ZaJeBaNi je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:ZaJeBaNi je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:no to so že lepše slike, pa malo popravijo prvi vtis avta.
se mi je zdel da bos usaj mal zamenov mnenje no pol je kul :P sam da sm popravu prvi vtis ce sm ze tvoj popravu po bom od vsacga drgac pa lah ti se to recem da mas ti hudga audija pohvale na to uzivj
Krom špeglov nea davaj na avto, raje one male špeglčke german style. ake felne pa maš v planu ?
dj ksno sliko german style spegucke da vidimo, feltne mam v planu 16 ali 17tke najraje bi 17tke sam bom se vidu
pery je napisal/-a:ZaJeBaNi je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:ZaJeBaNi je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:no to so že lepše slike, pa malo popravijo prvi vtis avta.
se mi je zdel da bos usaj mal zamenov mnenje no pol je kul :P sam da sm popravu prvi vtis ce sm ze tvoj popravu po bom od vsacga drgac pa lah ti se to recem da mas ti hudga audija pohvale na to uzivj
Krom špeglov nea davaj na avto, raje one male špeglčke german style. ake felne pa maš v planu ?
dj ksno sliko german style spegucke da vidimo, feltne mam v planu 16 ali 17tke najraje bi 17tke sam bom se vidu
mislim da je imeu take ogledala v mislih...courage popraw me če niso taka..
Thor je napisal/-a:...no da ne bo kritik brez konstruktivnih predlogov...evo ti en predlog kako bi lahko predelal tvoj obstoječi bodykit z linijami avtomobila ter kaj in kako bi lahko nadaljeval s projektom...sej vem lahko se ti trenutno zadeva zdi brezvezna ampak shrani si sliko za čez kako leto...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov