SamoK je napisal/-a:_Pancho_ je napisal/-a:. Modeli od novembra 2007 imajo podaljšano 5. in 6. prestavo za 10 km/h.
Zanimivo, se grem stavit, da je tole zaredi Corse tako.. prejsni so imeli koncno, malo nizjo kot Corsa OPC, s tem + 10km/h pa je nekje enaka..
Super avto !
Jerch_ je napisal/-a:_Pancho_ zdej ga loh pa v bosno pelš čipat na 220KM www.smchiptuning.com
S|icKeR je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:drsokodj je napisal/-a:nisem pristaš renojev, ampak tale clio mi je pa ušeč ... dobra konkurenca 207RC !!
dobra konkurenca 207RC?sorči,sam RS pa nima konkurence med malimi športniki
pa če vam je prou al pa ne
ja itak da ne. avto za svojih 200hp ne gre nikamor!
Jerch_ je napisal/-a:_Pancho_ zdej ga loh pa v bosno pelš čipat na 220KM www.smchiptuning.com
_Pancho_ je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:_Pancho_ zdej ga loh pa v bosno pelš čipat na 220KM www.smchiptuning.com
Za primerjavo; kaj vsebuje kit, da spraviš moč na zgoraj omenjen "čiptuning"
To ni moj avto, da ne bo kakših nesporazumov!!!
Jenvey Individual throttle bodies
Custom Inlet manifold and runners
Custom Carbon airbox (a la Darren)
Omex 710 ECU (Fully controlling the Variable cam control)
Omex Custom Race Loom
Throttle Pedal and cable kit
The drive is completely transformed over the std car.
33 lb ft extra mid range torque
27 bhp increase mid range
massively improved throttle response.
massively improved drivability
transforms the 197 engine into a very usable unit......
the kit is quiet as well, no loud intake sounds (just a nice roar).... not intrusive at all and WELL within any track regs
Tako to počnejo angleži.
Žumi je napisal/-a:NEKI SEM SLIŠAL OD RSR-A DA SO GA DAL NA VALARJE!! PA DA MA KOMAJ 155 KONJ NA KOLESIH!!
drgač pa avto je lep. osbno menim da bi mu bela bolj sedla ampak to je stvar okusa. drgač pa avto kar zanimiv!
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost