očitnu se premal vozm po občini d te še nism vidu heheh:d a s prou s cerknce?:)
drgač pa hud autk:D lepo si ga poštimu
kok te je koštal use skp če ni skrivnost ops:
nightmare je napisal/-a:Ja ja sm biu kr jst,sva bla z mojo pošteno lačna.
SAVINJCAN,če bo vse posreči ne bo nikoli naprodaj.
tako se govori, saj ta legenda je vedno bolj iskana, tudi v sloveniji že skor ne najdeš več solidnega ventilerja jaz imam od njega za tolažbo samo platišča za zimske gume
Drugače sm iz Dolenje vasi. Se sam občasno peljem čez. Drgače pa ja,avto naj bi ostal doma če bo le vse po sreči saj je še tolk stvari za narest,da se nikol ne vidi konca.
Kolikšen je skupni strošek pa ne vem in ne bom nič rekel da se ne bi zlagal mi je pa večkrat žal ker si nism vseh cen kam zapisoval.Lih nekega novega bavarca si neb mogu prvoščt če bi rajš na banko vlagou ma neki je pa le šlo v njega.
Ja v Italiji jih je ja,sej ta je tudi od tam.Je pa zanimivo,da vsi to vejo predvsem da je tam na kupe williamsou pa kar noben nič ne pripelje.Ni vse tko enostavno kot se morda sliši.
No v prejšnjem tednu mi je končno uspelo dobit nove varnostne pasove ker so bili nosilci starih že pošteno dotrajani in pa čep za nastavljat višino pasu na sovoznikovi strani.Menjava je zgledala nekako takole:
Po bitki je nastalo tole
Star nosilec
Nov nosilec
Novi pas
Pospravljeno
Slab teden sm se okol prevažav prez notranjosti v zadnjem delu ampak je občutek kot ,da bi imel stalno odprta prtljažna vrata,sepravi neprijeten.
Sedaj pa sm si vzel dva dni časa in lepo spolirau avto.
Nekaj rezultatov med delom:
In že sveže opran:
Kako misliš spreminjat?Da sm jih lahko dal gor sm moral zamenjati kompletna pesta iz megana in na njih stanšat ušesa ,ki gredo v amortizer.Potem pa se je potrebno še igrat z optiko ker so luknje na pestih pod drugačnim kotom kot pri cliu in pa velikosti 14mm pri cliu oa 12mm.
ja mislil sem pač bremz clinder je ostal isti al si dal tudi od megana, ker imam namreč od megana iste bremze komplet z abšenklim pač vse, pa je kolega dal na svojega megana ki je drgač 1,6 90km pa ni glih zadovoljen!
pa maš ti zdej 300fi diskov?