HaMzO je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Čist tko glede Yokohame, Parada je skor semi slick (kot Toyo R888), torej odlična na suhem, na mokrem je pa k. (že samo slika profila svoje pove).
S-drive je za naše podnebje boljša izbira, ker je obična športna guma.
cupra nevem če je parada glih semi-slick, ima kr dost 'mesa' in ma tut kanale za odtok vode. nevem jz neb reku da je glih za k...c ker sm ga kr dost čez ovinke piću in me je kr dobr držal.
drugač pa tko čist iskren : pomojm nobena športna guma ki je odlična po skuhem nemore bit tut odlična tut po mokrem če guma ni narejena samo za po mokrem.
evo gume sprobane tud po dežju, ful sem bil presenečen, pozitivnona mokri cesti drži boljše kot marsikatera druga guma, edino stoječe vode se je pač treba izogibat zaradi aquaplaninga.... Na suhem pa itak brezveze sploh kej govort
![]()
Tisti ki je reku da guma tud slučajno ni za v dež... Na gumi maš podatke: Treadwear 100, Temperature A in Traction AA. Traction pomeni oprijem pri zaviranju na mokrem cestišču (lahko je AA, A, B, C), kjer je AA najboljše in C najslabše...
PiWPiW je napisal/-a:ja no, 7.75 ni ravno nek hud cajt.
PiWPiW je napisal/-a:ja no, 7.75 ni ravno nek hud cajt. sm pričakoval več za te konje. verjetno je avto kr težak in 1.4 je mogoče premalo pa čeprav je turbo. drugače lep punto.
za gume pa ti povem tako. jaz sem iskal nek kompromis med ceno in kvaliteto. GY so hude, sam so precej drage. Brigestonke če hočeš dobre boš tudi dal precejšnjo vsoto. Michelin ne vem sploh kaj imajo. Dunlop niso bad. Na koncu sem se pa odločil za Toyo T1R. Guma je precej mehka, dobro drži po mokrem. edino kar je se malo hitro obrablja vendar opraviči ceno 70€ po gumi za 16" col.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov