če samo žarnico zamenjaš.
Tiste, ki jih to moti, jim pa ni treba odpirat teme ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 48 gostov