swrt je napisal/-a:Res lep.
Me pa zanima kako se obnesejo Kumho (predvidevam da so KU39)? Oz. mogoče kdo drug ve, ko je naredil malce več kilometrov.
RS172 je napisal/-a:Lep zelo. Sam a nisi tud nekaj pragove omenjal? Ali bodo tko ostali?
Kl3mzy je napisal/-a:swrt je napisal/-a: Me pa zanima kako se obnesejo Kumho (predvidevam da so KU39)? Oz. mogoče kdo drug ve, ko je naredil malce več kilometrov.
dobre gume so, jaz sem z njimi zadovoljen... sem pa naredil z njimi cca 5kkm, gume se res držijo cesteimam jih v dimenziji 225 R19 in 255 R19, in se dobijo ugodno za to dimenzijo
swrt je napisal/-a:Kl3mzy je napisal/-a:swrt je napisal/-a: Me pa zanima kako se obnesejo Kumho (predvidevam da so KU39)? Oz. mogoče kdo drug ve, ko je naredil malce več kilometrov.
dobre gume so, jaz sem z njimi zadovoljen... sem pa naredil z njimi cca 5kkm, gume se res držijo cesteimam jih v dimenziji 225 R19 in 255 R19, in se dobijo ugodno za to dimenzijo
Se oproščam ker smetim temo samo še tole: so boljše kumho ku39 ali hankook v12 evo? Cene so tam tam... Oz. je kakšen drug predlog?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov