pskoda je napisal/-a:Slicker je napisal/-a:če jaz pazim na vsak avto da ga ne ruknem, pa magari je jugo zraven pa naj še drugi mojega. vedno parkiram tako da je najmanj možnosti poškodb. če oba avta stojita ob "notranjih" črtah v boxu, tam NIKOLI ne parkiram. če se le da parkiram ob 5 vratnih novejših avtomobilih višjega cenovnega razreda, take ponavadi nonoti ne vozijo. ti in pa debele ženske ko nosijo fasngo iz trgovine in se jim ne da prtlažnika odpret so najhujši po mojih opažanjih. jaz uglavnem parkiram tako da je moj avto čimmanj izpostavljen morebitnim poškodbam, pa če treba čez 2 parkinga, pa čez 2 če je plac. edino kjer res nikoli ne parkiram je na prostoru za invalide. pa zarad mene me dejte v parkirne butce, a rajši vidim da me imate/jo za B*****, butca, enga k ne zna parkirat, kot pa da mam cel avto pobuškan :lol:
x2
x3.
Sedaj imam ze ne 4 rahle udrtince, od teh idiotov. Pa po moznosti še tak parkirajo, čisto ob crti ali na crto, da potem se komaj not pridem. Enkrat nisem mogel iz nobene strani not....