Morgen!
..zdej pa že morem nakaj napisat...
ne bom razlagal zaradi jezer..ker nisem tako primitiven človek, ja avto je bil zbit in to vsi moji kolegi, ki me poznajo dobro vedo, tudi ZAKAJ!
v podbrezjah si se pa zmotil zakaj smo zletel s ceste.....gume so bile čisto brez profila in še povozil sem kovinski del,zaradi katerega mi je spustila desna guma..zato...moje obvladovanje vozila je pa čisto moja stvar, kot avto in vse v njem in na njem...če te moti se drugič obrni stran
in tudi ta tvoj post(oz. posti) mi dol visi kaj ti misls, avto sem s svojim denarjem kupil, ga predeloval , zbijal, itd..tako , da je moja stvar kaj naredim z njim.
ja glede moči motorja ...vsa je original še, kot vsi vejo in tudi to da turbina ne dela tako kot je treba, in se tudi že išče druga..hmm BOV...zmontirala sva ga skolegom pri meni doma, pa če ga ti daješ na menjalnik si potem edini V SLO , kajti meni dela odlično ....
ta post je bil namenjen predvsem volkanizerju
to je samo dokaz , kako primitiven je folk na forumu ( izzvzeti ste vsi forumaši, ki se trudite , da bi vaši konjički , predvsem za vas, izgledali čim bolje.Nočem nikogar žalit), in tudi ti posti od volkanizerja, jah če imaš veselje , naj ti paše še naprej, glede na to , kot sem že napisal je MOJ avto, in vse v zvezi z njim je moja stvar.
Če misliš, da me prizadaneš s takimi lažmi naj te razočarm, kajti avto sem naredil ZASE in 100% ne zate, zato drugič poglej stran....
AJa, še to glede usyla...avta ni hotel delati ker je bilo preveč dela in ne zaradi razloga podanega od tebe!To tudi vsi veji, ki so bili z mano pri urošu
lep pozdrav,v naslednji epizodi Pšemek volkanizer kupuje TOYOTO.
pa če si dec zakaj to meni ne poveš v obraz?
in vekajoče sem zapusti sedalo izpred računalnika!