Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Re: VOLVO XC90 2.5T 2006 OCEAN RACE LIMITED EDITION II.

Napisal/-a Doche Po dec 13, 2010 6:52 pm

Dveh nickov pa po pravilniku ne smeš met :mrgreen:

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Po dec 13, 2010 7:00 pm

Ja zato sem vprasal vnaprej. Le zaradi dodajanja drugega avta v salon
ali naj omogocijo kdo ima vec modelov da ih lahko doda.
Upam, da zaradi tega admin ne bo delal tezav. Nimam 2 racuna
zaradi nobenega drugega razloga.A i isto ime sem dal le dodal st. II.
Itak so tukaj tipsoni ki imajo po nesteto racunov in glumijo gobe po dezju
ter hitro spuhtijo... A opazil sem da v salonu se ni
niti 1 Lexi. ;) Admin ! A smem?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To dec 14, 2010 11:15 pm

Cornelius je napisal/-a:Ja zato sem vprasal vnaprej. Le zaradi dodajanja drugega avta v salon
ali naj omogocijo kdo ima vec modelov da ih lahko doda.
Upam, da zaradi tega admin ne bo delal tezav. Nimam 2 racuna
zaradi nobenega drugega razloga.A i isto ime sem dal le dodal st. II.
Itak so tukaj tipsoni ki imajo po nesteto racunov in glumijo gobe po dezju
ter hitro spuhtijo... A opazil sem da v salonu se ni
niti 1 Lexi. ;) Admin ! A smem?

off: Problem je ze v tem, da nekaj kar je povedano ze od leta 2004 v pravilniku pod clenom 6., zelis, da naj ne delamo tezav. Temu se rece prilicno izsiljevanje. Torej v nobenem primeru se ne bo dovoljevalo nekih kloniranih uporabniskih imen. Tisto tvoje posplosevanje "da jih imajo nekateri nesteto" je iz trte zvito, ker v kolikor bi poznal zgodovino bi videl, da je slo teh nesteto tudi v BAN mode. Mimogrede ze v starem forumu se ni dovoljevalo dveh avtomobilov (opisi, tehnicni podatki) pac pa le slikovno. Ne vem, kako lahko na tak nacin dostopis oz. posplosis v smislu, da te moram pa spregledat... ostale pa dati na strogo kontrolo. Ce smes? Vprasaj se kako si postopal k tem vprasanju. Upostevaj raje DaDek-ov nasvet.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Sr dec 15, 2010 10:35 am

Hvala za izcrpen aroganten odgovor. Glede na to, da si administrator pa bi vse skupaj
mal bolj primerno napisal a ne tukaj glumis nekog velikog Jacka ter mi solis
pamet kot da jaz nekaj izsiljujem. Kjer ti vidis izsiljevanje?

Lepo, kulturno in vljudno sem vprasal in na tebi kot administratorju je da mi ali sploh ne
odgovoris ali da mi taksne dopise posljes na PM ce ze glumis nekog boga in batino tukaj.
A ne da me obsojas vnaprej za nekaksno posebno izsiljevanje. A glede prejsnjih let, pa bi
na ostalih in mojih temah naredil cistko z provokatorji in tistimi ki imajo
dva ali tri posta ter dobesedno unicujejo teme ter dvojnimi laznimi nicki
si pa enostavno samo zaklepal teme. Raje bodi tiho. :hi :bow Lepo sem vprasal in preberi
se enkrat mojo prosnjo.
Ne hvala ne bom !!!

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Sr dec 15, 2010 10:49 am

In ce glih zelis uposteval sem pravila foruma, tebi sem poslal PM in
v pravilniku izrecno stoji, da obstaja moznost, da se Vas vprasa !

Po tej logiki ne vidim razloga, zakaj bi nekdo Vas vprasal
ce je to prepovedano ze v zacetku 6.1 ??? :roll: No comment.

6. Uporabniška imena
6.1 - prepovedano je uporabljati več uporabniških imen. Če pred kreacijo novega uporabniškega imena ni obveščen nekdo izmed adminov, se vsa uporabniška imena pobrišejo oz. zaklenejo.

-------------in ker sem te vprasal----zdaj lahko zbrises novi nick Cornelius II. Hvala.-------------
Zadnjič spremenil Cornelius, dne Sr dec 15, 2010 10:52 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Sr dec 15, 2010 11:55 am

Cornelius je napisal/-a:Hvala za izcrpen aroganten odgovor. Glede na to, da si administrator pa bi vse skupaj
mal bolj primerno napisal a ne tukaj glumis nekog velikog Jacka ter mi solis
pamet kot da jaz nekaj izsiljujem. Kjer ti vidis izsiljevanje?

Lepo, kulturno in vljudno sem vprasal in na tebi kot administratorju je da mi ali sploh ne
odgovoris ali da mi taksne dopise posljes na PM ce ze glumis nekog boga in batino tukaj.
A ne da me obsojas vnaprej za nekaksno posebno izsiljevanje. A glede prejsnjih let, pa bi
na ostalih in mojih temah naredil cistko z provokatorji in tistimi ki imajo
dva ali tri posta ter dobesedno unicujejo teme ter dvojnimi laznimi nicki
si pa enostavno samo zaklepal teme. Raje bodi tiho. :hi :bow Lepo sem vprasal in preberi
se enkrat mojo prosnjo.
Ne hvala ne bom !!!

In ce glih zelis uposteval sem pravila foruma, tebi sem poslal PM in
v pravilniku izrecno stoji, da obstaja moznost, da se Vas vprasa !

Po tej logiki ne vidim razloga, zakaj bi nekdo Vas vprasal
ce je to prepovedano ze v zacetku 6.1 ??? :roll: No comment.

6. Uporabniška imena
6.1 - prepovedano je uporabljati več uporabniških imen. Če pred kreacijo novega uporabniškega imena ni obveščen nekdo izmed adminov, se vsa uporabniška imena pobrišejo oz. zaklenejo.

-------------in ker sem te vprasal----zdaj lahko zbrises novi nick Cornelius II. Hvala.-------------

off: Glede na to, da tvoje vprasanje ni bilo tako kulturno postavljeno/zastavljeno, kajti posplosevanje od nekih "nesteto racunih", ki sem jih opisal v mojem po tvoje arogantnem postu (ki meni ne deluje tako) pa bom obrazlozil v spodnjem sestavku.

Jaz ne igram nobenega Jacka tu in umiri svoje stalisce, ker s taksnim nastopanje o nekih besedah, ki prihajajo iz tvoje strani, ki pa so argantno nastrojene (pa ceprav si dodal smeske in hotel prikriti doloceno idejo proti meni) si delas le slabo. Prilicno si (glede na to, da ze v starem ni bilo mozno) hotel sam izsiliti s stavkom "upam, da ne bo admin delal problemov" Tu se vprasaj zakaj si sploh tako napisal, ce ves za clen 6. Taksnih dopisov ne bom pisal v PM, ker se ticejo tudi ostalih uporabnikov in ker si tudi nastopil prevec "vprasalno" kar je sprozilo le se verizno reakcijo.

Glede pravilnika pa tako. Meni pred kreacijo ali komurkoli od adminov nisi poslal nic (ne govori kar ni res) dobim po kar nekaj PMjev dnevno (ne v tem slogu). Ce mislis, da s tem, ko si danes preimenoval post dec. 13 v cenzuro (kateri je bil tudi kljucen in kjer je bilo napisalno, da si kreiral Cornelius II - brez vednosti obvescanja na PM) oz. zabrisal sledi se motis. Cornelius II. je bil kreiran 12 dec 2010 15:44 torej pred vsemi temi "prosnjami". Vidim tudi, da ne razumes 6.1 clena. Ta clen je napisan tako, da v kolikor je v isti hisi/stanovanju pod istim IPjem vec uporabnikov (kar se vidi tudi po pisanju in izrazanju) se to izrecno v ta namen tako dovoli.

Ko pa smo ze ravno pri pravilniku pa niti clena 3.5 ne upostevas z zgornjim na vso ihto napisanim postom. Ocitno moram delati citate, da se vidi resnica. Zelo globoko bredes.

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Sr dec 15, 2010 10:40 pm

Ma taksne kot ti sem ze steral saj ves kam. Ti meni grozis da se pazim da ne zabredem...pa
kaj mi bos? BAN edino to kar znate Vi z misko. AJde dovolj je bilo baniraj pa se hebite med sabo.
Itak druzga ne znate v zivljenju kod drkat z misko. Da bi bili korektni pa itak nimate v mentaliteti.
Wow daj nam povej kaj ti to jes da si tako pametan in si ugotovil, kdaj sem kreiral itn...ce bi prebral mal za nazaj sem veliko prej vprasal...in ostali clani so me vprasal...ma smesan si ajde zdaj hitro uporabi vsa svoja power PHP orodja...wow strasan si ni kaj. Mama on meni grozi. wow. Delam si slabo. AJoj. KAksno zapazanje s tvoje strani.
A to ti daje moznost ker si Administrator? WOw. Hitro zbrisi vse moje nicke, poste, baniraj...ma jokal bom.
Ni prvi ni zadnji forum te vrste kjer sami svoja pravila admini ne upostevajo. Ne hvala. Baj baj.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Sr dec 15, 2010 10:52 pm

Delas tukaj taksno paniko a poslal sem ti ok ne PM temvec oznacil moj post (z oznako za admina ob desni strani svakega posta) in obvestil admina v katerem prosim ce lahko in nisem hotel pobrati pol serverja dol temvec predstaviti moj drugi avto, pa tukaj zganjate tako da hvala lepa na prepucavanju kot da sem hotel oropati server. Adio.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Če dec 16, 2010 1:42 pm

off: S taksnimi posti se kljub svojim letom izkazujes za nedoraslo osebo, ki ne zna komunicirati v normalnem dialogu. Zalostno, res zalostno. Mimogrede, ves morda zakaj sem uporabil narekovaje? in cemu sluzijo pri taksnem odgovoru? Glede na tvoj odgovor bi rekel, da ne, ker isces napake kjer se sam ujames v njih. Jaz bi se tu vprasal o tvoji mentaliteti do nekoga, ki ti je nastel oz. opozoril na to ter o tvojem korektnem odnosu. Potemtakem mislis, da bom uporabil tisto kar si rekel? Ne, s taksnim provokativnim nastopom je to podpasom in si tega ne "zasluzis". Ponavljam, kar si izrekel je zalostno za taksno skupnost.

tesfalar
Nov uporabnik

Napisal/-a tesfalar Če dec 16, 2010 2:49 pm

MacTron, ne zgubljaj časa z Alexom Brankom, no...
Skenslaj pa mir. Saj je bila že ista zgodba na volvoforumu pa najbrž še kje.

Ko zmanjka mulčkov, da bi se slinili okoli TheMakine in superiornega lastnika, potem pa kvasi neumnosti...
Zguba časa.

Uporabniški avatar
Raiden
Nov uporabnik

Napisal/-a Raiden Če dec 16, 2010 3:11 pm

Pa so me zasrbeli prsti.

Že dalj časa opazujem način komuniciranja dotičnega uporabnika Corneliusa.

Ko boste spustili svoj velik ego, boste ugotovili da obstajajo PRAVILA, ki naj bi bila enaka za vse. Ravno tako pa obstajajo PRAVILA lepega obnašanja. Mislim da vam to ni tuje, saj predvidevam da ste neke vrste poslovnež.

Torej: napad ni najboljša obrama, verjemite mi.

Pa srečno!

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Če dec 16, 2010 4:11 pm

Cornelius je napisal/-a:Ma taksne kot ti sem ze steral saj ves kam. Ti meni grozis da se pazim da ne zabredem...pa
kaj mi bos? BAN edino to kar znate Vi z misko. AJde dovolj je bilo baniraj pa se hebite med sabo.
Itak druzga ne znate v zivljenju kod drkat z misko. Da bi bili korektni pa itak nimate v mentaliteti.
Wow daj nam povej kaj ti to jes da si tako pametan in si ugotovil, kdaj sem kreiral itn...ce bi prebral mal za nazaj sem veliko prej vprasal...in ostali clani so me vprasal...ma smesan si ajde zdaj hitro uporabi vsa svoja power PHP orodja...wow strasan si ni kaj. Mama on meni grozi. wow. Delam si slabo. AJoj. KAksno zapazanje s tvoje strani.
A to ti daje moznost ker si Administrator? WOw. Hitro zbrisi vse moje nicke, poste, baniraj...ma jokal bom.
Ni prvi ni zadnji forum te vrste kjer sami svoja pravila admini ne upostevajo. Ne hvala. Baj baj.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

prosim, opravi še en tečaj slovenščine, potem se pa pritozuj!

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če dec 16, 2010 6:53 pm

Sam zakaj sam en avto?
To je čist nelogično........
Slika Slika

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Če dec 16, 2010 7:00 pm

Forum nas sili v to da mamo sam en avto :P

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Pe dec 17, 2010 12:43 am

Faak Cornelius kak si ti en zatežen človek :roll:
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
pistON
Nov uporabnik

Napisal/-a pistON Pe dec 17, 2010 7:52 am

Fantje, tisti, ki Corneliusa obsojate, da naj se nauči slovensko, pa da je čuden in zatežen...
Malo preberite njegove druge poste, ki mogoče niti nimajo najbolj direktne veze z avtomobili – so pa zato v za to namenjenih rubrikah. Ugotovili boste, da tip ni Slovenec, ampak kot tak ODLIČNO piše slovensko. Videl je več sveta, kot mi vsi skupaj in je temu primerno razgledan. In te svoje izkušnje/fotografije/koristne informacije/zanimivosti je pripravljen deliti z nami. Glede na njegovo delo je najbrž velik strokovnjak na svojem področju: to sklepam po tem, da je sposoben svoje znanje prodajati tujcem, kjer ni ovira samo znanje jezika, ampak tudi kulturno socialno klimatske razlike. Zdaj, ali zato, ker hodi po letališčih, tujini in predvsem arabskem svetu s polnimi jajci (punce so v nikabih in burkah...ampak najbrž se motim: tudi pri nas je največ r-a-d-o-d-a-j-k ravno med skavtinjami) in se mora posledično izpraznit na tem forumu, ali je čuden že po naravi, ali zato, ker nima ženske in toplega ognjišča, kot mi ostali zapečkarji, pa mu sveti gral VOLVO 4 life pač pomeni vse na svetu, pa naj ga zaboga kaže na tem forumu. Kaj je oz. ni v skladu s pravilnikom...v to se ne bom spuščal. Mi bo pa zelo žal, če se bo tak potencial, kot je on, (((zaradi šikaniranj nekaterih forumašev in tudi mogoče kotpijanecplota drže moderatorjev (Mactron ima sicer najbrž prav: pravila so pravila), ampak kljub temu: kdaj je Ronaldinho v Barci najbolj blestel? Takrat, ko mu je Rijakaard pustil proste roke/noge in je fant čaral, kot je hotel.))) odločil, da bo prenehal s pisanjem na tem forumu. Jaz npr. ga raje berem kot blog-sploh me ne mika, da bi sodeloval v razpravi. Spomnite se npr. Freddieja.

Je pa res, da zna biti tip malo preveč občutljiv in samovšečen.
You just better start sniffin' your own
rank subjugation jack 'cause it's just you
against your tattered libido, the bank and
the mortician, forever man and it wouldn't
be luck if you could get out of life alive.

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Sr dec 29, 2010 11:15 am

PistON hvala na razumevanju. Ostalima pa se opravicujem ker sem mal preteral a menim in ker sem tak kot sem bom vsakmu povedal v faco to kar si mislim, dali vam je vsec ali ne ker nisem kot ostali ki tukaj in drugace za hrbtom serjejo in govorijo, ko stopijo pred mano pa nimajo muda da povejo kaj bi rad ili kaj jih moti pri meni, mojem obnasanju, mojih avtih ali temu kar napisem tukaj ali kjerkoli drugje.
Se enkrat bom ponovil: sodelujem na forumih od kadar obstajajo in tudi sam predlagam kot uporabnik ali le tisti ki pise izboljsave. Ne vsiljujem jih. Ce potem admin in ostali na manjsih forumih ki njemu lizejo dupe zacnejo kot tukaj (povecini lahko vidite da nimajo muda ker so to anonimni uporabniki z 3-10 posti) namerno registrirani da bi srali in unicevali ne samo moje teme...da ne bom kot navajate egocentricen bi admin lahko ne glede na pravila z mal lepsim tonom napisal odgovor. Ko so prejsnjo temo o istem avtu zaceli unicevati in se prepirati brez moje udelzbe jo je sam zaklenil, namesto da bi pocistil te seronje-pa ni. In kaj? Takoj me napadate ko povem svoje mnenje in to da admin ne korigira vse poste enako. Zato sem tako odreagiral. To komur ni vsec moje pisanje, pa dragi dobri ljudje in forumasi, preskocite temo, ne berite jo, enako kot jaz ne berem teme o spojlerjih na Vw.
Ce imate kaj pa se obrnite na mene. Javno in veckrat sem dal telefonske in maile...
In kaj je narobe ce sem zelel dati v opis tudi drug avto ne samo za mene temvec za celi svet najboljsi hybrid v tem rangu. Pa nic. Lepo se imejte v 2011 in brez zamere vi zlobni, favseri in zanikrni mentalno zaostali ki niste v tem forumu naredili niti 1 (ene) kvalitetne tehnicne teme-temvec sam serjete po tujim...ma to kaksno vezo s Slovensko mentaliteto ali se motim>? Ne nikakor. Pa se opravicujem sovinisticno in nacionalisticno nastrojenim Slovencem (vsaka cast korektnim in razumevajocim) zaradi taksnih so vojne po svetu. Ne zaradi mene ali moje zelje kot Vam je lepo opisal pistON-dodal bom mal vulgarno: boljs' je bit' pizdolizec kot dupelizec. A zenskih je tudi v Arabskem svetu kolikor zelis-tudi radodajk. Lansko silvestrovanje Sharq Village Resort Ritz Carlton Doha, Qatar. Sem preteral? Off topic? ma ne... =I :pivo :bow :hi
Nadine Dubai party.jpg
010120102275.jpg
311220092267.jpg
010120102271.jpg

p.s. pistON pisal bom se naprej a tiho ne bom in kritiziral bom in predlagal izboljsave. Ko admini ali muderatorji banirajo in blokirajo taksne kot sem jaz, pa si lepo opisal kaj se zgodi...Zakaj je tako tesko dodati moznost v galerijo se enega avta? V modernem in civiliziranem svetu se posebej v tujini je nesto cisto normalnega, da familija ima po 2 ali tudi vec avtomobilov. Nic, zgleda da smo mal zaostali kaj pa druzga... :huh: =P

p.p.s. se opravicujem na gramaticnih napakah moje Slovenscine. Nji Hao Pn Yo :vc :ppppp
prav dobro ste me nasmejali ni kaj...Hvala. SRECNO NOVO LETO VSEM ZELIM :mrgreen:
Santa.jpg
Uzivajte.
http://lexusenthusiast.com/lexus/ls-hybrid/
Zadnjič spremenil Cornelius, dne Če dec 30, 2010 8:55 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Če dec 30, 2010 8:52 am

In za konec menim, da bi admin ce se ze tako drzi pravil takoj brez izjeme moral dati opomin vsem
ki tukaj napadajo tujce ali tiste ki ne znajo pravilne slovenscine pa se trudijo ker rasnih, verskih, nacionalisticnih ali sovinisticnih izpadov niti eden forum na tem svetu ne dovoljuje? Hvala. Ali se motim, da na vsaki temi kjerkoli kaksen tujec kaj napise se takoj usujejo jadni komentarji: Nauci se SLO, Cefur, pejd tam od... in podobni... Admin si dojel? Ne verjamem. Lep pozdrav.
Zadnjič spremenil Cornelius, dne Če dec 30, 2010 9:07 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Če dec 30, 2010 9:05 am

Cornelius: dobre fotke! Srecno in zdarvo ter uspesno tudi tebi ;)
Slika

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Če dec 30, 2010 9:06 am

Da ne bomo prevec off topic drzimo se teme. =P :mrgreen:
Pluton pove Paji: Moj avtek je zakon a prijatelj Damjan doda
s tablico:
Slovenija.JPG
:mrgreen:
volvo-piknik-25-6-2006-foto_1144117_3844114_3844585.jpg
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov