Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind To maj 17, 2005 9:49 am

dejan84 je napisal/-a:Sej je vseen kaki špegli bojo, samo daj kromirane, da malo razbiješ črnino, ker manjka še en krom detajl poleg leksusk.

aha pol krom dodatki manjkajo ;) hehe...ja sej zdej so lexuske za sabo potegnile mal vec zadev ;) tko da bo zgleda treba z spegli mal uskladit ;)
Lp

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To maj 17, 2005 9:52 am

Jap :lol: Za grand finale pa še ene kromane 16"... :twisted:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To maj 17, 2005 9:59 am

dejan84 je napisal/-a:Jap :lol: Za grand finale pa še ene kromane 16"... :twisted:

lol ;) hehe ja jih ze iscem po avtonetu ;) hehe...eh nekje pa je meja v colah...twingacu tut ne pasejo newem kolk velka kolesa saj po mojem okusu ;) pa ze zdej zgubim na koncni dost kwa sele pol ... ;)
lp

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy To maj 17, 2005 4:50 pm

svaka čast lepo tele leksuske na tvojga tvingota pašejo si bom ta vikend vzel cajt pa prletu v naklo tole v živo pogledat

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To maj 17, 2005 9:36 pm

COSWORTH LOOK je napisal/-a:svaka čast lepo tele leksuske na tvojga tvingota pašejo si bom ta vikend vzel cajt pa prletu v naklo tole v živo pogledat

ja stari prov lepo od tebe ;) prej me poklici prosim ;) ker mozn da me ne bi blo doma ;) lahko pa se kej pri tebi na sihtu mimo oglasim v petek ko grem najbrz popoldan ze v KR...sej te poklicem, ce bom sel mimo kaj...aja pa hvala za kompliment ;) v imenu twingica ;)
Lp

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Napisal/-a cossy Sr maj 18, 2005 2:40 pm

BlackWind je napisal/-a:
COSWORTH LOOK je napisal/-a:svaka čast lepo tele leksuske na tvojga tvingota pašejo si bom ta vikend vzel cajt pa prletu v naklo tole v živo pogledat

ja stari prov lepo od tebe ;) prej me poklici prosim ;) ker mozn da me ne bi blo doma ;) lahko pa se kej pri tebi na sihtu mimo oglasim v petek ko grem najbrz popoldan ze v KR...sej te poklicem, ce bom sel mimo kaj...aja pa hvala za kompliment ;) v imenu twingica ;)
Lp

lej zmenva se za vikend ker v petek mam derektorje na šihtu pa ni glih fajn če folk pride mim te bom v soboto poklicov pa se bova zmenila kako bova mela cajt da greva na pir alpa kofe

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Sr maj 18, 2005 8:29 pm

COSWORTH LOOK je napisal/-a:lej zmenva se za vikend ker v petek mam derektorje na šihtu pa ni glih fajn če folk pride mim te bom v soboto poklicov pa se bova zmenila kako bova mela cajt da greva na pir alpa kofe

zmejnen ;)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če maj 26, 2005 9:09 pm

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

to je to
Lp
Zadnjič spremenil BlackWind, dne To jun 14, 2005 7:50 am, skupaj popravljeno 2 krat.

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx Če maj 26, 2005 9:16 pm

Zadnjič sem videl tvojga Tvingota na Laborah v delavnici.Saj še kr dobr zgleda pa tud zvok ni slab :-P

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To jun 14, 2005 7:40 am

Maxx je napisal/-a:Zadnjič sem videl tvojga Tvingota na Laborah v delavnici.Saj še kr dobr zgleda pa tud zvok ni slab :-P

;) hja ko je ogret auspuh je se lepsi zvok ;)
ja najbrz je bil na servisu ;) ga kdaj pa kdaj atek s sabo odpele na siht ;) da ga mal posraufajo... ;)
Lp

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To jun 14, 2005 7:41 am

oi!
naletel sem na problem...in sicer ne dobim modre foilje....(modre prosojnice)
zato sem prisel na idejo da bi kupil prosojnico prozorno in cez nalimal samolepilno folijo v modri barvi...in ce ne bi bilo dovolj modro bi pac dal seen sloj cez...
imam pa sledeci problem:
nikjer v Kranju nisem nasel ne modre prosojnice kot tudi ne modre samolepilne folije (tisto v katero ovijajo zvezke)
torej ce kdo ve kje naj dobim to naj mi prosim sporoci :!:
ce ima kdo resitev zame naj mi pove....
na ebyu sem pa izbrskal slikco kako naj bi izgledalo ;) za 2 do 3€ prodajajo najbrz folijo ampak do SLO bi prevec najbrz prisla postnina
Slika
Lp

Uporabniški avatar
PIL
Novinec

Kraj: Gabersko

Napisal/-a PIL To jun 14, 2005 11:44 am

Super bi zgledal tkole moder, kaj pa u cityparki je ena trgovina s likovnim materialom mogoče bi jo mel pa tm.
Slika
Slika

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To jun 14, 2005 11:48 am

PIL je napisal/-a:Super bi zgledal tkole moder, kaj pa u cityparki je ena trgovina s likovnim materialom mogoče bi jo mel pa tm.

ja hvala za nasvet....zdej sem ze izvohal folije in to v dveh modrih odtenkih....upam samo da bo dosti prosojna ker je primarna vloga te folije da se montira na svetlobno tablo za napis....kjer pa je racunano da spodaj sveti bela neonka...no sej nekej bo ze...saj sedaj v originalu pa mislm da je zelena plastika spodej...no sej bomo probal pa bo...ce pa mi projekt uspe bom objavil slikce :)
lp

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ To jun 14, 2005 12:00 pm

lep tale princ, samo notranjost bi lahko mal poštimou :-P

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo To jun 14, 2005 12:03 pm

Super je videt. Kar tako naprej.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

KREMENKO
Stalni uporabnik

Kraj: GLIH T´M

Napisal/-a KREMENKO To jun 14, 2005 12:08 pm

Super avto, zelo elegantno spedenan, ne preveč ne premal. Bravo

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To jun 14, 2005 8:07 pm

KREMENKO je napisal/-a:Super avto, zelo elegantno spedenan, ne preveč ne premal. Bravo

ja hvala ;)
evo tkole je zdej izpadl...
Slika
in to svetlo modra folija :( jao tko zgleda ko so luci ugasnene...pol jih pa przges je skorej pretemno...newem kako se bo kaj vidl ko bo sonce nazigal ze tko se ni tolk dobr vidl :evil:
hja zanimivo da folija je modra (svetlo) pa je skorej zelena osvetlitev...zarnice so bele ampak display je v osnovi zgleda mal zelen ane ;) tko da ni ravno zadovoljujoc rezultat ampak je*iga ;)
hvala zup-u (jure) za folijo ;)
Lp

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To jun 14, 2005 8:16 pm

_PaPy_ je napisal/-a:lep tale princ, samo notranjost bi lahko mal poštimou :-P

hja notranjost ne mislm nc spreminat....nacrti so bili se velki ;) volan ...prestavna...rocna....pa se kej bi se najdl...sam sem se odlocu da ne bom vec vlagal v ta avto ;) sem pac dosegel svoje meje ;)
zdej se spara za nasledn avto ;)
lp

Uporabniški avatar
Rain
Novinec

Napisal/-a Rain To jun 14, 2005 9:29 pm

BlackWind je napisal/-a:
KREMENKO je napisal/-a:Super avto, zelo elegantno spedenan, ne preveč ne premal. Bravo

ja hvala ;)
evo tkole je zdej izpadl...
Slika
in to svetlo modra folija :( jao tko zgleda ko so luci ugasnene...pol jih pa przges je skorej pretemno...newem kako se bo kaj vidl ko bo sonce nazigal ze tko se ni tolk dobr vidl :evil:
hja zanimivo da folija je modra (svetlo) pa je skorej zelena osvetlitev...zarnice so bele ampak display je v osnovi zgleda mal zelen ane ;) tko da ni ravno zadovoljujoc rezultat ampak je*iga ;)
hvala zup-u (jure) za folijo ;)
Lp

vazn da ni original :) ;)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To jun 14, 2005 9:39 pm

Rain je napisal/-a:vazn da ni original :) ;)

a ves da ko sva tole sraubala s Pro2Type-om sva isto rekla ;) vazn da se vidi da si se nekej hotu matrat pa da si namenu cajt tej zadevi in da ni original ;)
hehe
Lp
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov