Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a MyWay! To jan 26, 2010 12:41 pm

Tale bi morala bit pod "parkirani butci". :)
Priponke
17092009261.jpg

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind To jan 26, 2010 12:57 pm

To tako parkira da ga z vrati ne rukajo :lol:

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon To jan 26, 2010 1:21 pm

Se je že kej mudil, ane Slicker...
Lahko bi dal pa tut pod mrcine v sloveniji :-P :lol: :lol:

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW To jan 26, 2010 2:49 pm

Kaj je ze na letnih gumah, al je slika stara??

/edit
zgleda da stara slika
17/09/2009
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To jan 26, 2010 3:03 pm

AAhaaaa, owned. :D
SlikaSlika

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To jan 26, 2010 3:05 pm

MatejW je napisal/-a:Kaj je ze na letnih gumah, al je slika stara??

/edit
zgleda da stara slika
17/09/2009

In 261 slika. Imaš prav, ker dvomim da je popravljal ime datoteke

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Napisal/-a MyWay! To jan 26, 2010 3:19 pm

Ja, stara slika.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To jan 26, 2010 3:38 pm

drugače se na dotičnem mestu ne da parkirat ker je steber na mestu boksa in bi bil potem čisto zraven unga avta. pa tut drugače vedno parkiram postrani če se le da, ker je potem manj šans da mi avto z vrati butnejo. itak je že par udrtin po vratih od bedakov ki ne znajo vrat odpirat. sem pa še vedno na zimskih drugače, da nebo polemik :lol:

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe To jan 26, 2010 6:58 pm

jaja Bine kar priznej da ti ne gre parkiranje od rok :EE :D

backspace
Novinec

Napisal/-a backspace To jan 26, 2010 7:18 pm

Slicker je napisal/-a:drugače se na dotičnem mestu ne da parkirat ker je steber na mestu boksa in bi bil potem čisto zraven unga avta. pa tut drugače vedno parkiram postrani če se le da, ker je potem manj šans da mi avto z vrati butnejo. itak je že par udrtin po vratih od bedakov ki ne znajo vrat odpirat. sem pa še vedno na zimskih drugače, da nebo polemik :lol:

Še dobro, da nimaš dragega avta. Kako bi šele parkiral, če bi vozil avto od kakih 30.000 e naprej. :jao:

lp

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan To jan 26, 2010 7:34 pm

backspace je napisal/-a:
Slicker je napisal/-a:drugače se na dotičnem mestu ne da parkirat ker je steber na mestu boksa in bi bil potem čisto zraven unga avta. pa tut drugače vedno parkiram postrani če se le da, ker je potem manj šans da mi avto z vrati butnejo. itak je že par udrtin po vratih od bedakov ki ne znajo vrat odpirat. sem pa še vedno na zimskih drugače, da nebo polemik :lol:

Še dobro, da nimaš dragega avta. Kako bi šele parkiral, če bi vozil avto od kakih 30.000 e naprej. :jao:

lp

tole definitivno ni merilo da ga manj paziš tudi če je avto vreden jurja.

backspace
Novinec

Napisal/-a backspace To jan 26, 2010 7:39 pm

damjan je napisal/-a:
backspace je napisal/-a:

lp

tole definitivno ni merilo da ga manj paziš tudi če je avto vreden jurja.

ni merilo a vseeno ....

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To jan 26, 2010 7:44 pm

Pa dejte ga nehat gnavit s tem parkiranjem. :lol: :lol:
Vsak ma kdaj slab dan in pač je malo postran parkiral. Pa kaj.

@slicker: Maš pač tak izstopajoč wagen, da moraš pazit kako parkiraš. Men se to ne more zgodit, ker je običajen. :D :D

lp

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 To jan 26, 2010 8:11 pm

Sej če tko pogledate, če postrani parkiraš je res da si levo stran bolj obvaruješ, samo si pa desno bolj izpostaviš praskam. Tako da praktično je še vedno na sredino boljše parkirati :D

LP

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ To jan 26, 2010 8:36 pm

Mater, mam cel avto obbutan.. ne rečem ko bi mal naslonu vrata, ne pa da mam prov udrtine u plehu.. js mam na vratih tisto zaščitno gumo.. pač kdaj punca pele.. pol pa tk vete kk gre to naprej haha :lol:

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW To jan 26, 2010 8:57 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:Sej če tko pogledate, če postrani parkiraš je res da si levo stran bolj obvaruješ, samo si pa desno bolj izpostaviš praskam. Tako da praktično je še vedno na sredino boljše parkirati :D

LP

Na desni je pa steber ;)
Slika

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 To jan 26, 2010 10:11 pm

Dobr res da je tukaj steber, samo slicker je sam rekel da ponavadi postrani parkira, dvomim da ima vedno steber na eni strani. Samo zato sem to rekel. Če mene vprašate, je bolje gledat zraven kakšnega avta parkiraš. Novejši je avto, bolj bo tudi drug pazil. Vsaj moj nasvet.

LP

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To jan 26, 2010 10:19 pm

če jaz pazim na vsak avto da ga ne ruknem, pa magari je jugo zraven pa naj še drugi mojega. vedno parkiram tako da je najmanj možnosti poškodb. če oba avta stojita ob "notranjih" črtah v boxu, tam NIKOLI ne parkiram. če se le da parkiram ob 5 vratnih novejših avtomobilih višjega cenovnega razreda, take ponavadi nonoti ne vozijo. ti in pa debele ženske ko nosijo fasngo iz trgovine in se jim ne da prtlažnika odpret so najhujši po mojih opažanjih. jaz uglavnem parkiram tako da je moj avto čimmanj izpostavljen morebitnim poškodbam, pa če treba čez 2 parkinga, pa čez 2 če je plac. edino kjer res nikoli ne parkiram je na prostoru za invalide. pa zarad mene me dejte v parkirne butce, a rajši vidim da me imate/jo za b*****, butca, enga k ne zna parkirat, kot pa da mam cel avto pobuškan :lol:

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To jan 26, 2010 10:27 pm

Slicker je napisal/-a:če jaz pazim na vsak avto da ga ne ruknem, pa magari je jugo zraven pa naj še drugi mojega. vedno parkiram tako da je najmanj možnosti poškodb. če oba avta stojita ob "notranjih" črtah v boxu, tam NIKOLI ne parkiram. če se le da parkiram ob 5 vratnih novejših avtomobilih višjega cenovnega razreda, take ponavadi nonoti ne vozijo. ti in pa debele ženske ko nosijo fasngo iz trgovine in se jim ne da prtlažnika odpret so najhujši po mojih opažanjih. jaz uglavnem parkiram tako da je moj avto čimmanj izpostavljen morebitnim poškodbam, pa če treba čez 2 parkinga, pa čez 2 če je plac. edino kjer res nikoli ne parkiram je na prostoru za invalide. pa zarad mene me dejte v parkirne butce, a rajši vidim da me imate/jo za B*****, butca, enga k ne zna parkirat, kot pa da mam cel avto pobuškan :lol:

x2

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 To jan 26, 2010 10:37 pm

Jst vsak dan parkiram v garažni hiši v lj. Za znort, vsak dan je bla praska več. Pa tut če ga počez postavm tako kt ti, bo še prej kakšna praska več, ker folk nardi to z objestnosti.

...Za to ti pa zavarovalnica nudi parkirišče in se ti j. za vsako praskico. Lani sem še dodatno parking zavarval, od takrat naprej mi hudiči ničveč ne delajo škode na parkingu :lol:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov