Cornelius je napisal/-a:Ja zato sem vprasal vnaprej. Le zaradi dodajanja drugega avta v salon
ali naj omogocijo kdo ima vec modelov da ih lahko doda.
Upam, da zaradi tega admin ne bo delal tezav. Nimam 2 racuna
zaradi nobenega drugega razloga.A i isto ime sem dal le dodal st. II.
Itak so tukaj tipsoni ki imajo po nesteto racunov in glumijo gobe po dezju
ter hitro spuhtijo... A opazil sem da v salonu se ni
niti 1 Lexi.Admin ! A smem?
Cornelius je napisal/-a:Hvala za izcrpen aroganten odgovor. Glede na to, da si administrator pa bi vse skupaj
mal bolj primerno napisal a ne tukaj glumis nekog velikog Jacka ter mi solis
pamet kot da jaz nekaj izsiljujem. Kjer ti vidis izsiljevanje?
Lepo, kulturno in vljudno sem vprasal in na tebi kot administratorju je da mi ali sploh ne
odgovoris ali da mi taksne dopise posljes na PM ce ze glumis nekog boga in batino tukaj.
A ne da me obsojas vnaprej za nekaksno posebno izsiljevanje. A glede prejsnjih let, pa bi
na ostalih in mojih temah naredil cistko z provokatorji in tistimi ki imajo
dva ali tri posta ter dobesedno unicujejo teme ter dvojnimi laznimi nicki
si pa enostavno samo zaklepal teme. Raje bodi tiho.![]()
Lepo sem vprasal in preberi
se enkrat mojo prosnjo.
Ne hvala ne bom !!!
In ce glih zelis uposteval sem pravila foruma, tebi sem poslal PM in
v pravilniku izrecno stoji, da obstaja moznost, da se Vas vprasa !
Po tej logiki ne vidim razloga, zakaj bi nekdo Vas vprasal
ce je to prepovedano ze v zacetku 6.1 ???No comment.
6. Uporabniška imena
6.1 - prepovedano je uporabljati več uporabniških imen. Če pred kreacijo novega uporabniškega imena ni obveščen nekdo izmed adminov, se vsa uporabniška imena pobrišejo oz. zaklenejo.
-------------in ker sem te vprasal----zdaj lahko zbrises novi nick Cornelius II. Hvala.-------------
Cornelius je napisal/-a:Ma taksne kot ti sem ze steral saj ves kam. Ti meni grozis da se pazim da ne zabredem...pa
kaj mi bos? BAN edino to kar znate Vi z misko. AJde dovolj je bilo baniraj pa se hebite med sabo.
Itak druzga ne znate v zivljenju kod drkat z misko. Da bi bili korektni pa itak nimate v mentaliteti.
Wow daj nam povej kaj ti to jes da si tako pametan in si ugotovil, kdaj sem kreiral itn...ce bi prebral mal za nazaj sem veliko prej vprasal...in ostali clani so me vprasal...ma smesan si ajde zdaj hitro uporabi vsa svoja power PHP orodja...wow strasan si ni kaj. Mama on meni grozi. wow. Delam si slabo. AJoj. KAksno zapazanje s tvoje strani.
A to ti daje moznost ker si Administrator? WOw. Hitro zbrisi vse moje nicke, poste, baniraj...ma jokal bom.
Ni prvi ni zadnji forum te vrste kjer sami svoja pravila admini ne upostevajo. Ne hvala. Baj baj.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov