primozek68 je napisal/-a:Ja? Kakšnih že?
Lepa Žoga ---> google
Dobronamernih. Pa da ti se novo leto zraven voscim.
lp
p.s. tivoli
primozek68 je napisal/-a:Ja? Kakšnih že?
Lepa Žoga ---> google
King1 je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Ja? Kakšnih že?
Lepa Žoga ---> google
lp
p.s. tivoli
peroRS je napisal/-a:King1 je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Ja? Kakšnih že?
Lepa Žoga ---> google
lp
p.s. tivoli
Gremo skp na horsa?

peroRS je napisal/-a:King1 je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Ja? Kakšnih že?
Lepa Žoga ---> google
lp
p.s. tivoli
Gremo skp na horsa?

ven0m je napisal/-a:@primožek: ne se sedaj delat napadenega, patrikovo reakcijo si sam sprovociral s svojo aroganco (glede na reakcijo sklepam, da se je njegov izbruh nate kar kopičil od prej)... ne zagovarjam nasilja, ampak tudi razumem, ko človeku poči struna...
One day......BACK TO BLACK! 
Patrik_A3 je napisal/-a:furby, primožek, zadovoljil vajino nevednost?
_furby_ je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:furby, primožek, zadovoljil vajino nevednost?
hvala ker si razsvetlil mojo nevednost
One day......BACK TO BLACK! 
King1 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:furby, primožek, zadovoljil vajino nevednost?
Ampak je pa prijazen tale fant a ne, da ti je razložil. Kako sploh lahko sprašuješ take ( moraš vedeti ) stvari.![]()
lp
jebiga, nekateri peremo avte manj pogosto, pa nismo na tekocem kako to poteka _furby_ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:furby, primožek, zadovoljil vajino nevednost?
Ampak je pa prijazen tale fant a ne, da ti je razložil. Kako sploh lahko sprašuješ take ( moraš vedeti ) stvari.![]()
lp
res je prijazen, drugic mu kruhke castimjebiga, nekateri peremo avte manj pogosto, pa nismo na tekocem kako to poteka
King1 je napisal/-a:p.s. kdaj gremo ............... pa ne na kruhke
Patrik_A3 je napisal/-a:furby, primožek, zadovoljil vajino nevednost?
primozek68 je napisal/-a: Aja, pa še nekaj, pečico imam samočistilno, da te ne boš v zmoti.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov