IcEm4n je napisal/-a:UDO1, pozabu si na to, d je škodilak del grupe VW
Aja pol pa ne...

gofra je napisal/-a:gofra je napisal/-a:No, in zdaj, ko ga imas ze en cas, kako se obnese?
Je znotraj se vedno dovolj prakticno uporaben, ali je to povsem druga pesem kot obicajni Ceed? Kako je s podvozjem, je bolj sportno naravnano? Pa motor - ce sem prav ujel imas verzijo s 115 konji - je kos avtomobilu?
Sam sem interesent za mocnejso verzijo dizla, vendar me zanima kako prakticen je sploh Proceed. V obicajnem Ceedu ta motorizacija zal ni na voljo...
lpF
Se opravicujem ampak - najbrz si spregleda mojo "radovednost"
lpFl
himi je napisal/-a:Sej se tudi štirje komot peljejo v pro_cee'du. Mi smo šli en kratek giro, skupaj z cliopowerjem in morem povedat da so občutki zelo pozitivni!
Kljub temu d je bil avto poln, je kar dobro potegnu. Kaj more pol šele 2.0 delat!!
Cliopower, a si mogoče že probu katerega z 2.0 dizlom? Kakšna je razlika?
cliopower je napisal/-a:Ja vozil sem tudi 2.0 crdi pro ceeda in moram rečt da res lepo gre je kar nekaj razlike med 1.6 crdi 115KM in 2.0 140KM.
lextasy je napisal/-a:cliopower je napisal/-a:Ja vozil sem tudi 2.0 crdi pro ceeda in moram rečt da res lepo gre je kar nekaj razlike med 1.6 crdi 115KM in 2.0 140KM.
a vozil si ga že..hmm..glavni uvoznik za Kio pa pravi da ga še ni v sloveniji in ga še nekaj časa ne bo..imajo v Zilini preveč zasedeno proizvodno in se je rok dobave podaljšal za vsa vozila
UDO1 je napisal/-a:Jaz KIA avto nebi imel nikoli, pa če tudi bi jo pokrili v zlato. KIA je KIA, pa neki okraski na njej naredijo še večji kič.
Bi še razumel, če bi vozil mercota, bmwja ali audija. Da pa maš škodilaka, pa šimfaš čez kio, je pa meni malo hmm .... ČEŠKOTo je pa moje mnenje in tudi nočem nobenga žalit!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov