Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Po maj 26, 2008 3:18 pm

Nekateri imate radi analo (DSG), drugi pa klasiko (ročni). :P
Ne skrbi, sem že vozu DSG. V gtiju bi raje imel ročni menjalnik. ;) Se mi še vedno zdi bolj fun.

Tattoo: glede zvoka pri menjanju in nasplošno. V tem primeru se pač kupi šestaka in čao. 8)
Dovolj o tem z moje strani.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Po maj 26, 2008 3:21 pm

Pavel_P je napisal/-a:
RED_line je napisal/-a:ql, sam še vedno ga ne bi imel ;)

Verjetn je mal bolsi za vozit pa prej dobi vso moč, v primerjavi s civicom, pol pa ni to to an :D

kaj ima zdaj veze civic? gre se za to da je golf, in da za ta denar dobiš kaj boljšega. in če bi se že nagibal za nakup 2.0T bi kupil A3 oz. S3 kateri je daleč najboljši 2.0t na trgu. ne pa golfa. tega gti ga ne obsojam kr je zlo soliden avtič. in najbolj pomebno je da ugaja lastnici ;)
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po maj 26, 2008 3:50 pm

Dr.M3, jst sm samo zase povedal, da bi mi DSG bolj odgovarjal v takem avtu (kot je že Tattoo- povedal). Kolkr vem, je DSG hitrejši pri šaltanju. No sj tud ročni ni slab (da ne bo pomote).

RED_line, kje je patrik kkšnega renaulta (ki ga že nekaj časa ne vozi več) omenju?
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po maj 26, 2008 3:52 pm

Ivan36 je napisal/-a:KAJ A sedaj niti svoje mnejnje ne smeš več napisati ko gre za GOLFE A ?
Pa , kože malo blodiš po EU še kerga kaj upraš kaj vozi za osnovno plačo pa boš videl
23let sem imel stike v IT in poznam kako sedaj tam izgleda je samo za 1.2 motorje zavarovanje okol 600€ leto za take čez 100KW pa tudi čez 3000€ in še nihov bonus malus in koliko se voziš :D sedaj pa povej kdo se PRESERAVA v SLO !!!

v zadnjih dveh mesecih sm bil na:
poljskem
nizozemski
nemciji
slovaski (ta vikend)

kokrkol sm mel v teh drzavah stika z ljudmi, se nism mogu nacudt kako so vecinoma veliko bolj sprosceni kot v sloveniji. in tut na splosno ni take napetosti kot tle. edin poljska je izjema, tm je kr napet vseskp. pac se vid da so cerkev ridden country.
skratka folk je v sloveniji po vecini sam za v klet. vsi neki zamorjeni, fovš in tecni. ce se mal poveselis si ze cudak in ce si -bog ne dej- privoscis avto, ki ti bo nudil veselje do voznje, ti ze vsi sosedje govorijo za hrbtom kok tankas in kam bi mogu dnar vlagat in nevem kaj. pac men je to, da uzivam v voznji tok vredn kokr dam za to denarja. in isto je pri drugih. zato GET OVER IT !

in ne, ne rabis met 2500e place za vzdrzevanje golfa gti ne skrb. so nemci naredl tko da dela brez problemov za malo denarja. in to ti js lahk iz prve roke povem k vozm 23let starega porscheja vsak dan ze 2 leti popolnoma brez kakrsnegakoli problema.
kdor zna pac zna. in nemci znajo.

in to ni preseravanje, to je uzivanje v zivljenju.

ti pa, ce se ti zdi da si prikrajsan, igraj loto in mogoce si bos lahko potem tudi ti privoscil kar si zelis ze od nekdaj. pa karkoli ze to je.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Po maj 26, 2008 3:54 pm

Courage™ je napisal/-a:Kaj nas briga za Italijo. Kaj a zdaj se ze z golfom V preserava po Sloveniji ? Daj ne zganjaj fausije, jebiga, enim so pisani avti enim pa stare zabe.

Ja enim pa rablejni G 5 GTi :D vsi smo na istem nimamo za nove Žabe in eni za NOVE Golfe :ue saj je že rabljen a :?: :?: :?: Ali je glanc NOV :shock:

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Po maj 26, 2008 4:10 pm

Moram priznat, da se tudi jaz ze doolgo casa spogledujem s tako zverino oz. njemu podobnimi...ampak nekako se ne morm locit od ibizule :oops:

Lahko si pa mislim, kaj bi mi nardil ce bi se pelu s tako masinco :-P
Zadnjič spremenil WRC555, dne Po maj 26, 2008 4:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Po maj 26, 2008 4:11 pm

Ivan36 je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Kaj nas briga za Italijo. Kaj a zdaj se ze z golfom V preserava po Sloveniji ? Daj ne zganjaj fausije, jebiga, enim so pisani avti enim pa stare zabe.

Ja enim pa rablejni G 5 GTi :D vsi smo na istem nimamo za nove Žabe in eni za NOVE Golfe :ue saj je že rabljen a :?: :?: :?: Ali je glanc NOV :shock:

Dj ze pogrunti bistvo, kaj ti zelijo povedat... :roll:

Uporabniški avatar
HoSu
Nov uporabnik

Napisal/-a HoSu Po maj 26, 2008 4:13 pm

nekdo je omenil da si GTija ne more privoščit pol slovenije....hahaha zakaj jih pa potem na dan vidim 5-6?in kot je že nekdo napisal,golf je le golf in bo ostal golf,j***a,prodajni uspeh na balkanu :lol:
najbolj pa boli,ko tega divjega nemca prehiti kakšna kišta z malo manj konji :lol:
ampak to je samo moje mišljenje,važno je,da je lastniku všeč

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Po maj 26, 2008 4:23 pm

Tukaj bi vas lahko veliko sodelovalo=
http://notpadu.24ur.com/notpadu_video_s ... d=60141478

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Po maj 26, 2008 4:27 pm

HoSu je napisal/-a:nekdo je omenil da si GTija ne more privoščit pol slovenije....hahaha zakaj jih pa potem na dan vidim 5-6?in kot je že nekdo napisal,golf je le golf in bo ostal golf,j***a,prodajni uspeh na balkanu :lol:
najbolj pa boli,ko tega divjega nemca prehiti kakšna kišta z malo manj konji :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=wwJa1fftrr0
Kaj pa pravis na tole...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po maj 26, 2008 4:45 pm

Ivan36 je napisal/-a:Jaz že vem , kaj mi želijo povedati ;) pa ni to verjemi mi , eni lepo avteke prodajajajo višek pa v hiše in parcele vlaga in koliko misliš, da je vredna pol hiša vsaj okol 250.000€ za koliko GTi je pol to a , daš pa glih tam okol 40.000€ za tako hišo če je frka v bajti :idea:

ok pa kaj to tebe sploh briga kam kdo da SVOJ denar?

ti svojga uloz kamor hoces in pust drugim da naredijo enako. kaj se ti zdej tle utikas kok da kdo za kej in zakaj ne da v kej druzga?

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Po maj 26, 2008 4:49 pm

Ivan36 je napisal/-a:
Media3 je napisal/-a:
Ivan36 je napisal/-a:

Dj ze pogrunti bistvo, kaj ti zelijo povedat... :roll:

Jaz že vem , kaj mi želijo povedati ;) pa ni to verjemi mi , eni lepo avteke prodajajajo višek pa v hiše in parcele vlaga in koliko misliš, da je vredna pol hiša vsaj okol 250.000€ za koliko GTi je pol to a , daš pa glih tam okol 40.000€ za tako hišo če je frka v bajti :idea:

Tukaj je forum, ki se imenuje AVTOMOBILIZEM in ocitno so tukaj zbrani ljudje, ki vecji poudarek dajo na avtomobile. In res nevem kaj tebi ni jasno, a ce ima pa gtija pa ne more imeti se hise ter jit na potovanje...
Kot vidim ti ocitno vlagas presezek v stanovanje, no tukaj te pa jest ne zastopim, in me zanima zakaj lastni druzini ne privoscis vsaj varen avto...

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Po maj 26, 2008 5:05 pm

Očitno bo treba spremeniti naslov teme..."foušija v sloveniji"....koga boli kur...kolk bo dala za bencin,gume,diske...itd.
Nekater se tolk sekirate k,da boste dal kej zraven.Če vam je avto všeč ga pohvalte če pa ne ga pa spluvite...ne pa nabijat u stroških!!!
Avto je pa razred zase...vse pohvale. :clapclap

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Po maj 26, 2008 5:12 pm

RED_line je napisal/-a:
Pavel_P je napisal/-a:
RED_line je napisal/-a:ql, sam še vedno ga ne bi imel ;)

Verjetn je mal bolsi za vozit pa prej dobi vso moč, v primerjavi s civicom, pol pa ni to to an :D

kaj ima zdaj veze civic? gre se za to da je golf, in da za ta denar dobiš kaj boljšega. in če bi se že nagibal za nakup 2.0T bi kupil A3 oz. S3 kateri je daleč najboljši 2.0t na trgu. ne pa golfa. tega gti ga ne obsojam kr je zlo soliden avtič. in najbolj pomebno je da ugaja lastnici ;)

Ja civic ma veze s tem, kar si napisal v naslednjem stavku. no sej ni važno. s3 pa gti, sploh ed30 mata pa itak enak motor.
Poleg tega je gti od S3 cenejši za 16k €, tko da se tole ne sklada.. "za ta denar dobiš kaj boljšega" :)

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Po maj 26, 2008 5:42 pm

to je galerija in ni tema o plačah in stroških vozila...take teme je bolš, da si razlagate s prijatli na piru v bifeju.namesto da pa sedite v bifeju s pirom, bi lahko doma bili in prišparala 2€ več za avto, kot je GTI, ali odšli s prijateljem na kak kratek sprehod namesto bifeja...to bi blo dobro za vaše srce in um.star pregovor pravi:Pijača vleče denar iz žepa, pamet pa iz glave.

evo... http://24ur.com/novice/slovenija/kdo-se ... osnih.html
tudi take stvari vam gredo v nos...jst vam nism kriv
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Po maj 26, 2008 6:01 pm

Dr.M3 je napisal/-a:Tattoo: glede zvoka pri menjanju in nasplošno. V tem primeru se pač kupi šestaka in čao... 8)

...osmak ima pa boljši zvok od šestaka...dvanajstak ima pa boljši zvok od osmaka! :roll: Never ending story!

Ampak tukaj je govora o GTI-ju, ki ima zaenkrat še štiri cilindre in je na voljo z ročnim ali DSG menjalnikom...in v tem konkretnem primeru je (za mene osebno) DSG v vseh pogledih boljša izbira. ;)
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
HoSu
Nov uporabnik

Napisal/-a HoSu Po maj 26, 2008 8:14 pm

Media3 je napisal/-a:
HoSu je napisal/-a:nekdo je omenil da si GTija ne more privoščit pol slovenije....hahaha zakaj jih pa potem na dan vidim 5-6?in kot je že nekdo napisal,golf je le golf in bo ostal golf,j***a,prodajni uspeh na balkanu :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=wwJa1fftrr0
Kaj pa pravis na tole...

čudo od tehnike!!!! (domnevam da je GTi zmagal?ali pač karkoli so delali :lol: )
pa še nekaj,prosim vas lepo,če je res kdo fouš na golfa se potem lahko res zamisli.in še nekaj,res,kaj vas briga kaj kdo vozi!pa tudi nevem če ima renault,citroen,mercedes,...vsak vozi kaj je njemu všeč in kakšne zmožnosti ima.če bi meni finance dopuščale bi si kupil WRX STi.ampak avto sploh ni problem kupiti,problem je vzdrževati prasico kot je WRX STi.
nekateri si raje najprej priskrbimo nepremičnine,potem šele avto.ampak če v sloveniji ne voziš BMW ali AUDI,si itak luzer in tarča zaničevanja.če si pa kupiš BMW ali AUDI (katerih je na slovenskih cestah kot solate dobesedno),si pa pač jebač in šmeker.ah ta slovenija...

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Po maj 26, 2008 8:31 pm

Nekateri zgleda da še zmeraj NE veste ,da je to galerija kjer se komentira avto , in kot je že nekdo prej omenil ne kam kdo utika denar. Po temu kr je bizza napisala kako je trdo delal in to si ga ona vsekakor zasluži ;)
Lp

Tad
Novinec

Napisal/-a Tad Po maj 26, 2008 8:39 pm

lol!!!
Eni mate probleme! Čestitke ob nakupu ter veliko lepih, varnih in hitrih km:D

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Po maj 26, 2008 8:44 pm

uglavnem kako se je tema razširila v filozofiranje...ajojjojoj...hvala vsem za spodbudne besede, pa tut ivanu k kr neki blodi..whateva...

@pugi...en krog okrog avta al? dj zrikti ta net, preden ne pridem na telekom vpit...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov