primozek68 je napisal/-a:Ja? Kakšnih že?
Lepa Žoga ---> google
Dobronamernih. Pa da ti se novo leto zraven voscim.
lp
p.s. tivoli
primozek68 je napisal/-a:Ja? Kakšnih že?
Lepa Žoga ---> google
King1 je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Ja? Kakšnih že?
Lepa Žoga ---> google
lp
p.s. tivoli
peroRS je napisal/-a:King1 je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Ja? Kakšnih že?
Lepa Žoga ---> google
lp
p.s. tivoli
Gremo skp na horsa?
peroRS je napisal/-a:King1 je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Ja? Kakšnih že?
Lepa Žoga ---> google
lp
p.s. tivoli
Gremo skp na horsa?
ven0m je napisal/-a:@primožek: ne se sedaj delat napadenega, patrikovo reakcijo si sam sprovociral s svojo aroganco (glede na reakcijo sklepam, da se je njegov izbruh nate kar kopičil od prej)... ne zagovarjam nasilja, ampak tudi razumem, ko človeku poči struna...
Patrik_A3 je napisal/-a:furby, primožek, zadovoljil vajino nevednost?
_furby_ je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:furby, primožek, zadovoljil vajino nevednost?
hvala ker si razsvetlil mojo nevednost
King1 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:furby, primožek, zadovoljil vajino nevednost?
Ampak je pa prijazen tale fant a ne, da ti je razložil. Kako sploh lahko sprašuješ take ( moraš vedeti ) stvari.![]()
lp
_furby_ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:furby, primožek, zadovoljil vajino nevednost?
Ampak je pa prijazen tale fant a ne, da ti je razložil. Kako sploh lahko sprašuješ take ( moraš vedeti ) stvari.![]()
lp
res je prijazen, drugic mu kruhke castimjebiga, nekateri peremo avte manj pogosto, pa nismo na tekocem kako to poteka
King1 je napisal/-a:p.s. kdaj gremo ............... pa ne na kruhke
Patrik_A3 je napisal/-a:furby, primožek, zadovoljil vajino nevednost?
primozek68 je napisal/-a: Aja, pa še nekaj, pečico imam samočistilno, da te ne boš v zmoti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost