ven0m je napisal/-a:dejanot je napisal/-a:Po zelji lahko objavim vse tri avte tukaj in malo na roke izracunajte koliko kesa sm obrnil, hvala in LP
Renault 5... 300€
Mazda 6... 4.000€
BMW e36 M_i... 2.000€
Čestitam obrnil si malo manj kot 3 moje mesečne plače![]()
Aja, da nebo pomote in se boš začel vsajat, sem isto star kot ti, zaklučujem fax (mag) in ne staršov žal ni, ki bi dajali dinarčke. Kljub temu se nimam za nekaj več in okoli hvalim koliko sem dosegel ter kakšen denar sem "obrnil"...
Ti imaš zgleda res več osebnosti... prva osebnost je ta, kjer si uporabnikov post tolmačiš na dober način, mu izkažeš dobro besedo in vidiš kot konstruktivno mnenje... druga osebnost je ta, kjer si tolmačiš na slab način, ga spluvaš in napadeš ter pozivaš naj ti to reče osebno (poziv na pretep preko spleta?)... tretja osebnost je ta, kjer se počutiš užaljenega in smatraš, da so ti vsi "fauš"......... četrta pa je tista, ki obrazloži vse prve 3, en običajen vsakodnevni vaški prepotentnež, ki od 16/18 leta naprej dela in 80% denarja vloži v svoj avto in to z veseljem povdari
Pa brez zamere, ampak to je bilo edino za razbrat iz vseh tvojih komentarjev pod to temo...
ojej, dubu si me, kaj pa zdej, ne resno a ni skoda casa da se kregamo tle, pac usak ma svoje mnenja ter oskuse,.....
sicer pa, vso sreco, zamere ni dobene in upam da ce se srecamo gdaj na cesti da se tudi pozdramo kot ljudje.
LP
PS upam da smo zaprli to poglavje