Ne skrbi, sem že vozu DSG. V gtiju bi raje imel ročni menjalnik.

Tattoo: glede zvoka pri menjanju in nasplošno. V tem primeru se pač kupi šestaka in čao.

Dovolj o tem z moje strani.
Pavel_P je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:ql, sam še vedno ga ne bi imel
Verjetn je mal bolsi za vozit pa prej dobi vso moč, v primerjavi s civicom, pol pa ni to to an
Ivan36 je napisal/-a:KAJ A sedaj niti svoje mnejnje ne smeš več napisati ko gre za GOLFE A ?
Pa , kože malo blodiš po EU še kerga kaj upraš kaj vozi za osnovno plačo pa boš videl
23let sem imel stike v IT in poznam kako sedaj tam izgleda je samo za 1.2 motorje zavarovanje okol 600€ leto za take čez 100KW pa tudi čez 3000€ in še nihov bonus malus in koliko se vozišsedaj pa povej kdo se PRESERAVA v SLO !!!
Ivan36 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Kaj nas briga za Italijo. Kaj a zdaj se ze z golfom V preserava po Sloveniji ? Daj ne zganjaj fausije, jebiga, enim so pisani avti enim pa stare zabe.
Ja enim pa rablejni G 5 GTivsi smo na istem nimamo za nove Žabe in eni za NOVE Golfe
saj je že rabljen a
![]()
![]()
Ali je glanc NOV
HoSu je napisal/-a:nekdo je omenil da si GTija ne more privoščit pol slovenije....hahaha zakaj jih pa potem na dan vidim 5-6?in kot je že nekdo napisal,golf je le golf in bo ostal golf,j***a,prodajni uspeh na balkanu![]()
najbolj pa boli,ko tega divjega nemca prehiti kakšna kišta z malo manj konji![]()
ampak to je samo moje mišljenje,važno je,da je lastniku všeč
Ivan36 je napisal/-a:Jaz že vem , kaj mi želijo povedatipa ni to verjemi mi , eni lepo avteke prodajajajo višek pa v hiše in parcele vlaga in koliko misliš, da je vredna pol hiša vsaj okol 250.000€ za koliko GTi je pol to a , daš pa glih tam okol 40.000€ za tako hišo če je frka v bajti
Ivan36 je napisal/-a:Media3 je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Kaj nas briga za Italijo. Kaj a zdaj se ze z golfom V preserava po Sloveniji ? Daj ne zganjaj fausije, jebiga, enim so pisani avti enim pa stare zabe.
Ja enim pa rablejni G 5 GTivsi smo na istem nimamo za nove Žabe in eni za NOVE Golfe
saj je že rabljen a
![]()
![]()
Ali je glanc NOV
Dj ze pogrunti bistvo, kaj ti zelijo povedat...
Jaz že vem , kaj mi želijo povedatipa ni to verjemi mi , eni lepo avteke prodajajajo višek pa v hiše in parcele vlaga in koliko misliš, da je vredna pol hiša vsaj okol 250.000€ za koliko GTi je pol to a , daš pa glih tam okol 40.000€ za tako hišo če je frka v bajti
RED_line je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:ql, sam še vedno ga ne bi imel
Verjetn je mal bolsi za vozit pa prej dobi vso moč, v primerjavi s civicom, pol pa ni to to an
kaj ima zdaj veze civic? gre se za to da je golf, in da za ta denar dobiš kaj boljšega. in če bi se že nagibal za nakup 2.0T bi kupil A3 oz. S3 kateri je daleč najboljši 2.0t na trgu. ne pa golfa. tega gti ga ne obsojam kr je zlo soliden avtič. in najbolj pomebno je da ugaja lastnici
Dr.M3 je napisal/-a:Tattoo: glede zvoka pri menjanju in nasplošno. V tem primeru se pač kupi šestaka in čao...
Media3 je napisal/-a:HoSu je napisal/-a:nekdo je omenil da si GTija ne more privoščit pol slovenije....hahaha zakaj jih pa potem na dan vidim 5-6?in kot je že nekdo napisal,golf je le golf in bo ostal golf,j***a,prodajni uspeh na balkanu![]()
najbolj pa boli,ko tega divjega nemca prehiti kakšna kišta z malo manj konji![]()
ampak to je samo moje mišljenje,važno je,da je lastniku všeč
http://www.youtube.com/watch?v=wwJa1fftrr0
Kaj pa pravis na tole...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov