Slicker je napisal/-a:drugače se na dotičnem mestu ne da parkirat ker je steber na mestu boksa in bi bil potem čisto zraven unga avta. pa tut drugače vedno parkiram postrani če se le da, ker je potem manj šans da mi avto z vrati butnejo. itak je že par udrtin po vratih od bedakov ki ne znajo vrat odpirat. sem pa še vedno na zimskih drugače, da nebo polemik
backspace je napisal/-a:Slicker je napisal/-a:drugače se na dotičnem mestu ne da parkirat ker je steber na mestu boksa in bi bil potem čisto zraven unga avta. pa tut drugače vedno parkiram postrani če se le da, ker je potem manj šans da mi avto z vrati butnejo. itak je že par udrtin po vratih od bedakov ki ne znajo vrat odpirat. sem pa še vedno na zimskih drugače, da nebo polemik
Še dobro, da nimaš dragega avta. Kako bi šele parkiral, če bi vozil avto od kakih 30.000 e naprej.![]()
lp
damjan je napisal/-a:backspace je napisal/-a:Slicker je napisal/-a:drugače se na dotičnem mestu ne da parkirat ker je steber na mestu boksa in bi bil potem čisto zraven unga avta. pa tut drugače vedno parkiram postrani če se le da, ker je potem manj šans da mi avto z vrati butnejo. itak je že par udrtin po vratih od bedakov ki ne znajo vrat odpirat. sem pa še vedno na zimskih drugače, da nebo polemik
Še dobro, da nimaš dragega avta. Kako bi šele parkiral, če bi vozil avto od kakih 30.000 e naprej.![]()
lp
tole definitivno ni merilo da ga manj paziš tudi če je avto vreden jurja.
Slicker je napisal/-a:če jaz pazim na vsak avto da ga ne ruknem, pa magari je jugo zraven pa naj še drugi mojega. vedno parkiram tako da je najmanj možnosti poškodb. če oba avta stojita ob "notranjih" črtah v boxu, tam NIKOLI ne parkiram. če se le da parkiram ob 5 vratnih novejših avtomobilih višjega cenovnega razreda, take ponavadi nonoti ne vozijo. ti in pa debele ženske ko nosijo fasngo iz trgovine in se jim ne da prtlažnika odpret so najhujši po mojih opažanjih. jaz uglavnem parkiram tako da je moj avto čimmanj izpostavljen morebitnim poškodbam, pa če treba čez 2 parkinga, pa čez 2 če je plac. edino kjer res nikoli ne parkiram je na prostoru za invalide. pa zarad mene me dejte v parkirne butce, a rajši vidim da me imate/jo za B*****, butca, enga k ne zna parkirat, kot pa da mam cel avto pobuškan :lol:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov