Voith je napisal/-a:hudo dvomim da pase od starejsi menjalnik not.
Pa tudi če ima samo pet prestav je hudo lep......pa saj to ni avto mišljen za avtobahn da rabiš šesto ali...to je avto za pošrek skozi ovinek
kak bo imel zdaj lepo raznobarvno temo
boy36 je napisal/-a:Kontaktiral sem RSR in AVtoelektronika pa mi je bilo rečeno da zaenkrat še nimajo v planu kakih predelav,za Peljhana sicer ne vem.
Imam pa nekaj variant iz ZDA ,ena je Plug-and-play,ki obljublja 106hp in 99 navora-kolk je to realno ne vem.
Bom pa verjetno z Tadejeom najprej malo predebatiral stvari.
abbe je napisal/-a:boy36 je napisal/-a:Kontaktiral sem RSR in AVtoelektronika pa mi je bilo rečeno da zaenkrat še nimajo v planu kakih predelav,za Peljhana sicer ne vem.
Imam pa nekaj variant iz ZDA ,ena je Plug-and-play,ki obljublja 106hp in 99 navora-kolk je to realno ne vem.
kontaktiraj se SKN Slovenija,mislm da bi oni moral imet kaj zate...
boy36 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:boy36 je napisal/-a:Kontaktiral sem RSR in AVtoelektronika pa mi je bilo rečeno da zaenkrat še nimajo v planu kakih predelav,za Peljhana sicer ne vem.
Ja sva v navezi z Urošem.
OREST je napisal/-a:boy36 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:boy36 je napisal/-a:Kontaktiral sem RSR in AVtoelektronika pa mi je bilo rečeno da zaenkrat še nimajo v planu kakih predelav,za Peljhana sicer ne vem.
Ja sva v navezi z Urošem.
Kaj imas pa vse recim v mislih da bos postimal pr masini? sam cip-tuning al tud kaj vec?
abbe je napisal/-a:ja zj je uprasanje a verjet tovarniskim podatkom al valjem...
sj ves kako je z valji...pa kok dejavnikou upliva na podatke.
abbe je napisal/-a:ja zj je uprasanje a verjet tovarniskim podatkom al valjem...
sj ves kako je z valji...pa kok dejavnikou upliva na podatke.
nightmare je napisal/-a:Lep avtek,nore feltne.Mirkej ga.Drgač pa naj bi bla devetka dosti bolša od Xa,drži?Usaj MR različica.Sm slišou da so stem avtm šli kr par korakov nazaj kar se tiče voznih lastnosti.
boy36 je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:A je priporočen usa 91 oktanski za tega? Bi si mislil da je bolj 93 (enako kot naš 98okt.)
Ali to res drži ? Se pravi,da je potem ameriški 91oktanski enak našemu 95 in ameriški 93 oktanski našemu 98?
In most countries (including all of Europe and Australia) the "headline" octane rating, shown on the pump, is the RON, but in the United States, Canada and some other countries the headline number is the average of the RON and the MON, sometimes called the Anti-Knock Index (AKI), Road Octane Number (RdON), Pump Octane Number (PON), or (R+M)/2. Because of the 8 to 10 point difference noted above, the octane shown in the United States is 4 to 5 points lower than the same fuel elsewhere: 87 octane fuel, the "regular" petrol in the US and Canada, is 91-92 in Europe. However most European pumps deliver 95 (RON) as "regular", equivalent to 90-91 US (R+M)/2, and some even deliver 98 (RON) or 100 (RON).
W|zz je napisal/-a:@boy36, če te zanima bolj natančno in uradno:
In most countries (including all of Europe and Australia) the "headline" octane rating, shown on the pump, is the RON, but in the United States, Canada and some other countries the headline number is the average of the RON and the MON, sometimes called the Anti-Knock Index (AKI), Road Octane Number (RdON), Pump Octane Number (PON), or (R+M)/2. Because of the 8 to 10 point difference noted above, the octane shown in the United States is 4 to 5 points lower than the same fuel elsewhere: 87 octane fuel, the "regular" petrol in the US and Canada, is 91-92 in Europe. However most European pumps deliver 95 (RON) as "regular", equivalent to 90-91 US (R+M)/2, and some even deliver 98 (RON) or 100 (RON).
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 3 gostov