Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
KiNOS
Novinec

Napisal/-a KiNOS Pe maj 28, 2010 4:12 pm

pskoda je napisal/-a:Potem se pa opravičujem, ker tukaj piše GTD - http://avtomobili.najdi.si/avtopodatki. ... OLF+GTD+5v

to je pa šestica :)) to maš pa prav.
When bravery turns into insanity!
- MKV GTI DSG-F1 2005 sold
- MKV 1.9tdi 2005 sold
- MKV 1.4fsi 2005 sold
- MKV 1.6fsi 2008 sold
- MKV 1.9tdi GT-sport 2008 sold
- BMW M3 2003 SMG

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Pe maj 28, 2010 4:15 pm

KiNOS je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:Potem se pa opravičujem, ker tukaj piše GTD - http://avtomobili.najdi.si/avtopodatki. ... OLF+GTD+5v

to je pa šestica :)) to maš pa prav.

oops

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Pe maj 28, 2010 4:33 pm

Courage™ je napisal/-a:Ti si pa kdo ? Siniševa tajnica al kako ?

Ne. mi gre pa na falus folk, ki se kurcite v vseh temah in kritizirate poliester-pa ce je lepo narejeno ali pa samo nametano....in se obnasate, kot d ste boga za jaja prjel.
:)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe maj 28, 2010 4:49 pm

FLINK sprijazni se,da v trenutku,ko je je avtor dal avto na javen forum lahko pričakuje in pozitivne in negativne kritike.Veš mogoče sva mu pa jst in korajšni fouš..... oops
Da se vrnem na temo.Feltne nujno druge gor...Lastniku pa naj dobro služi in naj mu nudi obilu užutkov v vožnji.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Pe maj 28, 2010 4:56 pm

seat je napisal/-a:FLINK sprijazni se,da v trenutku,ko je je avtor dal avto na javen forum lahko pričakuje in pozitivne in negativne kritike.Veš mogoče sva mu pa jst in korajšni fouš..... oops
Da se vrnem na temo.Feltne nujno druge gor...Lastniku pa naj dobro služi in naj mu nudi obilu užutkov v vožnji.

Lej, jst se strinjam, da mora vsak pricakovat vse vrste kritike. Ampak primerjave, da je to juznasko, cigansko, silikonska k****a in podobne ne sodijo nikamor. Vsak lahko napise, kaj mu je vsec in kaj mu ni z normalnimi "avtomobilisticnimi" izrazi.
Tudi sam se ne bi odlocil, da bi na mojega sporta dajal gor plastiko ampak ok....on se je.
Se vedno pa ima ta avto super motor in prav tako notranjost-zunanjost je narejena dokaj profesionalno. Ne predstavljam si, kaj so potem tisti avti na forumu, ki jih je prakticno vec kot polovico, ki so stari, zjahani in nekaj poliestersko doma spacani.

Lp
:)

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 Pe maj 28, 2010 9:06 pm

usi morte mal udihnt, pa potem dalje pričat. tale avto, je bil deležen velike pozornosti, ko ga je prvi lastnik sestavu skupej, bil je v središču pozornosti na dostih srečanjih, pa ne samo pri nas ampak tudi u nemčiji in drugod po tujini. usak lahko reče da mu avto ni všeč, ker je lepota relativna stvar in tuki se ne moremo vsi strinjat in isto govort, kaj je neki lepo in kaj grdo. danes so taki časi, da se gleda da je so na avtomobilu neke lepe feltne, poštimano podvozje, oz primerno spuščeno, če pa se že gre v zamenjavo odbijačev, pa se le-te zamenja za od tovarniško nabritega športnika istega modela. avto moda se spreminja v vseh pogledih in če mi bo kdo reku da si je kdo 5 let nazaj mislu da se bodo danes po cesti vozile limuzine višjega, oz meneđerskega ranga v beli barvi, mislm da bi bil deležen smeha, debilnih pogledov in napotnice na UZ glave.

danes je moderen so called RAT look, mogoče bodo kdaj povešeni joški...skratka, pustmo usazga naj voz tisto kar mu je všeč in ne nadaljujte nekej kar se je že nekoč zaključlo...kreg.

danes to, jutr spet drugo

Lp
Slika

Uporabniški avatar
kikicerar
Nov uporabnik

Kraj: okolica domžal

Napisal/-a kikicerar So maj 29, 2010 4:46 pm

evo men je pa za razliko od ostalih tale meganček zlo ušeč, sj tko al pa tko na a.com noben več nč ne pohval, sam še kritizirat znate... nj ti dobr služ megan pa welik varnih kilometrov.. lp :D :D :D

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard So maj 29, 2010 5:01 pm

FLINK je napisal/-a:
seat je napisal/-a:FLINK sprijazni se,da v trenutku,ko je je avtor dal avto na javen forum lahko pričakuje in pozitivne in negativne kritike.Veš mogoče sva mu pa jst in korajšni fouš..... oops

Lej, jst se strinjam, da mora vsak pricakovat vse vrste kritike. Ampak primerjave, da je to juznasko, cigansko, silikonska k****a in podobne ne sodijo nikamor. Vsak lahko napise, kaj mu je vsec in kaj mu ni z normalnimi "avtomobilisticnimi" izrazi.
Tudi sam se ne bi odlocil, da bi na mojega sporta dajal gor plastiko ampak ok....on se je.
Se vedno pa ima ta avto super motor in prav tako notranjost-zunanjost je narejena dokaj profesionalno. Ne predstavljam si, kaj so potem tisti avti na forumu, ki jih je prakticno vec kot polovico, ki so stari, zjahani in nekaj poliestersko doma spacani.

Lp

Oprosti, ampak primerjava gofre s silikonsko kurvo je bila fantastična.

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a S-line- So maj 29, 2010 8:49 pm

B|ind je napisal/-a:S-line- pa ko se ravno javljaš, sem hotel omeniti pa nisem vedel kdo je sedanji lastnik Megana ki ga imaš v avtarju.
Avto je bil izreden 'boom' ko je prišel pred let izpod Thomasovih rok, kako pa je z njim zdaj smo pa tudi že brali na forumu. Kakorkoli že, trendi se spreminjajo - v končni fazi pa seveda, vsak vozi kar mu ugaja in kar je njemu všeč :tomidelej:

vse kar si napisau ni vredno nic! avto je imau napake ko je priseu iz tomazevih rok,vsi govorite kako je avto zjeban itd.,verjemi da je tomazev tvingo veliko bol pa ni menjau nobenega lastnika! opazam da ne sledis danasnji situaciji in se lahko ob tem samo iskreno nasmejim. avto se ze od jeseni dela na novo v detajle :!: to kar se pa pise po forumih pa pisejo (pisete) samo 13letniki ki itak nimate pojma in si ne znate niti platisc menjat :!:

da ne bo napake tomaz je ql
My Life Your Entertainment

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne maj 30, 2010 10:29 am

a je kdo opazu da lastnik avta ne sopdeluje v debati?
bi pa sam neki dodal za une ki trdite da je avto zelo kvalitetno narejen...nekaj casa nazaj sm ta avto vidu in je sprednja hauba tko pomarancasto pofarbana da bi jo jaz z čopičem boje pofarbal.v druge detalje nism se hou spuscat...
@s-line:ce sem blindou post prou razumel je mislil na tvojo zunanjost-izgled avtomobila,ne na podvozje,vzdrzevanje.pac treba se sprijaznt da so takia vti kot je tvoj in pa od lastnika teme bli "v modi" par let nazaj in so takrat pac bli wauuu,zj je to mem in to vec ni noben wauu ampak obratno.pac so se smernice stylinga spremenile in to ni vec "v modi".kar pa se ne pomeni da avto ni dobro narejen.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
zoky7
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a zoky7 Ne maj 30, 2010 10:32 am

abbe je napisal/-a:a je kdo opazu da lastnik avta ne sopdeluje v debati?
bi pa sam neki dodal za une ki trdite da je avto zelo kvalitetno narejen...nekaj casa nazaj sm ta avto vidu in je sprednja hauba tko pomarancasto pofarbana da bi jo jaz z čopičem boje pofarbal.v druge detalje nism se hou spuscat...
@s-line:ce sem blindou post prou razumel je mislil na tvojo zunanjost-izgled avtomobila,ne na podvozje,vzdrzevanje.pac treba se sprijaznt da so takia vti kot je tvoj in pa od lastnika teme bli "v modi" par let nazaj in so takrat pac bli wauuu,zj je to mem in to vec ni noben wauu ampak obratno.pac so se smernice stylinga spremenile in to ni vec "v modi".kar pa se ne pomeni da avto ni dobro narejen.

Očitno nisi videl tega avta, če ma pomarančasto barvo na sprednji haubi...;)

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Ne maj 30, 2010 10:34 am

.

Lastnik avta verjetno ne sodeluje, ker je Zoky obudil 1 leto staro temo...

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne maj 30, 2010 10:35 am

zoky7 je napisal/-a:

vrjam da sam ga vidu na gospodarcu prejsn poletje.pa vem kaj je pomarancasta barva
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Ne maj 30, 2010 10:44 am

abbe je napisal/-a:
zoky7 je napisal/-a:

vrjam da sam ga vidu na gospodarcu prejsn poletje.pa vem kaj je pomarancasta barva

Uporabniški avatar
zoky7
Nov uporabnik

Napisal/-a zoky7 Ne maj 30, 2010 11:26 am

kaj če bi mi zdj vsi to temo pustil na miru in je to to...brezveze da se prerekamo neki...Pač enim je avto všeč, enim pa ne...To je vedno bilo in vedno bo;)

LP, Zoran

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Ne maj 30, 2010 12:07 pm

abbe je napisal/-a:@s-line:ce sem blindou post prou razumel je mislil na tvojo zunanjost-izgled avtomobila,ne na podvozje,vzdrzevanje.pac treba se sprijaznt da so takia vti kot je tvoj in pa od lastnika teme bli "v modi" par let nazaj in so takrat pac bli wauuu,zj je to mem in to vec ni noben wauu ampak obratno.pac so se smernice stylinga spremenile in to ni vec "v modi".kar pa se ne pomeni da avto ni dobro narejen.

Tako je.

Uporabniški avatar
zoky7
Nov uporabnik

Napisal/-a zoky7 Ne maj 30, 2010 12:08 pm

Blind, dober avatar...=)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne maj 30, 2010 12:13 pm

hehe in kr moja slika v temi v temi o meganu RS :)
Ja dejstvo je,da so tudi novi avtomobili katastrofalno barvani in tu Honda ni izjema.Barva je res na nekaterih mestih slabo nanešena.No luši se zaenkrat še ne ampak.....nikol ne veš :)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

.GT.
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a .GT. Ne maj 30, 2010 12:19 pm

pa barva nikol ni pomarančasta vedno je lak pomarančast pa ne se iz tega norca delat sem bil prejšnji teden v 5tih različnih avtohišah in kak oni skitajo in pošpricajo slabo da se boljše ne menimo pa vsak avto je rukjen kaj prodajajo še nove sem ene tri vido da so bli špricani tak da še ko novi avto kopuješ moraš celega pregledat ne pa zaj take bedarije tu pisat avto ma ogromno dela vloženega in je fenomenalen mogoče bi par stvari spremenil ampak je že tak super sami pa veste da na cesti more to bomba zgledat.
sdted
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov