Metallic...zdej ga pa mal...ornk serješ...Clio V6 za vsak dan, STi in EVO pa ne???
Mater si mim udaru ej... V6 skoraj nima prtljažnika...oziroma sploh ne

, evo in sti pa povsem normalnega, poleg tega masta po 5(4) sedežev...
Motor...res je turbaš pod 3000 bolj zaspan, a še vedno
skoraj enako hiter kot nek navaden 2.0 motor, kar je za vsakdanjo uporabo glih tko dobr...pije pa verjetno malo več, kot Clio...
Kar se udobja tiče...pelji se z enim in drugim in mogoče tretjim, pa pol še enkrat premisli, jaz sem bil nad Imprezo presenečen, prijetno, sem mislil da me bo zabijalo v strop, pa nič od tega, čist spodobno lika neravnine, sploh za napol dirkaški stroj, dvomim ampak res močno dvomim, da je Clio V6 kaj bolj udoben...ne da bi blatil, NIKAKOR NE, ampak tudi ta Clio je napol dirkaška zver in trdo vzmetenje pritiče takem avtu...
Sedeži so pa v Imprezi itak vrhunski in sediš v njih tako kot se zagre in kot bi si najbolj želel...
Pa ne razumi me napak...zato Clio ni nič slabši, da je pa bolj za vsak dan kot oni drugi...Malo mimo je blo tole no...resno
In
ne, jaz
ne bom tisti, ki bi navijal za enega od teh...sam bi mel oba raje, tako STi kot EVO, ampak vsak mora kupit tisto kar pravi srce in če je pri Vale-tu to V6,
V6 it is than :D
Meni srce pravi da bi to bil M3, Nebivedu bi pa kupu Legacy-ja titanium turbo, VaLe pa pač V6 in mislm da če jih tule 324321 napiše da naj kupi raje SKIRO, da bo on še vedno le skomignil z rameni in nabavil V6...zato se pa strinjam s tistim tvojim namigom, o navijanju za favorite...VSILJEVANJE OKUSA SUX...big time
Za vsakogar je nekaj pač
LP