Courage™ je napisal/-a:[
V prihodnjih dneh gre avto spet v delavnico. Zadnji odbijac bo isti, le brez PDC, sprednji pa bo brez meglenk ter spodnja luknja bo zapolnjena z istim grilom kot zgoraj. Mislim da bo se najboljse. Prav tako tudi spredaj ne bo vec PDC... Clean je clean, pa se tezave mi delajo PDC senzorji.
Courage™ je napisal/-a:Voith je napisal/-a:Cash je napisal/-a:Zato, ker tablica je aluminjasta in aluminija ne drži magnet, edino, če boste limali železen pleh na tablico.
2 od hard diska magneta napopas na tablco in pokrijes z eno soft krpo.
za odbijac takisto pritrdis 2 taka magneta in voila, bo prej vse ostalo z avta popadal kot tablca.
Courage: posten audi, sam to ze itak ves
ksno fotoseanso s ksnimi cheap pijanimi 17 letnicami nared in iz tega audi koledar
Daj mi na PM povej vec o teh magnetih od Harddiska in kako bi jaz to uspel spravit v prakso. Tablico nameravam namontirat Alfa romeo stil, torej spredaj levo spodaj, meglenke itak pridejo vstran, tak da mi povej vec, da nebom sraufal tablice na odbijac direkt.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
andrej86 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:[
V prihodnjih dneh gre avto spet v delavnico. Zadnji odbijac bo isti, le brez PDC, sprednji pa bo brez meglenk ter spodnja luknja bo zapolnjena z istim grilom kot zgoraj. Mislim da bo se najboljse. Prav tako tudi spredaj ne bo vec PDC... Clean je clean, pa se tezave mi delajo PDC senzorji.
pa še zračenje bo pol uporabno
S|icKeR je napisal/-a:za najbolj racionalno ne vem, ampak je pa sigurno najbolj pametna rešitev če obdrži najlepši avto v sloveniji.
Courage™ je napisal/-a:Ce se komu da, naj mi na tisti sliki ko je avto ravno od spredaj slikan sfotosopa zgornji novi gril v spodnjo luknjo za zracenje, samo naj ga obrne, ker namrec skoraj 100% pase v luknjo, naj mi odstrani meglenke in kako tablico zalepi v spodnji desni ali levi kot.
Hvala.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov