ervin30 je napisal/-a:vi pa mu boste napolnili tank
oziroma 3,4

nitro1 je napisal/-a:No kva je zdej,a je že kej slik,jebela
el_diablo je napisal/-a:pa kakšne slike bi še radi?sej je avto poslikan že iz vseh strani.bo kej drugač če bo v ozadju pohorje al pa maribor al pa okolica maribora al pa ljubljana al pa nevem kaj?![]()
![]()
![]()
![]()
sky88 je napisal/-a:Raztura,upam,da se jih bo z leti nabralo več pri nas,ne pa da se pelaš po cesti,pa sami audi-ji,vw-i in pa bmw-ji!!!Meni osebno zelo zelo strupen,pa še prava konjenica.
LP
sky88 je napisal/-a:Raztura,upam,da se jih bo z leti nabralo več pri nas,ne pa da se pelaš po cesti,pa sami audi-ji,vw-i in pa bmw-ji!!!Meni osebno zelo zelo strupen,pa še prava konjenica.
LP
Voith je napisal/-a:sky88 je napisal/-a:Raztura,upam,da se jih bo z leti nabralo več pri nas,ne pa da se pelaš po cesti,pa sami audi-ji,vw-i in pa bmw-ji!!!Meni osebno zelo zelo strupen,pa še prava konjenica.
LP
jup sam ce se mi prou zdi, je bl pohlevna zadeva tole glede na to kaksna konjenica nej bi bla not. ksn rs al pa m5 ga poje za prvi jutranji obed.
verjetno mora bit precej bedn obcutek, da te karavan owna v tem avtu
drgac pa style-wise mi teli novi mustangi ne potegnejo. una eleanor iz filma 60 seconds je res lep avto. ni dvoma. tole je pa hmm.. mal posiljeno oblikovanje za moje pojme, ampak ok sm izbirčn
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov