Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr avg 17, 2005 3:17 pm

TOYOTA dons sm te vidu pred rockom ... men se zdi škoda dajat na tako lep avto tatto, bolš bi blo brez drugače pa prava zverina tvoj avto 8)

volkanizer
Nov uporabnik

Napisal/-a volkanizer Sr avg 17, 2005 3:52 pm

_PaPy_ je napisal/-a:TOYOTA dons sm te vidu pred rockom ... men se zdi škoda dajat na tako lep avto tatto, bolš bi blo brez drugače pa prava zverina tvoj avto 8)

tuki razlagaš naj da cartato dol da so avti lepši brez cartatujev pa sam ga maš na svojmu polutu tud jaz nisem pristaš cartatujev ampa tapru pred svojmu pragam posprav
lp volkanizer

Uporabniški avatar
Mini Me
Novinec

Kraj: Sm pa tja...

Napisal/-a Mini Me Sr avg 17, 2005 6:16 pm

Volkanizer dej ti raje kakšno pomirjevalo vzem!!
A si ti sploh normaln??Tukej blatiš od TOYOTE avto,
pa pojma nimaš kaj govoriš.Dej ti pokaž svoj avto!!
Kva mi gre na k.... tak folk kr nekej pametuje,zravn se pa voz z kolesom.

volkanizer
Nov uporabnik

Napisal/-a volkanizer Če avg 18, 2005 7:58 am

Mini Me kar jaz od toyote povem tud sam veš da je res saj si od Ahota sosed tok da ne govor naj pomirjevala vzamem pa še nekaj k sem bral tvojo temo si v temo napisal realne podatke tvojga avta pa tud napake te zlo spoštujem toyota pa ni to to kar se tle po netu piše
ne vem zakva zagovarjaš človeka k dejansko neve kaj govori pa folku razlaga da bo blov off ventil na menjalnik zmontirov folk mu pa vse pele
no sej nima veze da se namo zdej skregal raj nehajva debatirat o tem

ja glede avta pa vozm golfa model 2 kar se predelav tiče sam lita platišča tok da se ne vozim s kolesom ker ga nimam ;)

uživejte
lp volkanizer

Bela strela
Nov uporabnik

Neuničliva toyota!

Napisal/-a Bela strela Če avg 18, 2005 10:09 am

Dej vulkanizer ne bit tok pametn od drugih pa če si tok car dej pokaž poj tvoj zrihtan avto da ga vidmo kakšn je k maš tok za čez toyoto za povedat. Kokr jest poznam to toyoto pa kokr jo gledam zaenkrat še nism vidu nobenih lukn na njej. Razn obstaja tuki varjanta če si mel ti svojga zravn parkiranga pa da si namest toyote svojga gledu. Pa tist kr si napisu glede karoserije da je zvita vem kakšna je k sm se že večkrat pelu. Pa še glede cene si pejt mal na mobila pogledat pa boš vidu kok so cene! Najprej se dost prepričej od te toyote pol pa govor kakšna je! Pa glede slabe luči kao po tvoje toyota metov na spedenane avte je tvoja fovšarija k nimaš dnarja da bi si tak avto kupu pa ga tok spedenu!

P.S. Pa še enkrat dej svoj avto gor da ga vidmo!

volkanizer
Nov uporabnik

Napisal/-a volkanizer Če avg 18, 2005 10:32 am

ja priznam da nimam dnarja da bi si tak avto kupu kakšne cene majo tud vem sam sem bil zravn k se je avto prpelov v tržič pa ko je lastnik predeloval zadnji spojler pa od p206 pragove gor dajov pa prvi podalšek od puntota sam fora je v tem da sm par povstov nazaj napisov kolk prbližn bi blo treba vložit da bi bil avto tak kot se zagre

odločitev je lastnikova glede dejanske moči avta po lohk povejo vsi tisti k smo hodil na ne leg drege v kranj k je bil še sejmišče glede stajlinga pa tud lohk pove ustayle k je toyota pr nem stala pa ni hotu delat na njej

človek svojga avta ne bom prlepu gor k je razn feltn originaln in se z njim ne mislm ispostavljat folku ker sem ga kupu zase in ne za druge iz se znjim ne bom vn metov

pa a misliš da se podatke o avtu sprot zmišljujem ne avto poznam lastnika pa tud sej doskrat skup kofetkava in zato o avtu vem velik pa tud njegovo mišlenje poznam pa bom tko reku tud Mini ME-ja poznam pa je ful bl uredu človk pa čeprav voz v tržiču zdej enega za moje pojme najlepših vozil ni vzvišen tako kot lastnik toyote

če tok poznaš ta avto mi poj povej kako je lohk zletu s ceste v podbrezjah pri grmaču avto je 4x4 športno podvozje , na avtu so že bl slabi amortizrji in podvozje ne funkcjonira tko kot bi mogu gume na avtu so dobre pa voznik pri večjih hitrostih ne oblada avta pa itakbrezveze da tle debatirava o tem te bom enkrat za vrat pocukal pa se bova pomenila

uglavnem tisti ki avto poznamo dejansko vemo kakšen je pa po en stran vas zastopm sej ste kolegi ga je treba zagovarjat resnica je pa vsem znana
lp volkanizer

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Če avg 18, 2005 12:12 pm

Morgen!
..zdej pa že morem nakaj napisat...
ne bom razlagal zaradi jezer..ker nisem tako primitiven človek, ja avto je bil zbit in to vsi moji kolegi, ki me poznajo dobro vedo, tudi ZAKAJ!
v podbrezjah si se pa zmotil zakaj smo zletel s ceste.....gume so bile čisto brez profila in še povozil sem kovinski del,zaradi katerega mi je spustila desna guma..zato...moje obvladovanje vozila je pa čisto moja stvar, kot avto in vse v njem in na njem...če te moti se drugič obrni stran
in tudi ta tvoj post(oz. posti) mi dol visi kaj ti misls, avto sem s svojim denarjem kupil, ga predeloval , zbijal, itd..tako , da je moja stvar kaj naredim z njim.
ja glede moči motorja ...vsa je original še, kot vsi vejo in tudi to da turbina ne dela tako kot je treba, in se tudi že išče druga..hmm BOV...zmontirala sva ga skolegom pri meni doma, pa če ga ti daješ na menjalnik si potem edini V SLO , kajti meni dela odlično ....
ta post je bil namenjen predvsem volkanizerju

to je samo dokaz , kako primitiven je folk na forumu ( izzvzeti ste vsi forumaši, ki se trudite , da bi vaši konjički , predvsem za vas, izgledali čim bolje.Nočem nikogar žalit), in tudi ti posti od volkanizerja, jah če imaš veselje , naj ti paše še naprej, glede na to , kot sem že napisal je MOJ avto, in vse v zvezi z njim je moja stvar.
Če misliš, da me prizadaneš s takimi lažmi naj te razočarm, kajti avto sem naredil ZASE in 100% ne zate, zato drugič poglej stran....
AJa, še to glede usyla...avta ni hotel delati ker je bilo preveč dela in ne zaradi razloga podanega od tebe!To tudi vsi veji, ki so bili z mano pri urošu

lep pozdrav,v naslednji epizodi Pšemek volkanizer kupuje TOYOTO.
pa če si dec zakaj to meni ne poveš v obraz?

in vekajoče sem zapusti sedalo izpred računalnika! :D

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Če avg 18, 2005 12:20 pm

PaPy: sem te videl , ko si se vozil okoli ''roka'', drugič pridi na sokec..da se pogovoriva o muski, ker sva očitno oba privrženca globokih in močnih basov...
..aja ..tatoo...ja kmalu pride nekaj drugačnega,amapAk, sAj veš 100 glav ,100 okusov..

drugače mi pa pošlji PM pa se zmenmo..ker se prepiral itak ne bom po forumu.

Uživajte!
lp,a.

Bela strela
Nov uporabnik

neuničliva toyota

Napisal/-a Bela strela Če avg 18, 2005 12:56 pm

Ja kaj se pa pol buniš glede te toyote če te je sram tvoj SPEDENAN avto gor dat! Pa glede vožnje pri večjih hitrostih ne govort k se vrjetno še nisi pelov z njim ker ga dobr poznam pa vem kako voz pr večjih hitrostih če si pa tok korajžn gremo pa lahk preizkust. Pa če maš j***a povej kdo si pa prpel pokazat svojo petardo Golf II.
Ne se preveč napihvat ker vem kako voz toyota k se boš pa z nemu pelu pol pa govor traparije k ti jih itak nebo noben vrjel. Tko k je bla tista da je bil avto v jezeru pa karoserija pa amortizerji so vrjetno pr tvojmu precej slabi pa si fovš k mamo pač eni take avtomobile ne golfa II!

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 Če avg 18, 2005 1:31 pm

Mater maste eni cajat!

Styling avta je okus vsakega posameznika. ne vem kaj se maste eni za vmešavat!
Nej tisti z Golfom nalima svojo umetnino pa da vidmo kritike...
Meni osebno je pa neumno to, da das na starga Golfa dizla lite felne, ker so itak več vredne od avta!
Brez zamere, forum je avtomobilistični, ima podforum galerija, ki je namenjen predstavitvi vozil uporabnikov.
Mislim pa, da zgodovina avtov drugih uporabnikov ne zanima, vsaj ne pred nakupom le tega!

Torej, shout the f*** up pa je to to!

LP

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če avg 18, 2005 4:49 pm

ce se bo tuki se kaksen "spitir" zgodu
...vam povem da gre pod KLJUCek
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 Če avg 18, 2005 6:24 pm

volkanizer je napisal/-a: avto je njegov pa naj z njega nardi kar hoče :?

Zakaj torej blatiš avto in človeka, ki rihta avto, ti avti so po mojem mnenju itak že iskani na cesti ker so jih bivši lastniki tako al drugače že razbili.
Avto je zelo lep verjamem pa da na blizu ni ravno kot nov , saj tudi moj ni ker nisem tak da bom za vsako pikico peljal na štrihanje.
To si verjetno lahko privošči nekdo, ki ima novega twinga ali corso z 1.0 mašino in ful kasko. Predvsem pa je po besedah VULKANIZERJA prava idila za druge udeležence v prometu to da ima varen avto ali "morda kolo z oblazinjenimi štangami BMX"

HM ZANIMIVO DA PREPIR DELAJO SAMI ZAČETNIKI OZIROMA :wiihuu
Subaru Legacy 2.0 AWD 1998, Mazda Premacy 1.8 l.2000, Ford Fiesta MK1 1979

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe avg 19, 2005 12:10 am

avto je men zlo usec, sam barva bi imo mogla bit crna. po moznosti mat. :twisted:

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Pe avg 19, 2005 2:05 am

Toyota: a si bil ti mogoce v sredo na homologaciji v lj zjutri? ;)

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Pe avg 19, 2005 7:34 am

zelo lep

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Pe avg 19, 2005 11:16 am

ga-ma..ja sem bil sem videl tvojega bmw-ja ..strupek...sej si bil y bmwjem,ne

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Pe avg 19, 2005 11:49 am

opala huda huda tale tojotica sm pogledu use slikce nice job kdaj bo kak refrešment :) 8)
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Pe avg 19, 2005 12:07 pm

toyota: bil bil, sem moral homologirat šipe, sam un harley home made je bil pa zakon 8)

DAVEY-TOYOTA CELICA 4EVER
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a DAVEY-TOYOTA CELICA 4EVER Ne avg 28, 2005 11:13 am

Res si hudo zrihtu celico ful lepo oblikovana res vsaka cast ej upam da se kej vidmo kdaj lepo se mej ajde 8)

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Ne avg 28, 2005 12:00 pm

volkanizer je napisal/-a:
_PaPy_ je napisal/-a:TOYOTA dons sm te vidu pred rockom ... men se zdi škoda dajat na tako lep avto tatto, bolš bi blo brez drugače pa prava zverina tvoj avto 8)

tuki razlagaš naj da cartato dol da so avti lepši brez cartatujev pa sam ga maš na svojmu polutu tud jaz nisem pristaš cartatujev ampa tapru pred svojmu pragam posprav

Sorry sam men tut ni več ql tatto na mojmu avtu zato čakam na prosti čs da dol potegne tatto. Če kaj bereš mojo temo je bilo to že napisano. Sorry za offtopic :)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov