pskoda je napisal/-a:Potem se pa opravičujem, ker tukaj piše GTD - http://avtomobili.najdi.si/avtopodatki. ... OLF+GTD+5v
to je pa šestica

pskoda je napisal/-a:Potem se pa opravičujem, ker tukaj piše GTD - http://avtomobili.najdi.si/avtopodatki. ... OLF+GTD+5v
KiNOS je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Potem se pa opravičujem, ker tukaj piše GTD - http://avtomobili.najdi.si/avtopodatki. ... OLF+GTD+5v
to je pa šestica) to maš pa prav.
seat je napisal/-a:FLINK sprijazni se,da v trenutku,ko je je avtor dal avto na javen forum lahko pričakuje in pozitivne in negativne kritike.Veš mogoče sva mu pa jst in korajšni fouš.....![]()
Da se vrnem na temo.Feltne nujno druge gor...Lastniku pa naj dobro služi in naj mu nudi obilu užutkov v vožnji.
FLINK je napisal/-a:seat je napisal/-a:FLINK sprijazni se,da v trenutku,ko je je avtor dal avto na javen forum lahko pričakuje in pozitivne in negativne kritike.Veš mogoče sva mu pa jst in korajšni fouš.....![]()
Da se vrnem na temo.Feltne nujno druge gor...Lastniku pa naj dobro služi in naj mu nudi obilu užutkov v vožnji.
Lej, jst se strinjam, da mora vsak pricakovat vse vrste kritike. Ampak primerjave, da je to juznasko, cigansko, silikonska k****a in podobne ne sodijo nikamor. Vsak lahko napise, kaj mu je vsec in kaj mu ni z normalnimi "avtomobilisticnimi" izrazi.
Tudi sam se ne bi odlocil, da bi na mojega sporta dajal gor plastiko ampak ok....on se je.
Se vedno pa ima ta avto super motor in prav tako notranjost-zunanjost je narejena dokaj profesionalno. Ne predstavljam si, kaj so potem tisti avti na forumu, ki jih je prakticno vec kot polovico, ki so stari, zjahani in nekaj poliestersko doma spacani.
Lp
B|ind je napisal/-a:S-line- pa ko se ravno javljaš, sem hotel omeniti pa nisem vedel kdo je sedanji lastnik Megana ki ga imaš v avtarju.
Avto je bil izreden 'boom' ko je prišel pred let izpod Thomasovih rok, kako pa je z njim zdaj smo pa tudi že brali na forumu. Kakorkoli že, trendi se spreminjajo - v končni fazi pa seveda, vsak vozi kar mu ugaja in kar je njemu všeč
abbe je napisal/-a:a je kdo opazu da lastnik avta ne sopdeluje v debati?
bi pa sam neki dodal za une ki trdite da je avto zelo kvalitetno narejen...nekaj casa nazaj sm ta avto vidu in je sprednja hauba tko pomarancasto pofarbana da bi jo jaz z čopičem boje pofarbal.v druge detalje nism se hou spuscat...
@s-line:ce sem blindou post prou razumel je mislil na tvojo zunanjost-izgled avtomobila,ne na podvozje,vzdrzevanje.pac treba se sprijaznt da so takia vti kot je tvoj in pa od lastnika teme bli "v modi" par let nazaj in so takrat pac bli wauuu,zj je to mem in to vec ni noben wauu ampak obratno.pac so se smernice stylinga spremenile in to ni vec "v modi".kar pa se ne pomeni da avto ni dobro narejen.
zoky7 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:a je kdo opazu da lastnik avta ne sopdeluje v debati?
bi pa sam neki dodal za une ki trdite da je avto zelo kvalitetno narejen...nekaj casa nazaj sm ta avto vidu in je sprednja hauba tko pomarancasto pofarbana da bi jo jaz z čopičem boje pofarbal.v druge detalje nism se hou spuscat...
@s-line:ce sem blindou post prou razumel je mislil na tvojo zunanjost-izgled avtomobila,ne na podvozje,vzdrzevanje.pac treba se sprijaznt da so takia vti kot je tvoj in pa od lastnika teme bli "v modi" par let nazaj in so takrat pac bli wauuu,zj je to mem in to vec ni noben wauu ampak obratno.pac so se smernice stylinga spremenile in to ni vec "v modi".kar pa se ne pomeni da avto ni dobro narejen.
Očitno nisi videl tega avta, če ma pomarančasto barvo na sprednji haubi...
abbe je napisal/-a:zoky7 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:a je kdo opazu da lastnik avta ne sopdeluje v debati?
Očitno nisi videl tega avta, če ma pomarančasto barvo na sprednji haubi...
vrjam da sam ga vidu na gospodarcu prejsn poletje.pa vem kaj je pomarancasta barva
abbe je napisal/-a:@s-line:ce sem blindou post prou razumel je mislil na tvojo zunanjost-izgled avtomobila,ne na podvozje,vzdrzevanje.pac treba se sprijaznt da so takia vti kot je tvoj in pa od lastnika teme bli "v modi" par let nazaj in so takrat pac bli wauuu,zj je to mem in to vec ni noben wauu ampak obratno.pac so se smernice stylinga spremenile in to ni vec "v modi".kar pa se ne pomeni da avto ni dobro narejen.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov