URBY je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:urby jaz bi tui meu takega ritoliznega kolega ko si ti...
zakaj ste vsi tukaj nekaj "fovš"??kaj potem če je starejši avto, sam potegne pa vseen. nekaterim pač fajn, ko jim tastari avte kupujejo
Courage™ je napisal/-a:URBY je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:urby jaz bi tui meu takega ritoliznega kolega ko si ti...
nekaterim pač fajn, ko jim tastari avte kupujejo
aja mores pa vedet da na tem forumu niso vsi stari 13 leteni celo delajo
Bel-Tirid je napisal/-a:Hahaha, kera tema. Celi zabavni kotiček proti temu praskat nemore.
Sej nerecem da je GT vredu, prtisnes ze zaziga gume. Kaj nebo ko ima 160mm gume![]()
Vozit ga je filing, samo moras vedt da je to krsta na kolesih, podobno got r5 gt ...
Mogoce se gre kosat z nasim prvim projektom Citroe AX 1100ccm+ chip tuning+Turbo!
Jasmy je napisal/-a:killah bee prit s svojim spačekov v velenje pa boš vidu ka je to PUNTO GT!!!!!!!!
crazi je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:BTW, malo OT...
@crazi: včeraj sem te vido v konjicah, si se mimo špara peljal. Svaka čast, lepo zgleda avtek.
O hvala! Em s katerim avtekom si pa bil?
Courage™ je napisal/-a:crazi je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:BTW, malo OT...
@crazi: včeraj sem te vido v konjicah, si se mimo špara peljal. Svaka čast, lepo zgleda avtek.
O hvala! Em s katerim avtekom si pa bil?
par postov zgoraj poglej, je link do slikepolek darkdogovega cliota je bil parkiran
Fullback je napisal/-a:joj kera tema...sm šele zdele vidu kakšne otročarije se dogajajo...pa sej je pisal , da je ta forum samo za starejše od 13 let!!!
Avto je pač predstavljen, ni pa potrebno da gre cela tema v tej smeri kot je šla do sedaj...
...predlagam ključavičačarja :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov