Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To jun 26, 2007 11:02 am

seat je napisal/-a:Fantje kaj mislite o tehle
http://www.avto.net/2004/platisca/oglas.asp?id=1432867#

da te nebi slučajno videl s teh felgah :g: :rofl

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To jun 26, 2007 12:04 pm

čist tko mal offtopic. včerj sem vidu une momo črne k si govoru. felga je grdo ko sam satan. dj ne šmuglaj neki pa reskirj tistih 1.5k€ pa boš zadovolen. bolš enkat pa boš skoz zadovolen, kukr pa zdj 500€ pa ti bojo čez 3 mesce postale grde in boš pol vseeno dau 1500€, prodal pa teh ne boš za tok kukr si dau. počak še malo pa naberi dnar. bo pol tolk večje zadovoljstvo.

Gasper`
Novinec

Napisal/-a Gasper` To jun 26, 2007 12:50 pm

Kot prvo, nisem bral cele teme, tako da ne vem, ce je bilo to ze kje napisano ampak..

Zakaj pa ne bi dal gor original od Type - r ? Meni se veliko bolj dopadejo kot te, ki jih zgoraj navajate. Verjetno zna biti vzrok tudi cena..

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none To jun 26, 2007 12:53 pm

Hijooo s toto hondo si mimo pihno - meni je grdo ko sam satan :onismajlikobruha

Škoda blo leona, bi ga do konca spimpal pa bi zmagal.

Uporabniški avatar
[Psyho]
Novinec

Napisal/-a [Psyho] To jun 26, 2007 3:03 pm

Jaz sem tudi zato, da poskusiš dobit tele, pa prebarvaš plastilke v barvo vozila :)
Priponke
DSC00423.JPG
felge

evilson
Novinec

Kraj: Mežiska dolina

Napisal/-a evilson To jun 26, 2007 3:15 pm

none je napisal/-a:Hijooo s toto hondo si mimo pihno - meni je grdo ko sam satan :onismajlikobruha

b****. Ni mimo pihno ce si je bolsi in novejsi avto kupo. Tega sploh ni treba pimpat je ze v osnovi lep!
Passat 1.8T ---> BMW 523i

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer To jun 26, 2007 3:30 pm

no folk...a bi leonu kdo pomagal no???....deite že prosim une MOMO felgice photoshopat...please?!?!...ker sem tud jest take gledal...pa me fuuul zanima....drugač pa momo..je ql! :D ¨pa nehite se že kregat am povejte mnenje.....

leon....prve tri lgice so ble lepe....potem naslednje pa niso nič posebnega....just my mnenje
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 To jun 26, 2007 4:28 pm

evilson je napisal/-a:
none je napisal/-a:Hijooo s toto hondo si mimo pihno - meni je grdo ko sam satan :onismajlikobruha

b****. Ni mimo pihno ce si je bolsi in novejsi avto kupo. Tega sploh ni treba pimpat je ze v osnovi lep!

Boljši in lepši avto je relativno... mene ta honda ne prepriča - ne notri ne zuni... na koncu pa še denarja :roll: ... imajo pri hondi tut kaj boljšega - recimo accord...

lp

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To jun 26, 2007 4:35 pm

evilson je napisal/-a:

te pa naj pusti 16" pa adijo. pač je mož peder povedal svoje mnenje. Jaz bi tut raje videl onega leona ko ga je mel na 19" =)

lp,

Uporabniški avatar
none
Novinec

Napisal/-a none To jun 26, 2007 6:53 pm

evilson je napisal/-a:b****. Ni mimo pihno ce si je bolsi in novejsi avto kupo. Tega sploh ni treba pimpat je ze v osnovi lep!

Prosim moderatorje, da se temu možu naloži sankcije, ker me žali. Hvala.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To jun 26, 2007 7:20 pm

off: če te žali, klikni na moder gumbek zraven Citiraj (seveda na tpravga).

Drgač pa raj počak pa nabav take, kot jih ma Type-R. Bolj počakat in dobro kupt kot pa pocen in da ti bo všeč le kratek čas.
Slika

evilson
Novinec

Kraj: Mežiska dolina

Napisal/-a evilson To jun 26, 2007 8:05 pm

No morda sem grdo povedal, samo se mi beseda glih ne zdi tolk zaljiva. Se opravicujem.
Mi je pa, po resnici povedano, cisto vseeno ce letim s foruma, ker itak ko berem nekatere komentarje se je za sko....!
Vecina vas je itak obsedenih z ultra '' felgami in ultra nizanjem avtomobilov, zato vsakemu predlagate neke extreme. Vecina ima rajsi avto zato da jim sluzi (se lahko pelje povsod, ne samo po ravnem asfaltu), ne pa samo zato da ga na cesti obcudujejo in si frajer med vrstniki!

Sam imam na passatu 225/45/17 in za 4 cm znizano vozilo in za nase ceste je to ze skoraj prevec. Pa vem da bi z 18'' ali 19'' veliko lepse zgledalo ali se kaksen cm v poden, samo potem pa res nikamor se nebi mogel pelat. Kaj mi je potem tak avto??!!

Lp
Passat 1.8T ---> BMW 523i

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To jun 26, 2007 9:28 pm

evilson je napisal/-a:Vecina vas je itak obsedenih z ultra '' felgami in ultra nizanjem avtomobilov, zato vsakemu predlagate neke extreme. Vecina ima rajsi avto zato da jim sluzi (se lahko pelje povsod, ne samo po ravnem asfaltu), ne pa samo zato da ga na cesti obcudujejo in si frajer med vrstniki!

To tud že sam od začetka opažam. Če avto ni spuščen, je za večino visok kot traktor, če pa ma 17 colske feltne (ali manjše), pa je po mnenju nekaterih samokolnica.
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To jun 26, 2007 9:49 pm

None te čist razumem ampak za Leona sem dobu tako ponudbo,da se nisem mogu opreti in sem dejansko zgubil samo toliko kot so bile vredne feltne oz. 900€ sem zgubil od cene.ki sem jo plačal za novi avto.
Z tem,da sem akustiko pobral ven in jo prodajam posebi.
Vozil sem pa tudi novega Leona in mi je sprva bil noro všeč ampak ko sem pa vozu Civica mi je pa samo še to hodilo po glavi in pa Opel Astra twintop a sem po premisleku raje vzel civica.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To jun 26, 2007 10:11 pm

Ja tak ti bom reko moz, sicer mi je civic vsec bol kot leon ampak ni mi janso kak si lahko pred astro izbral hondo.Sicer sma sla z enim mozem pred casom na tesnto voznjo in se lepo pelje, ampak ko je mel en moz astro na testu sem si mislo "moz tota pa je res huda".

@icek ja tak je to moz, ce si na forumu samih mozev ki so navduseni nad avtomobilizmom .. jaz pac pravim ce si prpavi moz das neke felne na avto pa v pod .. ce pa isces ekonomicnost pa vozis pac stock avto.

@none daj nea jokaj po forumu pa bodi moz, ko da se ti nisi nobenemu mozu napisal kakega malo bol mozatega menja.

one felne pa bom probal pol poshoipat da bo te moz vido kak pasejo, al pa ce ma keri drugi moz prej cas da te viimo kak je na stvari
Slika

Uporabniški avatar
[Psyho]
Novinec

Napisal/-a [Psyho] To jun 26, 2007 11:24 pm

Tele si hotel PS ane?
Priponke
civic.jpg

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Sr jun 27, 2007 12:06 pm

20" :bow
Slika

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a davorz Sr jun 27, 2007 12:11 pm

@Psyho: Dobr zgledajo tele oz-jke na civca (type-r): probej še isto na Seat-ovo hondico :wink:

Me zanima kako bi izgledale felgnice na avtu, če bi še pustil tisto plastično obrobo, brez da bi jo šel štrihat. =I
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :):)

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Sr jun 27, 2007 12:44 pm

tkole bi jst dal :D
Slika
pa se razlika z robom :D
Slika
Slika

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Sr jun 27, 2007 1:19 pm

1 pašejo ;)
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov