Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke Sr jun 22, 2005 9:35 pm

tom2 je napisal/-a:Da ne bom posebej temo odpiral, bom kar tukaj vprašal...Fantje, povejte če kateremu od vas avto (Megane II, moj je l. 03) vleče v levo, oz. se volan raje postavlja (če ne kratko spustim med vožnjo) bolj v levo kot pa naravnost? Naj ob tem povem, da je obraba gum normalna itd. Bil sem tudi že na servisu, pa niso znali kaj dosti pomagat. Optika je bila OK.
LP

Smo že 3-je :roll:

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Sr jun 22, 2005 9:38 pm

Meni gre zadeva kar naravnost, res pa je da mam zamenjan kar doberšen del podvozja.Ko sem ga pa kupil, pa tudi nisem bil preveč pozoren na to da bi šlo kaj preveč v levo ali desno.
Zanima pa tudi mene kaj bi lahko bilo.
Praevenire melius est quam praeveniri
----------------------------------------------------
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... ar_id=5169

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Sr jun 22, 2005 9:44 pm

Hm........ "joke" maš tudi ti 2003 letnik, ker možno, da je to kakšna serijska napaka.
Pa še stalno imam probleme z elektroniko, pa samo v elektroniki je problem, ker mašina laufa ko raketa..
Res pa newem kaj bi se dalo storiti glede tega da ga vleče v levo, opcija je, da se menjajo fedre.. Ko smo že pri tem... "ga-ma" nikjer nisem zasledil, da bi ti dal blažilce tršat, omenjal si samo zamenjavo feder za blažilce pa nisi nič povedal....

Kaj se tiče pa glede meetinga, pa žal nemorem ker so starši še vedno na šwedskem za meganom, žal..... bom pa vesel če bote objavli slikice kako ste se slikali na garažah....

Lp

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Napisal/-a joke Sr jun 22, 2005 9:52 pm

Ja 2003 je, pa GT. Drugih problemov sicer nimam, razen te ku**** žarnice crkujejo na vsake 3 mesce :evil: Je pa tudi res, da sem veliko na cesti. Še dobro, da sem se zvežbal zamenjat. Je bil hec, ko mi prvič crknila, pa sem se pol ure zajebaval in mi dok**** pa ga odpeljal na servis :lol: No tam je pa še gospod mehanik 45 min. rabil da zamenjal žarnico, pa še na dvigalo ga je dal :) Zdaj sem že majster - jo zamenjam v 5 min. :wiihuu

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Sr jun 22, 2005 9:54 pm

ManIAK: Skoda ker ne utegneš :( Boš pa naslednjič prišel.
Glede fedrov, sem jih pa menjal z Eibach fedri.
Amortizerje so mi pa samo pregledali in zamenjali olje in tesnilo (obnovili so mi jih) nisem jih dal pa posebej tršat.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Sr jun 22, 2005 9:59 pm

"joke"....... ijaaaaaa :D spredne žarnice crkujejo ko po tekočem traku...... tudi sam sem se prvič mučil do onemoglosti zaj pa že napamet vem kako gre... kolo nasučeš, opdreš pokrovček , odšravfaš zaščito, odklopiš žarnico, odhaklaš in je to to....
Pa samo sprednje crkujejo........ :oops:

"ga-ma" , žal..... res da nemorem, kot si rekel pa drugič. Tudi ajz bom počasi začel z predelavo megana, samo čakam da se malo finance naberejo :twisted: , da nebom pol vsake 3 mesce 1 stvar zamenja, ampak bom kr vse skupaj....

Lp

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Sr jun 22, 2005 10:10 pm

ManIAK: ja z finančnega stališča je boljše vse na enkrat narest, je pa več zabave če postopoma to delaš.
Vidim da sem očitno zelo srečen lastnik Megana l.2003 ker mi ni crknila še niti ena žarnica ali kakršnkoli problem z elektroniko.
Možno tudi zato ker je avto narejen za Belgijski trg. Ne vem... ;)

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Napisal/-a joke Sr jun 22, 2005 10:13 pm

Aja pa še en problem mam. Razen na mojih vratih (šoferovih), mi na ostalih ne dela centralno zaklepanje na gumb. Baje, da je treba samo odpret pa spucat. :roll: Je že kdo mel takšen problem?

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Sr jun 22, 2005 10:18 pm

Jao..... skor vrjet nemorem. Isti problemi isti avto..... Na trenutke je prijelo včasih pa popolnoma nič...... Smo peljali na servis in so mogli vse kljuke menjat, kaj je bilo nimam pojma. Če maš garancijo ti jo bodo priznali.....

Lp

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Sr jun 22, 2005 10:18 pm

Jaz še nisem imel tega problema, sem pa slišal od kolega da je treba stike preverit v konektorjih v vratih.

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Napisal/-a joke Sr jun 22, 2005 10:23 pm

ManIAK je napisal/-a:Jao..... skor vrjet nemorem. Isti problemi isti avto..... Na trenutke je prijelo včasih pa popolnoma nič...... Smo peljali na servis in so mogli vse kljuke menjat, kaj je bilo nimam pojma. Če maš garancijo ti jo bodo priznali.....

Lp

Ja, pa res zanimivo :lol: Ga bom jaz tudi kar na servis zapeljal, ziher je ziher. Meni je sicer en, ki prodaja renaulte rekel, da je po vsej verjetnosti umazano al zaprašeno, ker se ostale kljuke bolj malo uporabljajo.

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Sr jun 22, 2005 10:30 pm

Mama ma l 2004 pa do sedaj še ni blo nobenih problemov. Edni ene parkrat je zadni brisalec zašteku. Pa ko avto naslednjič pržgeš spet dela :)

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a meganeman Če jun 23, 2005 7:27 am

Pravo antireklamo delamo za Megana, ko vse skup tako crkuje :( Hvala Bogu za dolgo garancijo :)

Men je sele zadnjic sla prva zarnica, sm na servis pelu so mi zastonj menjali :) Ampak se bo treba naucit enkrat, da naum vedno za to na servis hodu :) Upam, da je moj tud za belgijski trg, da nau se kej crknalo, pravzaprav razen vode v vratih in pa tistega zmigovca ni blo nic hujsega :)

Srecanje Megancicev v petek 24.06.2005, na vrhu garaze pri City Parku ob 19 h !!! Vsi vabljeni!
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Če jun 23, 2005 7:28 am

Jaz pridem 100% 8)

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Če jun 23, 2005 8:10 am

Ah, pa kje glih petek... jst bom takrat že na morju upam, al pa nekje na poti na morje... damn. :?
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Če jun 23, 2005 8:42 am

Mare9mm: Škoda, pol pa lepo uživi na morju!
Kaj pa je blo narobe oz kakšen je bil vzrok da je zaribal motor? če mogoče veš?
A zdej dela?

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Napisal/-a meganeman Če jun 23, 2005 8:45 am

ga-ma je krivc, ker bo prodal svojga lepotca :) heheheh

Ga-ma:
Ka ce se midva zmeniva, pa jih zamenjava, pol pa ti mojga prodas, hehe sej ni tok slabsi :) Mal se morm tolazit ;)

Mare:
Sej se bomo se kedi dobili, ni panike, sam tedi bomo meli pa dva bmwjista zraven :)
Ce bota dala za krog, jih tud sprejmemo, a? heheheh

See ya tomorrow!!!
Slika

Uporabniški avatar
primozbogovic
Nov uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a primozbogovic Če jun 23, 2005 9:04 am

Slika

Moj oče ima Megana Dci Dynamique O3 letnik, pa se mi zdi da že od novega volan na momente mal levo vleče... žarnice tud full crkujejo, pa na levih in desnih vratah so menjal vodilo za el. steklo, motorček za pranje stekel... ampak tud pri drugih novih avtih so problemi... sestra je imela novega Bmw 318, 00 letnik, pa je dvakrat elektronika odpovedala...

Za Srecanje Megancicev v petek 24.06.2005, na vrhu garaze pri City Parku ob 19 h !!! Vsi vabljeni! ; mal težka bo... mogoče pa priletim...

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Napisal/-a meganeman Pe jun 24, 2005 8:20 am

Ocitno jim je server ven padu :)
Ka pol bomo samo stirje? Se bomo pa od ga-minega avta tok bolj poslovili, hehehe
Slika

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Pe jun 24, 2005 9:09 am

Bomo videl, mogoče pa pride kdo ki bere forum, pa ni registriran, so itq vsi dobrodošli:)
Se vidimo ob 19, pa naredimo par super fotk!
pol pa pade kakšno pivo :lol:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov