damjan je napisal/-a:JA res je Maniak... Tako zastavljena zadeva... in da je vse TIP TOP je cca 4500 do 5000 eur....
damjan je napisal/-a:neda se mi s tabo..... res ne..... Sorry....
damjan je napisal/-a:Ce bi se oziral na opazke ala Katrca in podobno.... Me ne gane res...
Avto je imel serijske ojnice in serijske bate.... Tukaj je tudi ocitno bil problem,ker je popustila ojnica,se zlomila in pogledla skozi blok..
Je pa to loterija... Poznam lastnike z istimi motorji in modifikacijami.... Vsaj 1x na mesec so na nurburgringu pa avti se vedno delajo.... Tako da.....
Nikoli ni 100 %.....
Torej drugace bo to da bodo kovani bati.... Kovane ojnice... Dirkalni lezaji (pri serijskih je znal bit problem)....kovani ojnicni vijaki in vijaki glave....
Vglavnem motor bo sestavljn tako kot se zagre za te konje... Mogoce prej ni bil ampak ne obsojam nikogar.... Sam ves kako je ko avto kupis... Loterija....
Upam da je sedaj bolj jasno.... Sicer pa avto delam zase... In kljub temu da je katrca povzroci marsikater siv las lastnikom nemskih superiornih vozil.....
Sarcazem off
skopusnik je napisal/-a:A ti bi topel avto vžgal al kaj?
Locher je napisal/-a:Kovani bati & ostalo. Kaj pa vem... jaz se verjetno ne bi šel tega. A to je avto za vsakodnevno rabo? Mrzli starti ne vplivajo blagodejno na motor s kovanimi bati.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov