makz je napisal/-a:sam hotu sm mu dopovedat, da se itak pozna zarad gum pa tega, pa itak folk k je kle gor, se jim saj neki sana, pa ne strelajo tja v en dandrgac nj ma pa zarad mene kr hoce gor na avtu
peace andy, hhehehe oba je mau zanesl :P
Mad_Dog je napisal/-a:makz je napisal/-a:sam hotu sm mu dopovedat, da se itak pozna zarad gum pa tega, pa itak folk k je kle gor, se jim saj neki sana, pa ne strelajo tja v en dandrgac nj ma pa zarad mene kr hoce gor na avtu
Mad_Dog je napisal/-a:makz je napisal/-a:sam hotu sm mu dopovedat, da se itak pozna zarad gum pa tega, pa itak folk k je kle gor, se jim saj neki sana, pa ne strelajo tja v en dandrgac nj ma pa zarad mene kr hoce gor na avtu
Pomirite se!!!
Vsak si ureja svoj avto, kakršenkoli pač je po svojih najboljših finančnih močeh in si ga tudi ureja tako da je všeč najprej njemu, šele nato ostalim! Zatorej, razpravljajte raje o predelavah in podajajte predloge in ne ukaze in žaljivk. Če je to stran o avtomobilizmu, naj bo o avtomobilizmu in ne o raznoraznih debatah, kjer lahka vsak napiše kar hoče, na štiri oči sigurn ne bi bil tak zgovorn!
Torej podajajte predloge in že nehajte metat neka čez te znake, ki jih mam gor, jst že vem zakaj jih mam! (Maloktera bejbika se spozna na mašince;) )
SPLOH PA AVTO JE NAPRODAJ, zatorej - proste ponudbe...
Naslednji lastnik pa lahka zarad mene še WV znak dol pobere, če hoče, v ta avto je bilo vnesenga veliko dela, požrtvovanja in švica... in išče lastnika, ki ga bo prav tako ohranjal in še mogoče izpopolnjeval!
lp, MadDog
Mad_Dog je napisal/-a:Zakaj pa dvomiš v to, da ta avto ne zakoplje z 17colskimi platišči? Če je pa imel original 16col??? Vidim, da še nikoli nisi vozu takega avta... Včasih, če ga dobro pritisneš še v tretji zakopa! V glavnem, motor res ni najjači, je pa še skoraj premočan za slovensk ceste:)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov