SpeedyRS je napisal/-a:Meni ni jasno zakaj vsi kupujejo te švoh 1.9 dizle? Glavno da je značka ne, pa čeprav je nepremičnina...

felne nebom menjaval z fotrom, so premale, če že menjam bom dal večje kot 17.
Tomo, lepi je ja...
zoro_31 je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:SpeedyRS je napisal/-a:Meni ni jasno zakaj vsi kupujejo te švoh 1.9 dizle?
Glavno da je značka ne, pa čeprav je nepremičnina...
...govori nekdo ki je napisal tole![]()
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 06#1008406
![]()
SpeedyRS je napisal/-a:zoro_31 je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:SpeedyRS je napisal/-a:Meni ni jasno zakaj vsi kupujejo te švoh 1.9 dizle?
Glavno da je značka ne, pa čeprav je nepremičnina...
...govori nekdo ki je napisal tole![]()
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 06#1008406
![]()
Drgač js sm študent, tako da mi je ta avto za pelat se enkrat v LJ na teden čisto ok. Ker pač ni dnarja ne?Drgač mamo doma prešvoh limuzino in vem kako zgleda 140 konjov v veliki teški limuzini...
Zanimivo, kako te začnejo vsi napadat če napadeš določeno znamko avtomobila. Prijaznost pa taka. Ajj ajj fantje, glavno da je znamka ne? Žalostno, vsi ste vi žrtve potrošništva.
SpeedyRS je napisal/-a:Ja vem, reku sm mu stokrat! In me zelo živcira ker ne vleče. Sej sm zelo navijau za 160 konjsko dizel mašino, pa fotr ni glih biu zainteresiran. Zdej mu je pa žau.
AudiFreak je napisal/-a:SpeedyRS je napisal/-a:Ja vem, reku sm mu stokrat! In me zelo živcira ker ne vleče. Sej sm zelo navijau za 160 konjsko dizel mašino, pa fotr ni glih biu zainteresiran. Zdej mu je pa žau.
140 KM in ne gre. A z 160 KM bi pa bil sprinter ali kaj....
SpeedyRS je napisal/-a:Ja vem, reku sm mu stokrat! In me zelo živcira ker ne vleče. Sej sm zelo navijau za 160 konjsko dizel mašino, pa fotr ni glih biu zainteresiran. Zdej mu je pa žau.
SpeedyRS je napisal/-a:Meni ni jasno zakaj vsi kupujejo te švoh 1.9 dizle? Glavno da je značka ne, pa čeprav je nepremičnina...
SpeedyRS je napisal/-a:Žalostno, vsi ste vi žrtve potrošništva.
Courage™ je napisal/-a:SpeedyRS je napisal/-a:Ja vem, reku sm mu stokrat! In me zelo živcira ker ne vleče. Sej sm zelo navijau za 160 konjsko dizel mašino, pa fotr ni glih biu zainteresiran. Zdej mu je pa žau.
Stavim da toti Audi poje tvoje 140 in 160 konjske masine za malco.
Bo kr malo vec kot 130 konjev tu not
SpeedyRS je napisal/-a:Avto je Peugeot 407 2.0 HDI 16v, in 139 konjov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov