Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Sr dec 26, 2007 11:06 pm

ManIAK je napisal/-a:
Zodd je napisal/-a: parkirisce imas zavarovano upam ?

Če bi mel, so pomojem nebi tak razburjal... Ali pač?

A ti se sekiraš, če si roko zlomš?

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Če dec 27, 2007 12:14 am

Polooo je napisal/-a:
ManIAK je napisal/-a:
Zodd je napisal/-a: parkirisce imas zavarovano upam ?

Če bi mel, so pomojem nebi tak razburjal... Ali pač?

A ti se sekiraš, če si roko zlomš?

Sekiram glih ne, ni pa prijetno....

Vem kaj hočeš povedat, ampak če maš zavarovano, pol ni nepotrebnega sekiranja. Res pa je polno letanja okoli in urejanja papirjov...

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Če dec 27, 2007 12:22 am

valda da je...že zarad tega ker takoj pade cena avta(pri prodaji)....sj boš enkrat vidu k boš velik truda u avto uložu in boš enkrat fasu enga "kretena"...(pa ne mislt da ti kej prvoščm)... 8)

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Če dec 27, 2007 12:32 am

Polooo je napisal/-a:valda da je...že zarad tega ker takoj pade cena avta(pri prodaji)....sj boš enkrat vidu k boš velik truda u avto uložu in boš enkrat fasu enga "kretena"...(pa ne mislt da ti kej prvoščm)... 8)

To je res, ker bok se brez uporabe spotterja in pa kita popravi le z menjavo, kar pa s5 ni kul... ( sm malo spregledal da ma bok poškodovan :oops: ) Luč in odbijač pa se menjata in ni tak problem... Drugač pa glede "kretena". Mogoč tudi kdo izmed naju nehote nabaše (tok, tok) nekoga, in mu pravtako pokvari dan, ampak tak je...

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Če dec 27, 2007 9:45 am

slike?
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
Roady
Novinec

Kraj: Radenci

Napisal/-a Roady Če dec 27, 2007 11:18 am

Sem zdaj gledal, ker včeraj zvečer se je bol slabo vidlo in škode sicer ni veliko ampak zakaj bi zdaj jaz uveljavljal iz svojega zavarovanja če nisem sam ruknil? Če bi bil tolko fer bi se že zmenli nekak. Odbijač je porajsan(do plastike) in malenkost še bok(problem je ker je do pleha prišlo in se neda spolirat in treba barvat), luč je pa obkrušena in ima zlomljen nosilec. Ene Led luči posebaj nebom mogel kupit bo treba obe nove kupit plus tega mi pa še na zavarovalnici ziher nebodo priznali te led luči ampak samo originalne, originalne so pa cenejše in sem spet na izgubi!

@ManIAK ja imam vse zavarovano ampak gre se za princip. Č e nekomu rukneš avto nemoreš kar spizdit. Počakaš tam ali pa zatakneš listek papirja za brisalec in napišeš kaj se je zgodilo in pa telefonsko številko da se zmenimo! To delajo sam budale ki nimajo niti kanček poštenosti v sebi! zakaj bi zdaj moja denarnica trpela če jaz nisem nič naredil???

Če bi mi zataknil listek s številko bi blo vse ok. bi se dalo zmenit pa bi jaz že popravil na svoje stroške oz. iz moje police. Če pa zdaj ugotovim kdo je bil mu pa glavo bek vtrgam, ker ni tolko pošten!
Slika

Uporabniški avatar
Roady
Novinec

Napisal/-a Roady So jan 19, 2008 3:19 pm

Končno prispel paket :D

Slika
Slika

Vglavnem Downpipe je ogromen :shock: tak kak more bit! Fi je 76mm :twisted: rosfraj 8)

Zdaj pa še komplet rosfraj izpuh fi 70 pa tak naprej.. :twisted:

Lp,

Roady
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So jan 19, 2008 3:35 pm

fajn to zgleda.kasna je bla pa cena.aj a mi lah razlozis cemu vecji down pipe?cemu to pomaga...
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Roady
Novinec

Napisal/-a Roady Ne jan 20, 2008 10:06 am

Zlicitiral sem na dražbi za 120 eurov + poštnina (15 eurov). Zdaj če hočeš profesionalno razlago čemu pripomore downpipe boš mogel koga drugega vprašati, ker jaz vem sam tak bol laično :lol: Pač pripomore k boljšemu pretoku izpuha in pri konjenici sploh pri čipanem oz. predelanem avtu.
Zdaj čez kaka dva tedna še grem na hrvaško po komplet rosfraj izpuh 70mm fi. Pol morem dat avto na štrihanje zaradi tistega telebana ki mi je porajsal avto. Verjetno bom kar celega pobarval na novo ker je fejst popikan od kamenčkov. Seveda ostane ista barva edino streho sem premišljeval, da bi dal v črno barvo. Nisem ga pa še porihtal ker še premišljujem če bi nabavil r32 odbijače ali bi pocleanal te odbijače ali pa bi dal bora front look. Se je težko odločit :evil: bora front me pride kar nekaj $$ če hočem, da bo tako kot more bit, ker treba pol dat original havbo, blatnike, itd, ker pri nachbau bodo ziher taki lufti vmes, da večjih nemore bit :x

Je mogoče kaki interesant za zadnje led luči ker jaz bom nabavil nove? ena luč je porajsana od strani in je imela zlomljen notranji nosilec(sem naredil novega :) )

Lp,

Roady
Slika

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Ne jan 20, 2008 10:42 am

brez oznak pa priklopa je dost lepši zadej.če bi pa še tist (pre)ogromen ror dol dal,oziroma menjal za kakeka diskretnejšega,pa zmagaš!
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Ne jan 20, 2008 10:51 am

Roady je napisal/-a:Zlicitiral sem na dražbi za 120 eurov + poštnina (15 eurov). Zdaj če hočeš profesionalno razlago čemu pripomore downpipe boš mogel koga drugega vprašati, ker jaz vem sam tak bol laično :lol: Pač pripomore k boljšemu pretoku izpuha in pri konjenici sploh pri čipanem oz. predelanem avtu.
Zdaj čez kaka dva tedna še grem na hrvaško po komplet rosfraj izpuh 70mm fi. Pol morem dat avto na štrihanje zaradi tistega telebana ki mi je porajsal avto. Verjetno bom kar celega pobarval na novo ker je fejst popikan od kamenčkov. Seveda ostane ista barva edino streho sem premišljeval, da bi dal v črno barvo. Nisem ga pa še porihtal ker še premišljujem če bi nabavil r32 odbijače ali bi pocleanal te odbijače ali pa bi dal bora front look. Se je težko odločit :evil: bora front me pride kar nekaj $$ če hočem, da bo tako kot more bit, ker treba pol dat original havbo, blatnike, itd, ker pri nachbau bodo ziher taki lufti vmes, da večjih nemore bit :x

Je mogoče kaki interesant za zadnje led luči ker jaz bom nabavil nove? ena luč je porajsana od strani in je imela zlomljen notranji nosilec(sem naredil novega :) )

Lp,

Roady

Nakratko: downpipe fi76 in ostalo 70 pa si na +15 ps ko daš opatimatizirat elektronko.

BTW: maš kkšn link kje si nabavil?? Ebay.de???
Zadnjič spremenil CupraR, dne To jan 22, 2008 5:57 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Marcelolipi
Novinec

Napisal/-a Marcelolipi Po jan 21, 2008 5:12 pm

CupraR je napisal/-a:
Roady je napisal/-a:Zlicitiral sem na dražbi za 120 eurov + poštnina (15 eurov). Zdaj če hočeš profesionalno razlago čemu pripomore downpipe boš mogel koga drugega vprašati, ker jaz vem sam tak bol laično :lol: Pač pripomore k boljšemu pretoku izpuha in pri konjenici sploh pri čipanem oz. predelanem avtu.

Lp,

Roady

Nakrtako downpipe fi76 in ostalo 70 pa si na +15 ps ko daš opatimatizirat elektronko.

Ja daj malo več povej kje si zlicitirar, ker mam jaz tut namen nabavit.
Tuning is Art....I`m the Artist!

Uporabniški avatar
Marcelolipi
Novinec

Napisal/-a Marcelolipi Po jan 21, 2008 5:13 pm

CupraR je napisal/-a:

Lp,

Roady

Nakrtako downpipe fi76 in ostalo 70 pa si na +15 ps ko daš opatimatizirat elektronko.

Ja daj malo več povej kje si zlicitirar, ker mam jaz tut namen nabavit.
Tuning is Art....I`m the Artist!

Uporabniški avatar
Roady
Novinec

Napisal/-a Roady Pe jan 25, 2008 5:49 pm

Mal pozen odgovor ampak me ni bilo nič doma ker sem bil v tujini :?

To bi naj bilo to saj po slikah sodeč čeprav sem jaz nabavil od druge firme. Po slikah zgleda isti tak da mislim, da je isti 8)

http://cgi.ebay.de/Audi-TT-1-8T-Downpip ... dZViewItem
Lp
Slika

Uporabniški avatar
Roady
Novinec

Napisal/-a Roady Če jan 31, 2008 4:47 pm

Downpipe zmontiran. Avto po občutku dosti bolj vleče.. mogoče mam pa samo v glavi to :twisted: Zdaj pa še treba it nardit od tu naprej celoten izpušni sistem(rosfraj seveda fi70) Srednji lonec(športni) naj bo ali je boljše brez pa samo zadnji lonec? bi prosil za mnenje kakšnega poznavalca :)

Slika

Lp,

Roady
Slika

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Če jan 31, 2008 11:29 pm

Kolk sm se jaz pozanimal o tem, je bolje, da pustiš srednji lonec, daš športnega, kod pa da ga odstraniš. Zarad neke resonance (še zaj newem točno kaj je blo mišljeno z tem :lol: )

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Pe feb 01, 2008 11:17 am

^Zvočna resonanca ane :p
Če se dosti voziš po avtocesti je včasih lahko moteče, odvisno kok ti je na splošno všeč tak zvok pa da vse brni :D Mene osebno niti malo ne moti :)

Uporabniški avatar
Roady
Novinec

Napisal/-a Roady Pe feb 01, 2008 5:26 pm

Jah preveč glasnega pa tut nočem ane :lol: Že zdaj odkar sem dal gor ta downpipe mi včasih poka ko da bi imel bangbang not vgrajen :lol: :twisted: čist drugačen zvok je kot je bil prej! Premišljujem še, če bi zadaj pustil ta remus ali bi dal tudi rosfraj športni lonec pa malo manjši ane. Ker ta remus ko je zaj gor bi že skor rabo orožni list kake rore ma zadi :lol: Če se že grem neki clean look bi trebalo nekaj bol diskretnega dat gor oz. da bi ga kar skril 8) nevem...sem v dilemi kaj nardit :x

Lp,

Roady
Slika

Uporabniški avatar
Roady
Novinec

Napisal/-a Roady So feb 09, 2008 12:37 pm

Ta zadnji odbijač na zadnji sliki mi je pa ful lep :shock: mogoče veš od kere firme je?

Nekaj novega na avtu!
Montiran sredinski naslon za roko prav za golf IV(ni univerzalen) :) in pa avto po novem dela "psk" "psk" :D montiran bonalume blow off :twisted:

Slike prilepim zvečer ali pa jutri zjutraj! :D

Lp,

Roady
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So feb 09, 2008 2:29 pm

z7adnji odbijac je original od votexa al neki tazga.una firma k dela za vw te stvari.je pa iz r-line ponudbe(notr mas vse za r32...)seveda lah kups tut posebj.cena je pa okol 500 eur. :shock:
sm ga zase hotu sam ta cena je res mau huda.drgac pa ce kontaktiras blue gti-ja ti bo tocno ceno povedau
Ni vse res kar napišem
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov