edo-lj je napisal/-a:no če tko prauš pol z moje strani nimaš nobene kritikedrgač pa vrjamem ti da sam rihtaš auto(finančno)kr vem da tud dijak/študent lah dost dnarja zasluž..glih ta mesc je moj sodelavc (dijak) dubu 700€ plače kar lahko use porab za auto itd..
_bordon_ je napisal/-a:evo malo pobolšan video
http://www.youtube.com/watch?v=RTbB1sxdEcw
jay je napisal/-a:_bordon_ je napisal/-a:evo malo pobolšan video
stari prvo kot prvo, prestavljaš v nulo dobro ne![]()
drugo kot drugo toti video je prav otroški
če bi že to ustvarjal bi šel na neki res zapuščen parking in počel take zadeve
Sicer pa z to mašino res ne moreš kaj exra počet
SamoK je napisal/-a:ce pocnes to na tak nacin da NE ogrozas drugih,prav. Tudi jas sem si kupo R5 samo za drift (pa se eni norcujejo,nevem sicer zakaj),ker mi je pac to vsec in pocnem to na zapusceni cesti..
imam pa se en avto,ki pa ga sparam dalec bek od takih stvareh.
tak da,zakaj pa ne..dokler so vsi varni
_bordon_ je napisal/-a:evo malo pobolšan video
robek je napisal/-a:nevem ce se samo meni zdi al si res zaljubljen v avto,pol bi se se pa
clovek cudo zakaj so hondasi na tako slabem glasu,kako nebi bili ce
pa ze vsak froc ki vozi 1.4 jajco misli da je boga za jajce potegno,rabis pa
2dneva da prides do 100km/h
ArminLegenda je napisal/-a:SamoK je napisal/-a:ce pocnes to na tak nacin da NE ogrozas drugih,prav. Tudi jas sem si kupo R5 samo za drift (pa se eni norcujejo,nevem sicer zakaj),ker mi je pac to vsec in pocnem to na zapusceni cesti..
imam pa se en avto,ki pa ga sparam dalec bek od takih stvareh.
tak da,zakaj pa ne..dokler so vsi varni
Na prejšnji strani si se tolkel po glavi glede njegovega početja, zdaj ga pa opravičuješ ter vlečeš iz blata
_bordon_ je napisal/-a:ko ste butasti usi po vrsti hahaha![]()
unega kolesarja sem vidu že ko sem se prvič obrnu
in sem že mimo njega šel ko sem zategnu ročno
v filemčku nisem tel pokazat hitrosti ampak doseganje končne brznine v določenih brzinah (do limitatorja), kat sem tel povedat
nisem pa kot SAVINČAN al kar že je ki je takrat objavu tisti video, ki je na nepreglednem ovinku skoraj res zbil motorista, ker ga ni moral vidit
aja.....mister pametnjakovič Savinčan
kljub vsem neumnostim, ki jih delam....tako neumno in toliko razbil nisem še nobenega avta kot si ti ko si zletel z ceste in rastolkel avtu, čeprav si mel dobre gume
se pizdiš in pametuješ sam pa si delal enako
praw jebiveter , če se smem tako izrazit haha
seat je napisal/-a:_bordon_ je napisal/-a:ko ste butasti usi po vrsti hahaha![]()
unega kolesarja sem vidu že ko sem se prvič obrnu
in sem že mimo njega šel ko sem zategnu ročno
v filemčku nisem tel pokazat hitrosti ampak doseganje končne brznine v določenih brzinah (do limitatorja), kat sem tel povedat
nisem pa kot SAVINČAN al kar že je ki je takrat objavu tisti video, ki je na nepreglednem ovinku skoraj res zbil motorista, ker ga ni moral vidit
aja.....mister pametnjakovič Savinčan
kljub vsem neumnostim, ki jih delam....tako neumno in toliko razbil nisem še nobenega avta kot si ti ko si zletel z ceste in rastolkel avtu, čeprav si mel dobre gume
se pizdiš in pametuješ sam pa si delal enako
praw jebiveter , če se smem tako izrazit haha
Ok sicer sem reku,da se v tej temi neom več oglašal a se bom vseeno.
@_bordon_ lej meni dol visi kaj ti počneš z avtom in dol mi visi,če ti je to edini način zabave oz. edini način uživanja za volanom.Ok SAVINJČAN ga je tkrt res mal polomu a mu nesreče ni treba privoščiti.Glede tvojga kolesarja bom pa sam tole reku:lahk,da si ga res vidu ampak kako si mogu vedet,da te bojo uničene gume na tistem ovinku res zdržale.Al pa tvoja Honda kakšen poseben ESP ali kaj.Tudi z novimi kvalitetnimi gumami te bi lahko kaj hitro odneslo v tistega kolesarja pa če si ga vidu al pa ne z uničenim gumami pa je stopnja rizičnosti še višja.
Sicer pa tole je menda res moja zadnja objava v tej temi,ker vidim,da se nekaterim neda nič dopovedat.No sej mogoč boš nekoč drugačnega mnenja in se boš ob gledanju tvojih izjemnih filmčkov tolkel po glavi.
Pa brez zamere ampak jst povem vsem kar mislim in tui tebi sem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov