Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
makz
Novinec

Kraj: Kransterdam

Napisal/-a makz Po dec 13, 2004 2:45 pm

sam hotu sm mu dopovedat, da se itak pozna zarad gum pa tega, pa itak folk k je kle gor, se jim saj neki sana, pa ne strelajo tja v en dan :) drgac nj ma pa zarad mene kr hoce gor na avtu :) peace andy, hhehehe oba je mau zanesl :P
NI vec tdija....

Uporabniški avatar
Mad_Dog
Nov uporabnik

Kraj: Zreče

Napisal/-a Mad_Dog Po dec 13, 2004 3:46 pm

makz je napisal/-a:sam hotu sm mu dopovedat, da se itak pozna zarad gum pa tega, pa itak folk k je kle gor, se jim saj neki sana, pa ne strelajo tja v en dan :) drgac nj ma pa zarad mene kr hoce gor na avtu :) peace andy, hhehehe oba je mau zanesl :P

Pomirite se!!!

Vsak si ureja svoj avto, kakršenkoli pač je po svojih najboljših finančnih močeh in si ga tudi ureja tako da je všeč najprej njemu, šele nato ostalim! Zatorej, razpravljajte raje o predelavah in podajajte predloge in ne ukaze in žaljivk. Če je to stran o avtomobilizmu, naj bo o avtomobilizmu in ne o raznoraznih debatah, kjer lahka vsak napiše kar hoče, na štiri oči sigurn ne bi bil tak zgovorn!
Torej podajajte predloge in že nehajte metat neka čez te znake, ki jih mam gor, jst že vem zakaj jih mam! (Maloktera bejbika se spozna na mašince;) )

SPLOH PA AVTO JE NAPRODAJ, zatorej - proste ponudbe...
Naslednji lastnik pa lahka zarad mene še WV znak dol pobere, če hoče, v ta avto je bilo vnesenga veliko dela, požrtvovanja in švica... in išče lastnika, ki ga bo prav tako ohranjal in še mogoče izpopolnjeval!

lp, MadDog
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Po dec 13, 2004 4:26 pm

Mad_Dog je napisal/-a:
makz je napisal/-a:sam hotu sm mu dopovedat, da se itak pozna zarad gum pa tega, pa itak folk k je kle gor, se jim saj neki sana, pa ne strelajo tja v en dan :) drgac nj ma pa zarad mene kr hoce gor na avtu :) peace andy, hhehehe oba je mau zanesl :P

Pomirite se!!!

Vsak si ureja svoj avto, kakršenkoli pač je po svojih najboljših finančnih močeh in si ga tudi ureja tako da je všeč najprej njemu, šele nato ostalim! Zatorej, razpravljajte raje o predelavah in podajajte predloge in ne ukaze in žaljivk. Če je to stran o avtomobilizmu, naj bo o avtomobilizmu in ne o raznoraznih debatah, kjer lahka vsak napiše kar hoče, na štiri oči sigurn ne bi bil tak zgovorn!
Torej podajajte predloge in že nehajte metat neka čez te znake, ki jih mam gor, jst že vem zakaj jih mam! (Maloktera bejbika se spozna na mašince;) )

Lep pozdrav!!!

Ne se ti sekiraj,konec koncev ti mogoce kdo kaj zavida in se je pac piknil v te znake!!!Mene osebno to ne moti je pa res da malo smesno izgleda!!!Avto je res lep sicer se en tak vozi tudi po Slovenj Gradcu,videl sem ga pa ze tudi na avto sejmu v Mariboru!!!

Avto je res lep,me pa zanima kako 1.4 motor pozene "17"colska platisca??? :lol: Se da zakopati??? Jaz mislim da se ne da!!! Nedavno sem se peljal za taksnim Golfom(hud izgled)ampak 1.4motor?Ne bi rekel ce bi bil vsaj DIESEL!!!No lahko ti povem da sem mu bil kos z SEAT VARIO 1.4MPI!!!Clovek mi ni mogel pobegniti jaz sem ga pa tudi malo tezje prehitel ampak kljubtemu sem ga!!!SRAMOTA!!!Smejal sem se,mislil sem da to asfalt skopa!!! No nic zato imas res lep avto! Skoda da ga prodajas zelim ti pa srecno prodajo in sercno pot!!!Pa normalno brez zamere!Nisem mislil kaj slabega!!!Lep pozdrav!s_mande

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po dec 13, 2004 4:33 pm

Mad_Dog je napisal/-a:

Pomirite se!!!

SPLOH PA AVTO JE NAPRODAJ, zatorej - proste ponudbe...
Naslednji lastnik pa lahka zarad mene še WV znak dol pobere, če hoče, v ta avto je bilo vnesenga veliko dela, požrtvovanja in švica... in išče lastnika, ki ga bo prav tako ohranjal in še mogoče izpopolnjeval!

lp, MadDog

Z moje strani nisem podal nobene žaljivke čez avto, pa tudi napetosti nobene ni pri meni zarad tega. :D Edino povedal sem da mi niso všeč te gumice gor ker so za moje pojme prevelike in pa znakcov. Če pogledaš kakšen treffen je vse clean varjanta. ;)
Za ženske pa vemo kako je pa ne vrjamem da sploh kera ve kaj pa zdej pomeni ta V6 pa GTI. :lol: Veš pa da pri avtomobilizmu je pač tak da vedno boš deležen kritik če boš izdajal avto kar dejansko nisi, sicer pa so še hujši glede teh nalepk. Drugač pa vse super sem nor na golfe :P edino škoda ker je 1.4 drugač bi se lahko kaj menla. :(
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po dec 13, 2004 7:01 pm

dajte se še mal kregat, ker sem se zdajle kr dober nasmejal :lol: :lol: :lol: ;)
Slika

[Iztok]
Novinec

Napisal/-a [Iztok] Po dec 13, 2004 11:28 pm

Na tem avtu bi morale biti gor gume 205/50 R17. Tukaj se ne pozna pri pospeških in končni (max 5km/h manj)...

Uporabniški avatar
Mad_Dog
Nov uporabnik

Kraj: Zreče

Napisal/-a Mad_Dog To dec 14, 2004 8:23 am

Ne se ti sekiraj,konec koncev ti mogoce kdo kaj zavida in se je pac piknil v te znake!!!Mene osebno to ne moti je pa res da malo smesno izgleda!!!Avto je res lep sicer se en tak vozi tudi po Slovenj Gradcu,videl sem ga pa ze tudi na avto sejmu v Mariboru!!!

Avto je res lep,me pa zanima kako 1.4 motor pozene "17"colska platisca??? :lol: Se da zakopati??? Jaz mislim da se ne da!!! Nedavno sem se peljal za taksnim Golfom(hud izgled)ampak 1.4motor?Ne bi rekel ce bi bil vsaj DIESEL!!!No lahko ti povem da sem mu bil kos z SEAT VARIO 1.4MPI!!!Clovek mi ni mogel pobegniti jaz sem ga pa tudi malo tezje prehitel ampak kljubtemu sem ga!!!SRAMOTA!!!Smejal sem se,mislil sem da to asfalt skopa!!! No nic zato imas res lep avto! Skoda da ga prodajas zelim ti pa srecno prodajo in sercno pot!!!Pa normalno brez zamere!Nisem mislil kaj slabega!!!Lep pozdrav!s_mande[/quote]

Zakaj pa dvomiš v to, da ta avto ne zakoplje z 17colskimi platišči? Če je pa imel original 16col??? Vidim, da še nikoli nisi vozu takega avta... Včasih, če ga dobro pritisneš še v tretji zakopa! V glavnem, motor res ni najjači, je pa še skoraj premočan za slovensk ceste:)
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To dec 14, 2004 9:35 am

No, nej sam tok povem, da sem vozil golfa 4 1.4 16V 75KM v avtošoli. In morem rečt, nažalost, da motor smrdi do nebes. Komej ke do 130 prleze, v klanc sploh ne probat, ker je totalno sranje. Ni primeren za tako veliko kiblo. Prosm če ne govoriš več kako je ta motor močen, ker je že malo čudno.

Imel sem celo sledečo prigodo: Na izpitni vožnji sem moral peljati v neki klanec po omejitvi 50' (Jelenov klanec za Kranjčane), pa se pripeljem spodaj, šaltam 1,2,3.. pri hitrosti malo čez 40 sem dal v 3. No kaj se je zgodilo.. Do vrha klanca (cca 200m) nisem prišel do 50km/h. Seveda sem objasnil to tudi izpitniku. Torej tolko o moči.
Aja moj avto pride tam do 110 najmanj.. 75 konjev je odločno premalo za tak avto, če se že gremo, rabi jih vsaj 100 za kolikor toliko normalno vožnjo.
Slika

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c To dec 14, 2004 9:48 am

Mad_Dog je napisal/-a:Zakaj pa dvomiš v to, da ta avto ne zakoplje z 17colskimi platišči? Če je pa imel original 16col??? Vidim, da še nikoli nisi vozu takega avta... Včasih, če ga dobro pritisneš še v tretji zakopa! V glavnem, motor res ni najjači, je pa še skoraj premočan za slovensk ceste:)

kje že?....na ledu....zdej se pa ti mejhn umir no.....avto je za pogledat lep....men bi biu še lepši če bi biu brez nalepk....clean varianta...............o zmogljivosti motorja pa ne bi govoru , pa tut teb ni treba
SlikaSlika

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl To dec 14, 2004 1:37 pm

u tretji zakoplje :cry

Ti si pa men res model stari... evo...upam iz stavit za 2 gajbe pira, da ti po suhi cesti avto niti v drugi ne zakoplje! Sej je ql, da maš nalepke pa to...ampak ne nakladi, prosim te...nš Bmw ma čez 400 NM navora pa redko kdaj oz. nikoli ne zakoplje v tretji.... ugasn TV pa se zresn! :bonk

Hhehe
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo To dec 14, 2004 1:39 pm

Eh... škoda komentarja.

Sm informativno. Golf ma serijska platišča 195/65/15.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix To dec 14, 2004 1:40 pm

zaklente
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c To dec 14, 2004 1:42 pm

Asterix je napisal/-a:zaklente

js sm tut za to....ker kar je blo rečenga okol stajlinga je blo in mislm da noben več ne bo nč pametnga povedu okol tega....zdej vsi samo še okol motorja pišejo....kar pa ne pele nikamor več...samo še prepir
SlikaSlika

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl To dec 14, 2004 1:43 pm

Omelo...ne se obremenjevat... :lol:

Tipson ma pač vlke učke
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
Omelo