Neyo-Neyo je napisal/-a:mater RS4 to je pravi avto zame![]()
če bi bla v limo verjanti bi bil bomba !
Courage™ je napisal/-a:Je obstajal v rdeci barvi tudi ?
HaMzO je napisal/-a:dr.sah je napisal/-a: Eden metalik moder je bil v domžalah. Potem pa se moje poznavanje zaključi.
ta modri naj bi bil v ljubljani, mel ga je en kolega oz usaj vozil se je z njim lani dostikrat viden v fužinah, letos ga še nism videl,...
CockroaC je napisal/-a:Tisti ki se je prodajal pred casom na internetu kao z okvaro dročnikov?
Super za lastnika ... Tisti, ki si ga je lastil v času ki sem ga zgoraj omenil oziroma tik pred njim pa je imel 2 v svoji lasti in to celo istočasno ... Črnega in srebrnega ... Črn je bil čipan na 450 km in je sodeloval leta 2004 na drag-raceu v Kopru vendar ga ni vozil lastnik temveč njegov kolega - Istok in baje mu je takrat rahlo spodrsavala sklopka ...dr.sah je napisal/-a:tisti srebrni je tukaj na sliki, in moram priznati da avto dela k puška.
Mad je napisal/-a:Super za lastnika ... Tisti, ki si ga je lastil v času ki sem ga zgoraj omenil oziroma tik pred njim pa je imel 2 v svoji lasti in to celo istočasno ... Črnega in srebrnega ... Črn je bil čipan na 450 km in je sodeloval leta 2004 na drag-raceu v Kopru vendar ga ni vozil lastnik temveč njegov kolega - Istok in baje mu je takrat rahlo spodrsavala sklopka ...dr.sah je napisal/-a:tisti srebrni je tukaj na sliki, in moram priznati da avto dela k puška.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov