Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

peroRS
Mojster foruma

Re: BMW E91 LCI 320d Touring

Napisal/-a peroRS Ne feb 03, 2013 12:49 pm

Koliko neke debate o par kosih plastike :lol:
Kot, da bi rekel, zakaj je dal sosed vijolično fasado. Saj dela zase in če njemu tako paše pa naj ima ;)
Tudi osebno imam raje ALU letvice, ampak mi tudi les ni napačen. Če ima pa avto komplet vse črno notri se pa jamra da je dolgočasen.
Bež notranjost je super in les tudi malo razbije monotonost.

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Ne feb 03, 2013 2:11 pm

domen90 je napisal/-a:Če menjaš ledice v števcu, kako je pa potem z ostalo osvetlivijo, npr. klima, radio, gumbi za pomik stekel itd.? Si kaj razmišljal da bi pobarval igle v rdečo?

x2

Števec je najmanjši problem odet v druge barve, ampak povleče še vso ostalo notranjost za sabo...

Glede lesene notranjosti pa pohvale, 1a kontrast, alu dodatki na bež podlagi so zgrešeni imho.
Jeremy Clarkson: "So when you were saying that it won’t slide, what you meant was, ‘I can’t slide it.’“
James May: "Yes."

Kl3mzy
Nov uporabnik

Napisal/-a Kl3mzy Ne feb 03, 2013 2:43 pm

Najprej se bom lotil števca, potem pa ostale notranjosti, mislim da to ne bo problem. Sem že naročil ledike, 200 belih in 50 modrih, dal sem za vse skupaj 8€ :lol: ko pride, pa bom počasi začel z menjavo :) ja, les naredi tisti pravi kontrast :mrgreen:

Uporabniški avatar
domen90
Stalni uporabnik

Napisal/-a domen90 Ne feb 03, 2013 3:31 pm

Jaz modrih ne bi tlačil zraven, ker se bodo teple z bež notranjostjo in lesom. Rdeče bela kombinacija je primernejša za svetle notranjosti, modro bela pa za črne notranjosti z aluminijem.

Raje potem tako, da bodo števec in vsi zalončki (klima konzola in radio) z belo osvetljitvijo, tipke pa ostanejo original.
Slika

Kl3mzy
Nov uporabnik

Napisal/-a Kl3mzy Ne feb 03, 2013 3:52 pm

domen90 je napisal/-a:Jaz modrih ne bi tlačil zraven, ker se bodo teple z bež notranjostjo in lesom. Rdeče bela kombinacija je primernejša za svetle notranjosti, modro bela pa za črne notranjosti z aluminijem.

Raje potem tako, da bodo števec in vsi zalončki (klima konzola in radio) z belo osvetljitvijo, tipke pa ostanejo original.

Problem je da je zaslončem med števci že moder, torej tudi če ga belo osvetlim bo imel modro ozaje. Zato bi tudi pri ostalih 2 zaslončkih(radio in klima) dal modro ozadje, nič drugega. Vse ostalo bi dal pa belo. V mercedesu imamo kombinacijo bela osvetlitev + temno modri ekrančki že v originalu in je okej.. pa ima svetlejšo notranjost od bmwja. Tako da pomojem bo okej. Verjetno bom modre ledike na nek način zatemnil da bo bolj temno modra in bo okej.. ali pa bom preko belih dal take barve folijo da se bo ujemala z tistim ekrančkom med števci. Nevem kako bo prišlo če bom vse z belo osvetlil, se pravi ekrančke in napise na ekrančki, če bo vidno. Me je pa še danes presenetila ena novica in sicer, včeraj sem dal na ebay alu notranjost za 280$, in danes je že prodana... torej ko bom odštel od tega denarja poštnino pomeni da bom dobil toliko nazaj kot da bi dal za les 30€ :lol:

Uporabniški avatar
domen90
Stalni uporabnik

Napisal/-a domen90 Ne feb 03, 2013 4:15 pm

Ne razumem, na tej sliki ni na števcu nič modrega.

Slika
Slika

Kl3mzy
Nov uporabnik

Napisal/-a Kl3mzy Ne feb 03, 2013 4:31 pm

domen90 je napisal/-a:Ne razumem, na tej sliki ni na števcu nič modrega.

Slika

Zato ker je osvetljen displej z oranžno. Če ga osvetlim z belo ne bo bel ampak moder:

Slika

tako je rekel tisti ki je menjal. Je dal vse bele, ampak je displej moder ker ima takšne barve ozadje.. za ozadje radia in pa klime pa nevem, naj ne bi bilo tako :)

maarkec
Stalni uporabnik

Napisal/-a maarkec Ne feb 03, 2013 4:58 pm

ker vem da misliš menjat žarnice h7, sm mal brskal pa prebiral forume, mnenja, vsi hvalijo to zadevo Luminics Ultra White H7 Bulbs

http://www.buyheadlightbulbs.com/Lumini ... lw-h7f.htm, baje resnično bela svetloba, zelo dobr približek xenonu, in tud življenska doba zelo ok, tko da, mogoče si jih tud jst omislim :D :D

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Ne feb 03, 2013 5:10 pm

maarkec je napisal/-a:ker vem da misliš menjat žarnice h7, sm mal brskal pa prebiral forume, mnenja, vsi hvalijo to zadevo Luminics Ultra White H7 Bulbs

http://www.buyheadlightbulbs.com/Lumini ... lw-h7f.htm, baje resnično bela svetloba, zelo dobr približek xenonu, in tud življenska doba zelo ok, tko da, mogoče si jih tud jst omislim :D :D

bela ze bela ... kako bo pa v dezju se to odneslo :?:
turbo inside

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti Ne feb 03, 2013 5:24 pm

maarkec je napisal/-a:ker vem da misliš menjat žarnice h7, sm mal brskal pa prebiral forume, mnenja, vsi hvalijo to zadevo Luminics Ultra White H7 Bulbs

Vse to kar si opisal glede te žarnice je samo IZGLED. Če ti je bolj pomembno, ko vidš avto z belimi žarnicami in ti je to hudo - potem jih imej. Ampak kakšna bo pa uporabnost ob slabši vidljivosti, džju, itd... Pa ti iz prve roke povem, da :roll:
Slika

maarkec
Stalni uporabnik

Napisal/-a maarkec Ne feb 03, 2013 6:01 pm

ja, vsi bi radi izled in hkrati dobro vidljivost :), žal očitno to ne gre skupaj, vsaj pri halogenkah ne, ne vem, kaj vzet res, bi pa rad spremembo z dologčasne rumene barve na na svetlo belo svetlobo :D :D zato mal tud pišem, da mi kdo pove iz prve roke kaj se dejansko splača, da ne zmečem denar v smeti :lol: :lol:

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne feb 03, 2013 6:03 pm

maarkec je napisal/-a:ja, vsi bi radi izled in hkrati dobro vidljivost :), žal očitno to ne gre skupaj, vsaj pri halogenkah ne, ne vem, kaj vzet res, bi pa rad spremembo z dologčasne rumene barve na na svetlo belo svetlobo :D :D zato mal tud pišem, da mi kdo pove iz prve roke kaj se dejansko splača, da ne zmečem denar v smeti :lol: :lol:

Lej ti imaš itak luči z lečo. Tako, da jaz ne bi kompliciral. Žrtvuješ tistih 150€ in si vgradiš spodoben xenon kit (jaz sem ga tudi vgradil na Octavii), pa še 20€ (al koliko so že bili) pokrovčki za pranje žarometov, da imaš mir pred policaji in rešen problem. Jaz sem jih moral dat pobarvat, tebi pa praktično še tega ni treba, ker imaš temno barvo :D

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a .com Ne feb 03, 2013 7:40 pm

peroRS je napisal/-a:pa še 20€ (al koliko so že bili) pokrovčki za pranje žarometov, da imaš mir pred policaji in rešen problem. Jaz sem jih moral dat pobarvat, tebi pa praktično še tega ni treba, ker imaš temno barvo :D

ajd reci mi, kako gre to mimo pri tehničnemu?
-razen če ne delate prek poznanstev...katerih pa vsi nimajo 8)
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne feb 03, 2013 7:47 pm

.com je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:pa še 20€ (al koliko so že bili) pokrovčki za pranje žarometov, da imaš mir pred policaji in rešen problem. Jaz sem jih moral dat pobarvat, tebi pa praktično še tega ni treba, ker imaš temno barvo :D

ajd reci mi, kako gre to mimo pri tehničnemu?
-razen če ne delate prek poznanstev...katerih pa vsi nimajo 8)

O tem bom razmišljal čez 2 leti, ko bo prvi tehnični pregled.
Razen če bo šel avto že prej v menjavo, saj bo do takrat imel že blizu 200.000km :D

p.s: saj sem se zadnjič ko smo šli proti Krtini peljal za tabo. A si opazil, da ni original xenon? ;)

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Napisal/-a .com Ne feb 03, 2013 9:22 pm

a veš kdaj sem opazil, da ni original xenon... ko ti pri vklopu ni zaškilil :D

sorry za OFFtopic

in ja...belo-modra osvetlitev je neprimerno boljša kot tole kar je serijsko not v bmw-jih :!: :D

Kl3mzy
Nov uporabnik

Napisal/-a Kl3mzy Ne feb 03, 2013 9:46 pm

Bela osvetlitev bo, ledike so naročene :) kaj pa pravite na takšne luči:

Slika

Slika

edino kar jim manjka po mojem so angel eyes obročki :) drgač so pa meni temne prve luči topšit :D
Zadnjič spremenil Kl3mzy, dne Ne feb 03, 2013 9:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne feb 03, 2013 9:48 pm

Zatemnjene z lečo: JA
Samo zatemnjene: NE

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Napisal/-a .com Ne feb 03, 2013 9:56 pm

moje mnenje: ma dej ne s*** z zatemnjenimi...
tole, kar imaš zdaj je zelo vredu... :D :D

Kl3mzy
Nov uporabnik

Napisal/-a Kl3mzy Ne feb 03, 2013 10:06 pm

tole je bilo samo razmišljanje naglas ;) bom še videl.. torej: http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=415092 zgleda dobro, m optic odbijači so :bow če bo moj kdaj tako izgledal zunaj potem ga lahko kar prodam ker nebom mel več kaj delat na njem :lol:

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois To feb 05, 2013 7:14 pm

raje menjaj za kr navadne AE
Slika
Slika pugi.si
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov