Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Kraj: Cerknica

Re: BMW 325i E36 by DejanOT

Napisal/-a dejanot Po mar 05, 2012 5:31 am

ven0m je napisal/-a:
dejanot je napisal/-a:Po zelji lahko objavim vse tri avte tukaj in malo na roke izracunajte koliko kesa sm obrnil, hvala in LP

Renault 5... 300€
Mazda 6... 4.000€
BMW e36 M_i... 2.000€

Čestitam obrnil si malo manj kot 3 moje mesečne plače :lol:
Aja, da nebo pomote in se boš začel vsajat, sem isto star kot ti, zaklučujem fax (mag) in ne staršov žal ni, ki bi dajali dinarčke. Kljub temu se nimam za nekaj več in okoli hvalim koliko sem dosegel ter kakšen denar sem "obrnil"...

Ti imaš zgleda res več osebnosti... prva osebnost je ta, kjer si uporabnikov post tolmačiš na dober način, mu izkažeš dobro besedo in vidiš kot konstruktivno mnenje... druga osebnost je ta, kjer si tolmačiš na slab način, ga spluvaš in napadeš ter pozivaš naj ti to reče osebno (poziv na pretep preko spleta?)... tretja osebnost je ta, kjer se počutiš užaljenega in smatraš, da so ti vsi "fauš"......... četrta pa je tista, ki obrazloži vse prve 3, en običajen vsakodnevni vaški prepotentnež, ki od 16/18 leta naprej dela in 80% denarja vloži v svoj avto in to z veseljem povdari

Pa brez zamere, ampak to je bilo edino za razbrat iz vseh tvojih komentarjev pod to temo...

ojej, dubu si me, kaj pa zdej, ne resno a ni skoda casa da se kregamo tle, pac usak ma svoje mnenja ter oskuse,.....
sicer pa, vso sreco, zamere ni dobene in upam da ce se srecamo gdaj na cesti da se tudi pozdramo kot ljudje.

LP

PS upam da smo zaprli to poglavje
!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Po mar 05, 2012 7:02 am

Najbolj hecno pa je da se ti delajo najbolj norce taki ko so v eni temi ko je šlo za podoben avto isto črn le da je bil audi peli hvalnico in vzklikali alelujo 27 strani. :lol:

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Napisal/-a dejanot Po mar 05, 2012 7:19 am

crxdelsol je napisal/-a:Najbolj hecno pa je da se ti delajo najbolj norce taki ko so v eni temi ko je šlo za podoben avto isto črn le da je bil audi peli hvalnico in vzklikali alelujo 27 strani. :lol:

ah sej vem, sej vrjamem, folk je prou bolan ce kej ne napise pa sam da smetijo pa itak majo drugi skus prou pa za njih je nihov najboljsi in najveci in najzmoglivejsi, zato ker ne znajo cenit truda drugih nismo vsi profiji v predelavah se pa zato ucimo, j.... ga bo ze,....

LP

Uporabniški avatar
cejpc
Nov uporabnik

Napisal/-a cejpc Po mar 05, 2012 1:07 pm

Stari tebe so same buče :lol: Če bi bil psihično na ravni 23 letnika, se ne bi jokal za vsak drek in pizdil, ko ti nekdo lepo pove da mu ni všeč avto. In takih je vsaj 90%, ker to da namečeš na avto vse po vrsti ni več v modi že 5-10let. Če ti je všeč pa OK, samo ne se pol pizdit če dobiš negativne kritike ;)

Koliko si kolesarja pa eni tud eni vemo ja :lol:

Tako da, vzemi se v roke, pa priznaj da si kupil prvi krš ki si ga našu. Zdaj če koristiš vseh teh 192KM v naših koncih svaka čast, jaz se morem kar potrudit da jih 135 :lol: Pač za večino avtomobilističnih navdušencev bi naredil veliko bolj pametno potezo, če bi kupil eno lepo 320 in to je to, ker gre čist zadost, pa izbira je veliko večja. Če ti pa paše met tako skropucalo pa tud OK, paše k tvojem značaju, tako da win-win situacija zate :D

Pa BTW tale DaBomb Moab je en skret od bicikla, nizko pa kratko in pri nas jih je vsaj 5 (vem za 2 črna in 3 bele, tukaj vštet od Furby-ja in tisti, ki je (bil) v Cerknici, ga je imel prej kolega). Tist ki je probal recimo tastarga Demo-ta, Glory-ja al pa kej podobnega, ve kaj govorim ;)

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Po mar 05, 2012 1:32 pm

cejpc hud nick :mrgreen:

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Napisal/-a dejanot Po mar 05, 2012 2:33 pm

cejpc je napisal/-a:Stari tebe so same buče :lol: Če bi bil psihično na ravni 23 letnika, se ne bi jokal za vsak drek in pizdil, ko ti nekdo lepo pove da mu ni všeč avto. In takih je vsaj 90%, ker to da namečeš na avto vse po vrsti ni več v modi že 5-10let. Če ti je všeč pa OK, samo ne se pol pizdit če dobiš negativne kritike ;)

Koliko si kolesarja pa eni tud eni vemo ja :lol:

Tako da, vzemi se v roke, pa priznaj da si kupil prvi krš ki si ga našu. Zdaj če koristiš vseh teh 192KM v naših koncih svaka čast, jaz se morem kar potrudit da jih 135 :lol: Pač za večino avtomobilističnih navdušencev bi naredil veliko bolj pametno potezo, če bi kupil eno lepo 320 in to je to, ker gre čist zadost, pa izbira je veliko večja. Če ti pa paše met tako skropucalo pa tud OK, paše k tvojem značaju, tako da win-win situacija zate :D

Pa BTW tale DaBomb Moab je en skret od bicikla, nizko pa kratko in pri nas jih je vsaj 5 (vem za 2 črna in 3 bele, tukaj vštet od Furby-ja in tisti, ki je (bil) v Cerknici, ga je imel prej kolega). Tist ki je probal recimo tastarga Demo-ta, Glory-ja al pa kej podobnega, ve kaj govorim ;)

:mrgreen: :mrgreen:

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Po mar 05, 2012 6:43 pm

cejpc je napisal/-a:Pa BTW tale DaBomb Moab je en skret od bicikla, nizko pa kratko in pri nas jih je vsaj 5 (vem za 2 črna in 3 bele, tukaj vštet od Furby-ja in tisti, ki je (bil) v Cerknici, ga je imel prej kolega). Tist ki je probal recimo tastarga Demo-ta, Glory-ja al pa kej podobnega, ve kaj govorim ;)

ko se ga naucis vozit je zakon ;) sicer pa Da Bomb = korejc, Glory itd. = svaba (v avtomobilisticnem svetu...neskoncna debata) ;)
turbo inside

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To mar 06, 2012 12:55 am

crxdelsol je napisal/-a:Najbolj hecno pa je da se ti delajo najbolj norce taki ko so v eni temi ko je šlo za podoben avto isto črn le da je bil audi peli hvalnico in vzklikali alelujo 27 strani. :lol:

Slika

Tisti ciganski audi je imel kar nekaj odmevnih rezultatov, kar si pa za ti dve mojstrovini nebi upal trdit.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Napisal/-a dejanot To mar 06, 2012 5:11 am

Courage™ je napisal/-a:

Slika

Tisti ciganski audi je imel kar nekaj odmevnih rezultatov, kar si pa za ti dve mojstrovini nebi upal trdit.

Car ej ti vse ves :lol:

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol To mar 06, 2012 7:05 am

:lol: Jaz sem kupo pociganjenga, pa naredo normalnega, drugo pa je če kupiš normalenga pa ga pociganiš...vsak pač po svoje :twisted:

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti To mar 06, 2012 7:19 am

Slika

Uporabniški avatar
pery
Stalni uporabnik

Kraj: cerknica

Napisal/-a pery To mar 06, 2012 6:46 pm

stari,riskiraj par sto evrov in nabavi M odbijače (e36) original zadnje in sprednje luči,pa neboš več nobenega negativnega al pa sarkastičnega komentarja slišu...če ti je škoda denarja pa vsaj original odbijače,ki se dobesedno za pir šenkajo, da o m6 feltnah sploh ne govorim,bod faca pa dej gor style 32 17col in je mir. te 18ke prodaj in za isti denar boš dobil kaka oem platišča,bolj primerna za tvoj avto.... če si tok dnarja za kolo zmetu, nej ti ne bo škoda tud za avto,vrjem da si boš naredu medvedjo uslugo ;) zdej je tvoj avto na ravni tega smajlija -> :lol: pol bo pa -> :DDD
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Napisal/-a dejanot To mar 06, 2012 6:55 pm

pery je napisal/-a:stari,riskiraj par sto evrov in nabavi M odbijače (e36) original zadnje in sprednje luči,pa neboš več nobenega negativnega al pa sarkastičnega komentarja slišu...če ti je škoda denarja pa vsaj original odbijače,ki se dobesedno za pir šenkajo, da o m6 feltnah sploh ne govorim,bod faca pa dej gor style 32 17col in je mir. te 18ke prodaj in za isti denar boš dobil kaka oem platišča,bolj primerna za tvoj avto.... če si tok dnarja za kolo zmetu, nej ti ne bo škoda tud za avto,vrjem da si boš naredu medvedjo uslugo ;) zdej je tvoj avto na ravni tega smajlija -> :lol: pol bo pa -> :DDD

No kot sem ze miljonkrat povedal no ne glih tolkrat :mrgreen: plani za avto so in ga bom zrihtal, sam v enem tednu pac tega nisem zmozen, sedaj mam par stvari za porihtat nekaj na motorju, potem je treba dost vlozt v notrajnost potem bom sele zacel z vizualnostjo, vse potrebne org. dele sem dobil zdraven, luci in odbijace ter prage, sam mi ta plastika neodgovarja, ce ze, potem M3 look ;) avto se bo pocas rihtal, ga ne bom zanemaru in upam da bo tak kot sem si ga zamislu.

LP

Uporabniški avatar
pery
Stalni uporabnik

Kraj: cerknica

Napisal/-a pery To mar 06, 2012 7:10 pm

no zdej me pa res skrbi, če si vse originalne dele zdraven dobil in nič ukrenil da niso že gor....no kukr čš :D
po 2h letih sem se ponovno vpisal na forum sam da ti to povem,damn i'm crazier than you are... :lol:
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Napisal/-a dejanot To mar 06, 2012 7:23 pm

pery je napisal/-a:no zdej me pa res skrbi, če si vse originalne dele zdraven dobil in nič ukrenil da niso že gor....no kukr čš :D
po 2h letih sem se ponovno vpisal na forum sam da ti to povem,damn i'm crazier than you are... :lol:

:mrgreen: :mrgreen: ne vem men se zdi neumno da zdaj dam org. kose gor cez pol leta pa te kose zamenjam za druge :roll: ne vem no, itak mi je pa "gut" tak kot je, prvic ker je nizek in morem malo bolj pazit kako in kje vozim,.... pol saj ni tko tezka noga =P in stem se zmanjsa obisk na "pumpi"

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Napisal/-a nightmare To mar 06, 2012 7:43 pm

Blagor teb, da ti tole pomaga pri porabi. :lol:
Verjamem, da moram sam še malo bol pazit na stanje cest pa mi to prav nič ne pripomore. :lol:

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Napisal/-a dejanot To mar 06, 2012 7:55 pm

nightmare je napisal/-a:Blagor teb, da ti tole pomaga pri porabi. :lol:
Verjamem, da moram sam še malo bol pazit na stanje cest pa mi to prav nič ne pripomore. :lol:

:mrgreen:

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To mar 06, 2012 8:53 pm

Courage™ je napisal/-a:

Slika

Dolgo nisem nič pisal ampak sedaj se moram oglasit. @pogumni čeprav se s tabo skoraj nikoli ne strinjam ti bi za tole izjavo stisnil roko. Vsa čast. ;) ;)

lp

p.s. bmw se mi ne dopade. Zakaj? So že drugi povedali zakaj. ;)

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol To mar 06, 2012 9:40 pm

King kot sem že povedal eno je če kupiš avto pa narediš normalnega ven, drugo pa je če kupiš normalnega pa narediš cigojner vagen ven kot je pogumni.....za ceno menjave osebne in par dokumentov. :huh:

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To mar 06, 2012 9:56 pm

crxdelsol je napisal/-a:King kot sem že povedal eno je če kupiš avto pa narediš normalnega ven, drugo pa je če kupiš normalnega pa narediš cigojner vagen ven kot je pogumni.....za ceno menjave osebne in par dokumentov. :huh:

Štekam a vseeno je bmw bruh tako kot je bila včasih tvoja corolla. Zdej zgleda odlično. ;)

lp
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov