Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Po dec 14, 2009 3:13 pm

DaDek je napisal/-a:zanimivo jaz sem ga tut že parkrat zasledil v centru .. hitrost+blokada.. to mu je domače očitno :D

pomoje ma to v krvi :-P :lol:

h4ck
Stalni uporabnik

Napisal/-a h4ck Po dec 14, 2009 3:16 pm

Ocitno bo delo to , dokler nebo se nehce vstavo pa mu naštel zobe.

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Po dec 14, 2009 3:19 pm

esem nisem prijatelj Proton-B.-ja, še poznam ga ne razen preko foruma, ampak za take (in zame če že omenjate odprte šipe in muziko) so v Sloveniji prekrškovni organi.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Po dec 14, 2009 3:33 pm

dejcc je napisal/-a:... ampak za take so v Sloveniji prekrškovni organi.

Se strinjam! A treba je razumet tudi gnev in jezo nekaterih, ki se jim taki idioti zaganjajo v otroke itd. Zato ni treba takoj reagirat in kritizirat takih "človeško normalnih" reakcij. S tem se samo sproža kregarija med nami (in dela OFF), namesto da bi enotno obsodili debilno početje.

----------------------------------------------

Če bi ga jaz večkrat videl, bi ga posnel in osebno šel na PP. Upam, da bo to, preden Proton-Blaž koga ubije, storilo nekaj Mariborčanov (po možnosti kak novinar ali da se jih vsaj omeni!) - tako bodo policaji morali ukrepat.

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Po dec 14, 2009 3:52 pm

S tem se samo sproža kregarija med nami (in dela OFF), namesto da bi enotno obsodili debilno početje.

Se strinjam, samo kaj hočem ko pa sem na istem, ko pljuvate da se vozim z muziko in odprtimi okni. Samo da ko mam muziko naglas se zavedam da moram bit pozoren nazaj na morebitnega rešilca itd. in zarad muzike nebo noben umrl, agresivna vožnja pa je druga stvar ja.

PS.: Tud okna so odprta z namenom 15cm, ker smrdi po betumnu in neostiku ko vrag in nevem kak naj zluftam. kak dam gretje smrdi ko pes odka smo delali tapete
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
quart
Nov uporabnik

Napisal/-a quart Po dec 14, 2009 7:01 pm

Še kakšen komentar glede tega Protona! Vse uredu in prav, ampak tiste zatemnjene luči zgledajo grozno čip in avto nasploh za pogledat res ni ne vem kaj! Imel sem Protona nekaj let in vem da so drugače super avti!
Je pa meni osebno spodnji Proton je eden lepših kar se jih vozi po naših cestah! Pa brez zamere! ;)

Slika

bmwe46
Novinec

Kraj: ms

Napisal/-a bmwe46 Po dec 14, 2009 7:41 pm

dokler nebo nikor povozil ali pa posledično tudi ubil, tak nebo imel mir. potem pa mu privoščim takoj 30let zapora.

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a sacrifice Po dec 14, 2009 7:48 pm

problem je, ker ima nek avto in misli da je frajerček, ne rečem da tudi mene kdaj ne zasrbi pa palim gume, ampak prvo moraš vidit da ne ogrožaš koga drugega, in ne to početi v mestu(uredu počeli smo pred šolo kjer so vsi, dokler smo hodil v šolo) ne pa v samem mestu kjer je bale naroda, še posebej v Mariboru. Sej ne rečem dej si duška samo zunaj mesta, kjer ni neposredne nevarnosti za druge. Sam sem večkrat šel na kako pot pa dal avtu duška, še najbolj ironično je ker velika večina take piz****** počne z nekimi oprostite na izrazu "kinder jajčki", sej ne rečem da je slab avto, da gor športn filtr in misli da je zmagal. Jst osebno če sem že gnal avto sem imel Opel Vectro 2.0i, in se je melo za kaj drt, ne pa to.

To je samo moje mnenje, drugače ušečen avto samo tiste luči bi bolj passale v kako rdečo barvo;)

lp
Power is nothing without control!!!!!

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Po dec 14, 2009 8:16 pm

esem je napisal/-a:Če bi ga jaz večkrat videl, bi ga posnel in osebno šel na PP. Upam, da bo to, preden Proton-Blaž koga ubije, storilo nekaj Mariborčanov (po možnosti kak novinar ali da se jih vsaj omeni!) - tako bodo policaji morali ukrepat.

Eh kaka policija :D Posnet pa poslat na Svet na Kanalu A pa bojo oni nardil public enemy No.1 iz njega :lol:

.GT.
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a .GT. Po dec 14, 2009 8:44 pm

am pustite ga na miru naj dela to še naprej mam sošolca ki dela malo večje bedarije ko pa oti ki ga vi opisujete samo pustite saj ga bo doletelo to kaj sam išče ker mu nič nebo pomagalo kaj bote naredli on bo on gas bo vedno gas to so pač otroci ki niso meli mopedov in čemu takšnemu podobno na dveh kolah da bi se znoreli te pa zaj stem norijo ko naredijo ispit jebiga tak pač je izogibajte se ga zaradi lastne varnosti mam sošolca ki je ubil skora 30 ljudi pred šoli zaradi njegovega divjanja pa ga ne izuči takemu samo pustite da čas naredi svoje lp
sdted

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Po dec 14, 2009 9:00 pm

^^Bravo, niti enega ločila nisi uspel postavit. :bow

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a Proton-Blaž Po dec 14, 2009 9:26 pm

Obsojate pa tak da kr adijo.... Se tu menite ko da se vsakidan blokadira... :roll: Da vozim ko da bom nekoga ubil itd... Daj naj se zaklene ta tema .....

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Kraj: Gornji Grad

Napisal/-a yugo tuner Po dec 14, 2009 9:55 pm

Blaž, noben ti nič slabega noče.. sam lej, frajer je za mene tisti ki zna vozit normalno, ko pa pride na odprto, ovnikasto cesto, pa se vsak sprosti in pohodi gas.. tam se vidi, kdo zna res vozit, pa tud ko pride do kakega problema, pravilno odreagirat.. ne pa samo BRAIN OFF pa pedalko v podn, ko pa začne rit odnašat pa samo BRAIN FREEZZE...

drgač pa tale video zmaga: http://www.youtube.com/watch?v=pgYA2c5iyzs , vsak izmed nas se najde notr.. če te tole ne gane,pol nevem... ko sm še bravota mel, vedn ko se je obratomer bližal rdečem, sm se spomnu na ovega tipa z hondo v tem muviju...vedno..

bmwe46
Novinec

Kraj: ms

Napisal/-a bmwe46 Po dec 14, 2009 10:11 pm

yugo tuner dober video si dal gor. naj si ga le pogleda. obsojamo te zaradi tvojih glupih dejajn. si naredil izpit in dobil en mali piksln, dal gor športen filter; zdaj pa vsaki dan do blokade po mb. pa misliš da si frajer, ampak si zame b****. oprosti na izrazu

tudi sam kdaj rad hitro peljem, ampak ne v blokadi in v naselju. ampak gledam da ne ogrožam druge udeležance v prometu.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po dec 14, 2009 10:15 pm

Proton-Blaž je napisal/-a:Obsojate pa tak da kr adijo.... Se tu menite ko da se vsakidan blokadira... :roll: Da vozim ko da bom nekoga ubil itd... Daj naj se zaklene ta tema .....

sej je ql.. samo stari en večer prej gledam temo kak so te ustavli pa da boš dobil kazn al kaj je že blo.. dobesedno drugi dan pa na pune mimo glavne pošte na partizanski ob 15.00... :)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po dec 14, 2009 10:36 pm

Proton-Blaž je napisal/-a:Obsojate pa tak da kr adijo.... Se tu menite ko da se vsakidan blokadira... :roll: Da vozim ko da bom nekoga ubil itd... Daj naj se zaklene ta tema .....

pa jo zaklepam! v bodoče pa pametneje na cesti ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov