še spucan.

pol sem lepo sestavu in špila.. treba še drugo stran, ker je zdej prav počasna proti levi

Zois je napisal/-a:Kdaj pa boš digitalni števec zmontiral? pa tempomat?
Beni-Norc je napisal/-a:pa je prišel vmes trenutek in sem se odločil da prodam usnje iz avta, ker nekak ni blo moj stil, niti nisem bil preveč zadovoljen. pa ne zaradi ohranjenosti itd., ampak zaradi višine sedenja, drsenja po sedežu ob grobi vožnji, pa še se najde razlogov.
zato sem bil primoran nabaviti druge, ker je trenutno v avtu pručka, da ga lahko premikam sem ter tja.
peroRS je napisal/-a:Meni se to zdijo bolj slabi izgovori, da bi vrgel usnjene sedeže ven iz avta.
Kakor hočeš, ampak jaz bi pustil original![]()
Drugače pa super avto. Je lepo videt še kakega G60 v "normalno voznem stanju".
glede na to da se rad vozim s svojim avtom, nimam ga pa za kazat drugim kaj mam, da da se vsi slinijo, mi je prioriteta uporabnost in udobnost ki odgovarja meni. za ostale mi je čisto vseeno. hvala bogu da so okusi različni, da se za vsakega kaj najde.
gecco je napisal/-a:Malo off: Kako pa to da si šel iz Kawe na Suzukija?
nightmare je napisal/-a:Lepo rihtaš Golfa, pohvalno.
Mi je pa vedno smešno prebrat kako se lastniki takih malih j**c(ne mislim nič slabega tud sam vozim nekaj podobnega) pohvali, kako razni BMWji in podobne dolge krave ne morejo mimo njih.
nightmare je napisal/-a:..kako razni BMWji in podobne dolge krave ne morejo mimo njih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov