JanJ je napisal/-a:Si bil danes okoli 21. ure v Ivančni Gorici?
Doma je tam

Drgač pa časi od danes ( Najbolši krog v vsakem setu )

Blo je res dobr !
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
ogrožaš ostale udeležence v prometuwuky je napisal/-a:Kako zelo neresno
http://www.youtube.com/watch?v=3AYqSAf7y6g
Sam smešn je pa blo :P
Pa še ena mal kasnej :
Ibiza_C-u-p-r-a je napisal/-a:ne sm bil kr z mojo črno opc....sej to je blo okol 22h al pa tm ti pa še en sta bla bl skp parkirana pol pa mism,da še 4 avtomobili in to je blo to. jst sm šu pa proti supernovi pa pohodu glih tm do ene 160![]()
ops:
no sej zdej vidm,da se me ne takoj vid in da misljo da to ni opc....kar je dobr za taplave![]()
:P
Ibiza_C-u-p-r-a je napisal/-a:ne sm bil kr z mojo črno opc....sej to je blo okol 22h al pa tm ti pa še en sta bla bl skp parkirana pol pa mism,da še 4 avtomobili in to je blo to. jst sm šu pa proti supernovi pa pohodu glih tm do ene 160![]()
ops:
no sej zdej vidm,da se me ne takoj vid in da misljo da to ni opc....kar je dobr za taplave![]()
:P
HaMzO je napisal/-a:nebomo mi nč probaval oz nevem če bom kej dragal sploh, ker mi je mal škoda avta že, sploh k premišljujem o prodaji
pa ni to da nočm, sm šu tut prot evotu bol za hec kot za res, ampak sm 'skor' Locota pustu uzad :P :P :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov