SAVINJCAN je napisal/-a:BAGGIO je napisal/-a:vse porabe nad 9 litrov so imele vmes avtocesto, kjer so hitrosti zelo visoke. Relacijska poraba je pa cca. 8 do 8,5 litrov ob tem, da prehitiš vse kar se pelje po cesti :P
Čipanja ne bo, ker bi se rad doolgo časa vozil z njim
komi tok je poraba?![]()
![]()
noro
SpeedyRS je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:BAGGIO je napisal/-a:vse porabe nad 9 litrov so imele vmes avtocesto, kjer so hitrosti zelo visoke. Relacijska poraba je pa cca. 8 do 8,5 litrov ob tem, da prehitiš vse kar se pelje po cesti :P
Čipanja ne bo, ker bi se rad doolgo časa vozil z njim
komi tok je poraba?![]()
![]()
noro
Neverjamem tej porabi.
SAVINJCAN je napisal/-a:207sport je napisal/-a:se kazga vec bi mogl dobit da bi povedu svoje porabo, men osebno zre 7.5 tud vec - mestna voznja z okolico!!! na daljse ture pa 6.9 tko nekako kolkr merkam
za samo 75 oz. 90 konjev to ni malo
bacar306 je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:207sport je napisal/-a:se kazga vec bi mogl dobit da bi povedu svoje porabo, men osebno zre 7.5 tud vec - mestna voznja z okolico!!! na daljse ture pa 6.9 tko nekako kolkr merkam
glede porabe!! en moj kolega ma polota 1.4 16v s 100 kojni drugi kolega pa peugeota 306 2.0 16v s 164 konji pa je njuna poraba nekje ista tm od 9 do 10 litrou!! in noben od njiju nima lahke noge!!
plantn je napisal/-a:bacar306 je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:207sport je napisal/-a:se kazga vec bi mogl dobit da bi povedu svoje porabo, men osebno zre 7.5 tud vec - mestna voznja z okolico!!! na daljse ture pa 6.9 tko nekako kolkr merkam
glede porabe!! en moj kolega ma polota 1.4 16v s 100 kojni drugi kolega pa peugeota 306 2.0 16v s 164 konji pa je njuna poraba nekje ista tm od 9 do 10 litrou!! in noben od njiju nima lahke noge!!
ja bači te dva pa tut js poznam pa vm lahku tut js puvem d mata teniske al pa čevle kr takrt pač nosta z svinčenim podplatom...no ja tku hudu spet ni ampk sm kr bliz....
BAGGIO je napisal/-a:kot sem rekel in tudi cifre kažejo to. Mestna poraba je okrog 8,5 do 9,5, vendar ga jaz nikoli ne vozim kot penzionist ko je turbina ogreta. Relacijska - prejšnjo soboto in to soboto sem bil v Crikvenici s polnim avtom. Dol sem se peljal kot penzionist z občasnimi prehitevanji in sem imel po računalniku 7,0 porabo (kar je cca. 7,2 v resnici), nazaj sem se peljal pošteno hitro in sem na celotni poti dvignil porabo na 7,8. Hec je v tem, da ni potrebno avto držat na visokih obratih, ko čakaš na prehitevanje (če imaš npr. clia RS ga moraš držat najbrž na 5500+ da koga prehitiš), za prehitevanje je najbolj primerno 3500 obratov in pospeševanje do 5800, ob tem je tudi poraba dovolj nizka.
Nekje je tud vpisana maksimalna poraba okrog 13 litrov. To mislim, da je bila relacija Koper-NM v obe smeri pri hitrostih okrog končne (s tem, da pride do nje zlahka - Višnjegorca prepeljem z 210) - več pač ne porabi
Če bi še enkrat kupoval, bi še enkrat vzel isto!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov