Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mišel So jun 11, 2005 10:09 am

djstane je napisal/-a:
pinjas je napisal/-a:najlepši clio v gorici in daleč naokoli. sevda malo pretiravan, sam če je tebi ušeč pol je uredu. jaz bi samo zadnji spojler dol dal in zamenjal diške. ni nujno presedlat iz 15 na 17, ker se tud na moči in seveda na porabi benzina in ceni gum ful pozna, čeprav 17 zgledajo full hudo.

po mojem bi ti pašale 15 col OXIGIN ONE crom ali katere druge lepe 15 stice.
tko d ati ni treba nič homologirat na novo. Jih ima šefe od ABC-ja pr tehničnih na movi Laguni smao niso crom varianta.

glas iz izpuha je ful lep, sam deluje da avto ne gre nikamor ali ti ne stiskaš.mah v glavnem je prow kot iz NFSU. kako to da maš samo po 1 16-ko v vratih. a tekmuješ samo v SPL-u??

glede diskov so 15-ke vecje bom mogel namontirat ja! Ko bo kaj vec $$$ glede vrat imam v nacrtu 4 pare 20 tako da bo res hui samo casa nimam za ustimat!! Avta drugace pa ne stiskam ker se mi zdi brez veze saj ves kako je po gorici sam policaj!! :twisted:

pa še sama jama :D

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Kraj: Šempeter pri novi gorici

Napisal/-a djstane So jun 11, 2005 3:34 pm

feltne upam da bojo kaj kmali 17 col tako da komaj caklam samo za model se ne vem odlocit?? :P
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Napisal/-a djstane To jun 14, 2005 7:29 am

mišel je napisal/-a:
djstane je napisal/-a:
pinjas je napisal/-a:najlepši clio v gorici in daleč naokoli. sevda malo pretiravan, sam če je tebi ušeč pol je uredu. jaz bi samo zadnji spojler dol dal in zamenjal diške. ni nujno presedlat iz 15 na 17, ker se tud na moči in seveda na porabi benzina in ceni gum ful pozna, čeprav 17 zgledajo full hudo.

po mojem bi ti pašale 15 col OXIGIN ONE crom ali katere druge lepe 15 stice.
tko d ati ni treba nič homologirat na novo. Jih ima šefe od ABC-ja pr tehničnih na movi Laguni smao niso crom varianta.

glas iz izpuha je ful lep, sam deluje da avto ne gre nikamor ali ti ne stiskaš.mah v glavnem je prow kot iz NFSU. kako to da maš samo po 1 16-ko v vratih. a tekmuješ samo v SPL-u??

glede diskov so 15-ke vecje bom mogel namontirat ja! Ko bo kaj vec $$$ glede vrat imam v nacrtu 4 pare 20 tako da bo res hui samo casa nimam za ustimat!! Avta drugace pa ne stiskam ker se mi zdi brez veze saj ves kako je po gorici sam policaj!! :twisted:

pa še sama jama :D

Res je ja sama jama tele ceste so pa res grozne!!! Se tam ko popravljajo naredijo tak preskok da kar poletis ce je treba :jao: Bo treba ustimat amortizerje na pnevmatiko ali pa zracne potem si dvignes avto pa rata kar visok se za po nasih cestah :vrum
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA

Uporabniški avatar
Hitri Fredl
Nov uporabnik

Napisal/-a Hitri Fredl To avg 02, 2005 12:30 pm

Matr, kulk riža na kupu. Bom za južno rižoto iz tega naredu.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To avg 02, 2005 2:44 pm

verjamem da morš met nalepke gor, k te verjetno nekdo sponzorira in to je verjetno sam impact. tko da priporočam ti da drugo dol pobereš in daš hitr 17ke gor, k zdj zgleda kot testn avto od AvtoSlaka, k je ves poliman.

Dego
Novinec

Napisal/-a Dego Sr avg 03, 2005 10:20 am

avto je lep, ampak te nalepke pa ..... kot da bi si ga moja sestra polepla z nalepkami od zvečiln ter raznih čokoladic...

Uporabniški avatar
acom
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a acom Sr avg 03, 2005 10:43 am

Tisti spojler na strehi je pa res malo prehud. Drugače je pa edina stvar, ki je na trgu, pa je še ni na tem avtu ksenon žaromet.
Tine a greva v grapo? Ne k' gre d'ž.

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR Sr avg 03, 2005 3:00 pm

:bonk Fakk

Uporabniški avatar
SNIFF
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana & gorica

2much!!!

Napisal/-a SNIFF Sr avg 03, 2005 5:06 pm

Ni za moj okus, vseeno pa - svaka čast majstore !! Res si upaš !!!
Po moje te naši vrli cefizeljni ganjajo gor in dol po Goritzi, pa še taljanski združeni Karabinjerji & Policaji...
Takega avta sicer ne bi NIKOL mel, ker sem bolj za elegant-look (športno podvozje+velike feltne), če pa že dam komentar:
1.) minimalno krom 17" gor, znižat u iber
2.) vse napise in nalepke dol (Krsto lahko tud na manjše napiše svoj IMPACT, ker avto že itak privlači poglede s svojo extravaganzo ;) )
3.) doterat notranjost - prevleke,sedeži,..
4.) hauba bad look je cool
5.) reža za zrak na haubi z belim logom pa mim (al eno, al drugo)
6.) zadnji konc cool - auspuh super (sicer bi lahko 2 dokaj narazen uštimal, kar optično še bolj razširi zadnji konec)
7.) un zadnji spojler je pa taaakoooo mim da je joj
8.) muzika + dvd cool

Pa brez zamere,
SNIFF

Uporabniški avatar
JjAaNn
Novinec

Kraj: vrtovin med ajdovščino in gorico :)

Napisal/-a JjAaNn Sr avg 03, 2005 5:55 pm

avto je po slikah ful ful kulski....sam to je pa nemogoče d ajst tega avta nisem se vidu....sem z vrtovina verjetno ves ki je to...pa ajdovščino ne prideš nič pogledat :D :D

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Napisal/-a djstane Pe avg 05, 2005 11:47 am

JjAaNn je napisal/-a:avto je po slikah ful ful kulski....sam to je pa nemogoče d ajst tega avta nisem se vidu....sem z vrtovina verjetno ves ki je to...pa ajdovščino ne prideš nič pogledat :D :D

ojla! Sem kar tudi po ajdovscini samo se verjetno ne sreceva? Saj ni panike ko bos kaj po gorici pa poklici!! :twisted:
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA

Uporabniški avatar
DDDD
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DDDD Pe avg 05, 2005 4:11 pm

stari brez zamere sam to ni vec avtu podobn. Ubov si ga.
Šljivovica ljutaaa
Slika

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe avg 05, 2005 6:57 pm

DDDD je napisal/-a:stari brez zamere sam to ni vec avtu podobn. Ubov si ga.

LOL :lol:

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Pe avg 05, 2005 7:10 pm

Ja tega cliota sm pa že večkrat vidu na tuningu in tudi s tabo sm se pogovarjal dj stane muzika trga gate 8) 8) .Mislm pa tako kot ostali spojler na strehi dol in večino nalepk tudi pa večje feltne.Avto je prevozno sredstvo ne pa mobilna reklama.Meni se drgač bolj avto dopade če je lepo uglajeno urihtan brez preveč izstopajočih nalepk in podobnega :lol:
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

puntoDriver
Novinec

Napisal/-a puntoDriver Ne avg 07, 2005 1:02 pm

JA clio ne ful ljep sm ga vidu vceri v Portorožu pred hotelom Marko pa je res lep sam kšne 17" mu nebi škodle pa une na zadnih šipah bi blo res pametno dol dat.Drgač je pa zadn strešni spojler čist hud.PA nalepke dol pober k ne pašejo gor. :P

kašno musko pa vrtiš,čist tko btw?????????

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Napisal/-a djstane To avg 09, 2005 6:47 pm

puntoDriver je napisal/-a:JA clio ne ful ljep sm ga vidu vceri v Portorožu pred hotelom Marko pa je res lep sam kšne 17" mu nebi škodle pa une na zadnih šipah bi blo res pametno dol dat.Drgač je pa zadn strešni spojler čist hud.PA nalepke dol pober k ne pašejo gor. :P

kašno musko pa vrtiš,čist tko btw?????????

ojla!! Skoda da se nicva srecala bi sla se na kaksno pivo!! Vrtim pa najvec komercijalo in tecno-hause saj ce bo vreme bom verjetno v soboto na plazi! Tam okoli 14 se mi zdi da se bo lotil zur :twisted:
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' To avg 09, 2005 8:17 pm

brez besed, samo avtek je zelo nelično porihtan, pa po moje je že predelan avto zelo brezveze kupit! ni lepšega, kot da kupiš stock avto, pa ga sam predeluješ oziroma ti je to hobi! ta clio pa je meni žal very ugly! ;)

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 To avg 09, 2005 8:21 pm

Fabrizio je napisal/-a:brez besed, samo avtek je zelo nelično porihtan, pa po moje je že predelan avto zelo brezveze kupit! ni lepšega, kot da kupiš stock avto, pa ga sam predeluješ oziroma ti je to hobi! ta clio pa je meni žal very ugly! ;)

se strinjam-avto nima več duše. s tem lohk sam pokažeš kaj vse se da gor vršt, rata pa rižota, kar ta avto nedvomno je :roll: vsaj nalepke dj stran pa tisti pokrov od školke na strehi nikomur ne služi

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Napisal/-a pinjas Sr avg 10, 2005 11:01 am

mah vsak naj ma kar mu paša. so pa nekateri ki štimajo avto samo zato da so bolj opazni na cesti in nasploh in so še ponosni na to, s tem ne mislim na staneta.

meni je clio res ušeč sam bi par reči zamenjal.:
strešni spoiler naredi res nfsu samo je pretiran za moj okus
nalepke, res da si neke vrste reklamni avto z impact, samo so malo preveč
prednji del kjer so neke mrežice aluminijaste bi dal črne barve in z večjimi luknjami
zadnji del spodnji odbijač ima narejeno kao od DTM avtov za downforce, tisti del bi lahko v črno pobarval ali pa oblekel z karbonom, bi zgledlo ful hudo.

vse ostalo je še preveč dobro 8)
17 col pa če maš $$ čimprej gor.z moj okus bi šle oz superleggera ali hydra. če ne pa kake lepe globince k se jih dobi v nemčiji za malo $$. samo se moreš odločit ali šmink( ali racing modele.

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Napisal/-a pinjas Sr avg 10, 2005 11:02 am

mah vsak naj ma kar mu paša. so pa nekateri ki štimajo avto samo zato da so bolj opazni na cesti in nasploh in so še ponosni na to, s tem ne mislim na staneta.

meni je clio res ušeč sam bi par reči zamenjal.:
strešni spoiler naredi res nfsu samo je pretiran za moj okus
nalepke, res da si neke vrste reklamni avto z impact, samo so malo preveč
prednji del kjer so neke mrežice aluminijaste bi dal črne barve in z večjimi luknjami
zadnji del spodnji odbijač ima narejeno kao od DTM avtov za downforce, tisti del bi lahko v črno pobarval ali pa oblekel z karbonom, bi zgledlo ful hudo.

vse ostalo je še preveč dobro 8)
17 col pa če maš $$ čimprej gor.z moj okus bi šle oz superleggera ali hydra. če ne pa kake lepe globince k se jih dobi v nemčiji za malo $$. samo se moreš odločit ali šmink( ali racing modele.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov