Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

edo-lj
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a edo-lj Sr avg 22, 2007 9:44 pm

no če tko prauš pol z moje strani nimaš nobene kritike :) drgač pa vrjamem ti da sam rihtaš auto(finančno)kr vem da tud dijak/študent lah dost dnarja zasluž..glih ta mesc je moj sodelavc (dijak) dubu 700€ plače kar lahko use porab za auto itd..

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Kraj: čežarji, koper

Napisal/-a _bordon_ Sr avg 22, 2007 9:47 pm

edo-lj je napisal/-a:no če tko prauš pol z moje strani nimaš nobene kritike :) drgač pa vrjamem ti da sam rihtaš auto(finančno)kr vem da tud dijak/študent lah dost dnarja zasluž..glih ta mesc je moj sodelavc (dijak) dubu 700€ plače kar lahko use porab za auto itd..

btw...nisem študen ;) sem redni delavec
prevelik podpis - glej pravilnik!

šaljiču te bre u 3 picke materine

edo-lj
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a edo-lj Sr avg 22, 2007 9:48 pm

spet se moram opravičevt :lol:

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Sr avg 22, 2007 9:58 pm

ce pocnes to na tak nacin da NE ogrozas drugih,prav. Tudi jas sem si kupo R5 samo za drift (pa se eni norcujejo,nevem sicer zakaj),ker mi je pac to vsec in pocnem to na zapusceni cesti..
imam pa se en avto,ki pa ga sparam dalec bek od takih stvareh.

tak da,zakaj pa ne..dokler so vsi varni :!:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če avg 23, 2007 2:23 pm

V svojem filmčku si poglej 1:38s filmčka tm je neki kolesar in si ti sploh predstavljaš kaj bi bilo,če te tvoje izrabljene gume v tistem ovinku nebi držale in bi šel direkt v tistega kolesarja :shock:
Potem pa bi bila s5 še ena nedolžna smrtna žrtev ali celo kakšen invalid več.
Mislim fant zresn se.pišeš,da so gume čist izrabljene ti model pa greš kao driftat na ovinku nasproti pa nič hudega sluteč kolesar.tista pupa,ki pa je to snemala pa nič kaj boljša od tebe.
Sicer se pa umikam iz teme in ti prov privoščim,da še ta palični mešalnik razbiješ tko kot si že veliko drugih avtomobilov a hkrati upam,da pri tem neboš poškodoval ne sebe ne katerega drugega.Sej mogoče te pa bo kdaj srečala pamet.
Driftaj ti na kakšnem mobikrogu in podobnih zato namenjenih površinah,ker parkirišča pa četudi prazna niso namenjena zato.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
marinaio
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a marinaio Če avg 23, 2007 3:13 pm

da ne bo še ta honda končala kot uno...drugače je pa lepa...samo znižat bi jo pa mogu kr čudno zgleda...nekam visoka se mi zdi..
čim več varnih km!!

zakaj pa bi jo prodal...al je to šlo že mimo??
Zadnjič spremenil marinaio, dne Če avg 23, 2007 6:06 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Če avg 23, 2007 3:19 pm

_bordon_ je napisal/-a:evo malo pobolšan video
http://www.youtube.com/watch?v=RTbB1sxdEcw

stari prvo kot prvo, prestavljaš v nulo dobro ne :shock: :lol: drugo kot drugo toti video je prav otroški :roll: če bi že to ustvarjal bi šel na neki res zapuščen parking in počel take zadeve :) Sicer pa z to mašino res ne moreš kaj exra počet :lol:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če avg 23, 2007 4:12 pm

jay je napisal/-a:

stari prvo kot prvo, prestavljaš v nulo dobro ne :shock: :lol: drugo kot drugo toti video je prav otroški :roll: če bi že to ustvarjal bi šel na neki res zapuščen parking in počel take zadeve :) Sicer pa z to mašino res ne moreš kaj exra počet :lol:

u mater kaj to dela, a je to vti? se sliši kot bi se v(r)tec vklopil

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Če avg 23, 2007 5:03 pm

ja waw mislim 1.4 75km........jaz če bi že tak snemal (kar nebi), vsaj tega nebi napiso...itq bi si mislili kolko otrok od hrčekov maš....pa kaj bi se lahko zgodilo z onim kosesarjem.....to si snemo par minut pa se že na posnetku to vidi s kolesarjem...kako le voziš normalno ko ne snemaš....čudno da še nisi nobenega povozo....problem v tem je da ne ogrožaš le sebe...

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ArminLegenda Če avg 23, 2007 5:08 pm

SamoK je napisal/-a:ce pocnes to na tak nacin da NE ogrozas drugih,prav. Tudi jas sem si kupo R5 samo za drift (pa se eni norcujejo,nevem sicer zakaj),ker mi je pac to vsec in pocnem to na zapusceni cesti..

Na prejšnji strani si se tolkel po glavi glede njegovega početja, zdaj ga pa opravičuješ ter vlečeš iz blata :jao:

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Če avg 23, 2007 5:13 pm

jaki pacient si ti meni....
Kaj si hoto s tem videom pokazat? Da avto ne gre nikamor? Da se ne veš obračat z ročno? Da imaš napačne dimenzije gum? Da druge spravljaš v nevarnost?
A 150 ti gre v tretji? Ja bravo, samo kak dolgo pa rabi, na to pa nisi pomislo kaj? drekec pekec....
Škoda kakih drugih besed res no....
Slika

Uporabniški avatar
robek
Novinec

Napisal/-a robek Če avg 23, 2007 5:30 pm

:shock: :shock: :shock: kaj vse ne vidis,ne vem kaj si hotel
s tem videom dokazati,da ti avto gre ko p*****a :D

nevem ce se samo meni zdi al si res zaljubljen v avto, :bonk pol bi se se pa
clovek cudo zakaj so hondasi na tako slabem glasu,kako nebi bili ce
pa ze vsak froc ki vozi 1.4 jajco misli da je boga za jajce potegno,rabis pa
2dneva da prides do 100km/h

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če avg 23, 2007 6:21 pm

robek je napisal/-a:nevem ce se samo meni zdi al si res zaljubljen v avto, :bonk pol bi se se pa
clovek cudo zakaj so hondasi na tako slabem glasu,kako nebi bili ce
pa ze vsak froc ki vozi 1.4 jajco misli da je boga za jajce potegno,rabis pa
2dneva da prides do 100km/h

Evo tale izjava pa je neki konkretnega.
2 dneva/100kmh :P :P :P :P :P :P
Čuj mož zaj pa mi nehaj žalit hondo,ker honda ma že v mirujočem stanju 100km/h not.Te pa tak še kr naprej vleče do neskončnosti :D:D:D:D:D:D

@SAVINJČAN mož nena uporabljaj mojih patentiranih izrazov ala v(r)tec
zaj si mi dolžan enga laščana pa te ja menda neo vrag vzel za enga rogača :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Napisal/-a SamoK Če avg 23, 2007 10:42 pm

ArminLegenda je napisal/-a:
SamoK je napisal/-a:ce pocnes to na tak nacin da NE ogrozas drugih,prav. Tudi jas sem si kupo R5 samo za drift (pa se eni norcujejo,nevem sicer zakaj),ker mi je pac to vsec in pocnem to na zapusceni cesti..

Na prejšnji strani si se tolkel po glavi glede njegovega početja, zdaj ga pa opravičuješ ter vlečeš iz blata :jao:

:P clovek se mi je pac malo zasmilo,ker vsi samo serete po njem. pa vem da tudi jas vcasih tako bedarijo naredim,razlika je edino v tem da se jas to spomnim delat zvecer,tam kjer ni folka.

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ Pe avg 24, 2007 6:09 pm

ko ste butasti usi po vrsti hahaha :roll:
unega kolesarja sem vidu že ko sem se prvič obrnu
in sem že mimo njega šel ko sem zategnu ročno

v filemčku nisem tel pokazat hitrosti ampak doseganje končne brznine v določenih brzinah (do limitatorja), kat sem tel povedat

nisem pa kot SAVINČAN al kar že je ki je takrat objavu tisti video, ki je na nepreglednem ovinku skoraj res zbil motorista, ker ga ni moral vidit

aja.....mister pametnjakovič Savinčan
kljub vsem neumnostim, ki jih delam....tako neumno in toliko razbil nisem še nobenega avta kot si ti ko si zletel z ceste in rastolkel avtu, čeprav si mel dobre gume
se pizdiš in pametuješ sam pa si delal enako

praw jebiveter , če se smem tako izrazit haha

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe avg 24, 2007 7:02 pm

_bordon_ je napisal/-a:ko ste butasti usi po vrsti hahaha :roll:

v filemčku nisem tel pokazat hitrosti ampak doseganje končne brznine v določenih brzinah (do limitatorja), kat sem tel povedat

nisem pa kot SAVINČAN al kar že je ki je takrat objavu tisti video, ki je na nepreglednem ovinku skoraj res zbil motorista, ker ga ni moral vidit

kljub vsem neumnostim, ki jih delam....tako neumno in toliko razbil nisem še nobenega avta kot si ti ko si zletel z ceste in rastolkel avtu, čeprav si mel dobre gume

Ok sicer sem reku,da se v tej temi neom več oglašal a se bom vseeno.
@_bordon_ lej meni dol visi kaj ti počneš z avtom in dol mi visi,če ti je to edini način zabave oz. edini način uživanja za volanom.Ok SAVINJČAN ga je tkrt res mal polomu a mu nesreče ni treba privoščiti.Glede tvojga kolesarja bom pa sam tole reku:lahk,da si ga res vidu ampak kako si mogu vedet,da te bojo uničene gume na tistem ovinku res zdržale.Al pa tvoja Honda kakšen poseben ESP ali kaj.Tudi z novimi kvalitetnimi gumami te bi lahko kaj hitro odneslo v tistega kolesarja pa če si ga vidu al pa ne z uničenim gumami pa je stopnja rizičnosti še višja.
Sicer pa tole je menda res moja zadnja objava v tej temi,ker vidim,da se nekaterim neda nič dopovedat.No sej mogoč boš nekoč drugačnega mnenja in se boš ob gledanju tvojih izjemnih filmčkov tolkel po glavi.
Pa brez zamere ampak jst povem vsem kar mislim in tui tebi sem.

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ Pe avg 24, 2007 7:33 pm

seat je napisal/-a:
_bordon_ je napisal/-a:ko ste butasti usi po vrsti hahaha :roll:

Ok sicer sem reku,da se v tej temi neom več oglašal a se bom vseeno.
@_bordon_ lej meni dol visi kaj ti počneš z avtom in dol mi visi,če ti je to edini način zabave oz. edini način uživanja za volanom.Ok SAVINJČAN ga je tkrt res mal polomu a mu nesreče ni treba privoščiti.Glede tvojga kolesarja bom pa sam tole reku:lahk,da si ga res vidu ampak kako si mogu vedet,da te bojo uničene gume na tistem ovinku res zdržale.Al pa tvoja Honda kakšen poseben ESP ali kaj.Tudi z novimi kvalitetnimi gumami te bi lahko kaj hitro odneslo v tistega kolesarja pa če si ga vidu al pa ne z uničenim gumami pa je stopnja rizičnosti še višja.
Sicer pa tole je menda res moja zadnja objava v tej temi,ker vidim,da se nekaterim neda nič dopovedat.No sej mogoč boš nekoč drugačnega mnenja in se boš ob gledanju tvojih izjemnih filmčkov tolkel po glavi.
Pa brez zamere ampak jst povem vsem kar mislim in tui tebi sem.

ma še vedno ne razumeš kaj sem tel pokazat
sem tel samo pokazat da si nisem izmišljeval glede hitrosti
daj e kot sem reku, DA PO ŠTEVCU pač kaže tolko
ker ste me vsi podjebavali da je nemogoče
samo to sem tel pokazat

je pa res da števc laže kar dosti
sem želel samo moje besede zagovarjat
in to je to

in ne neki hvalim ful honde, ker....
1. pijejo ko žouna
2. so predrage za njihova leta

in tisti drugi videji ki so ves v celotnem videu so kr tako da ne dam samo tisti posnetek

in na videju mogoče res zgleda da sem skoraj šev v kolesarja, samo je bil dobra 2 metra od mene in še nisem šel tam hitro
te gume ki mam gor pa itak mi škripajo še ko parkiravam
in sem vedu da me nebom šou v njega, ker nisem prvič šel tam tako(še tisto sploh ni javna cesta, ker sploh v zemljiški knjigi ne obstaja, in ni prometna , pa še razgledna je.....

newem kaj se tolko vsi razburjate
kar se pa tiče SAVINČANA, pa ga nič ne zajbavam
sem ga tel samo opovnit da je bol neumno kot jaz vozu, in da je ogrožal kar precej ljudi na tistem videu

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Napisal/-a SamoK Pe avg 24, 2007 8:01 pm

ne se kregat pubeci :D vsi delamo pizdarije :P no mogoce kaki mamini sincki pa ne

kaca0
Nov uporabnik

Napisal/-a kaca0 So avg 25, 2007 1:33 pm

sam neki...SAVINJČAN-ne oglaši se prosim k kar si ti delo ni primerljivo z tem kar je bordon!!!!ti bordon pa si mal v temo brcnil k si napisu da honde pijejo k žolne! drgač pa lep avto ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov