Še polno dela me čaka: felne v grafitno v jeseni, orng distančnike, avspuh nastavek končno nekje dobit za neko normalno ceno, znake dol pobrat, diskreten S spoiler zadaj, probal bom pa še nabavit preko vez original S4 odbijač in gril za dokaj male pare. To bi bilo zaenkrat to.
Zgledoval bi se po tem :
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.
Zelo zelo lepe zadne luči so mi zlo všeč in mu tud krasno pašejo , če pa tako narediš kakor je ta Audi kakor ga imaš za izgleda pol pa kapo dol , sam pomoje bi tele original luči k so spredej na totemu še zmerej bol zgledale Lp
Zdaj bi lahko odbijač kupo, pa mam registracijo in še sklopko moram menjat. Mi čudno ruži že če položim nogo na pedal. Grabi pa sicer čist dobro. Gre jutri na bolj podrobno analizo pa bomo vidli kolko stroškov bo s tem, pol pa naprej na rihtanje.
Jutri tudi dobim zadnja distančnika za "male pare".
Zadnjič spremenil AudiFreak, dne Sr jul 23, 2008 2:44 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Ja tam nekje stane. Drugač se pa da dobit tudi za 150€ že kolko tolko dobra sklopka. Pol pa pride še menjava, ki tudi vzame kar nekaj časa, posledično tudi xxx €.
bolš bi blo če bi mel srebrne feltne kt so ble orginal .. pa vspredi nekak si v dilemi .. a gledaš audi al bmw zarad okroglih luči .. zadne so pa mim ... raj bi dal kake rdeče z belimi.. tko kt se dobi za a6 al pa kej ..
Sprednje luči so original facelift lepše kot vse aftermarket luči. Kar se pa zadnjih tiče, se pa pridružujem dj_em-u. Mogoče, če bi bil črn, bi mu pasalo tako pa ni najbolš. Kar se feltn tiče, sem pa tud jaz pristaš svetlih feltn, pa rajš kako colo večjih. Drugač pa vpadljiv avto. Spredaj precej agresiven, odzad pa še spojlerček pa bo.
Auspuh!! če je problem dobit nastavek pejdi raje do kakšnega ki brusi in vari, pa ti naredi na original auspuh nekaj lično lepšega drugače je ql za videt.
Odločam se za nove luči. Angel eyes-ke so mi bile grde že kako leto, sedaj pa so še dobesedno razpadle. Menjal bi jih z enimi od teh dveh, ki zgledajo kot original (valeo= 400€)