Eddis je napisal/-a:Yugo tuner, vidim da mas drugacne brisalce od standardnih Bravo brisalcev, mi prosim zaupas kateri so, kje si jih kupu?
Pa se par cist tko OT vprasanj: Kolk mas kej porabo, katero olje je najbolje naliti vanj? Kje se dobijo najcenje lezaji,svecke, olje, napenjalci, jermeni, vodna pumpa za Fiat Bravo 1.6 16V ?
Drgac pa svaka cast, zelo vsecen Bravo!
LP!
Brisalci so "aerotwin" al "aerovision" nwem več kok se jim reče, kupil sm jih pa na uradnem servisu in so majka brisalci res... pa še pretirano dragi niso 20 eur komplet
Hm...poraba goriva... je za študentski žep učasih kr kritična...zdej z 17 col moje vožnje je kr okol 9 - 10

sam... se splača, avto ma kljub 17 col dobre pospeške, od 3000 rpm naprej vleče ko fukjen do , rad se vrti v obrate... da se pa tudi šparat na gorivu. Olje tankam Valvoline 10-40W avto ma 170 k km, star je 10 let, večkrat se je srečal z blokado na obratih, gonim ga včasih že preveč ( se mi že smili

) pa kljub temu ne pije olja. Olje menjam na 15 k km, in ga ne dolijem niti kaplijice

Za dele pa newem... mi jih moj mehanik zrihta.. domač mojster, pa dobi kr dost ceneje kot original. Avto se mi niti ne zdi drag za vzdrževat. Edino kar sem menjal je leva sprednja roka (50 eur) kable za svečke in cinšpula je zadnjič crknla, pa sem jo kr sam zamenjal za rabljeno in avto laufa dalje