Zupo je napisal/-a:Ne vem če jih dol jemlje (se mi zdi da jih ne), sam sm pa sam gledu ko sta modela (2 brata to delata) najprej u nulo pometla garažo pol pa še vse z vodo pošpricala. Šele pol je šel avto not....
S8 je napisal/-a:Vuso je napisal/-a:Hehe strup od avta.ampak unga k je pa folijo lepurazumem da to na enga yuglna napopaš ampak za s8-ko bi se pa lahko mal bol potrudu.
Ja jaz nisem čist ziher da bo fotr tole ti dal za vozt, ko bo (kmalu) izpit.jaz sam sebi tegale nebi zaupal.prov revni niste tko da ti bo kupu kšnga cliota 1.2 RN pa teraj![]()
Lep avtek, sam feltne so men mal prešportne za ta avto.
Aja še to.ne ga tko grdo do blokade u leru, k mene kr mal boli kaj šele audija![]()
lp
hehe pumoje da ga bo dau tko k bratu...NIKOL![]()
![]()
mi pa nebo kupu avta...tko mi je reku tok dnarja k dam jz za avto mi ga da zravn...50%
Vuso je napisal/-a:S8 je napisal/-a:Vuso je napisal/-a:Hehe strup od avta.ampak unga k je pa folijo lepurazumem da to na enga yuglna napopaš ampak za s8-ko bi se pa lahko mal bol potrudu.
Ja jaz nisem čist ziher da bo fotr tole ti dal za vozt, ko bo (kmalu) izpit.jaz sam sebi tegale nebi zaupal.prov revni niste tko da ti bo kupu kšnga cliota 1.2 RN pa teraj![]()
Lep avtek, sam feltne so men mal prešportne za ta avto.
Aja še to.ne ga tko grdo do blokade u leru, k mene kr mal boli kaj šele audija![]()
lp
hehe pumoje da ga bo dau tko k bratu...NIKOL![]()
![]()
mi pa nebo kupu avta...tko mi je reku tok dnarja k dam jz za avto mi ga da zravn...50%
Sej mu ne morš zamert da ne daje tegale mulariji za vozt.če bi se te hotu znebit, se te lahk kako drugač pa še cel avto mu ostane![]()
Čeprov če bi takoj k nardiš izpit mel omejitev najmanj 200 km pa bi država te mal subvencionirala bi mel naravno selekcijo![]()
Jah takili avtki so kr dobra motivacija pr študiju![]()
itak da ti bo fotr mal več prstvau kot 50%, ti sam šolo deli pa boš vidu da se čudeži še zmer dogajajo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov