ddas je napisal/-a:Meni je rdeč BOOMBA, čeprav mu je nekdo spizdu meglenko
Je hud ja, ampak to nardi barva. Poglej kako lahko avto s pobarvanimi odbijači in pragovi (tukaj sicer M) in z enakimi felnami zgleda v drugi barvi bedno:

Se prodaja spet en komplet contour II, tudi croma ima enega, kolikor sem videl na spletni strani. Meni osebno sicer najlepša ///M platišča od e36, sem si jih želel nekaj časa, ampak nisem prepričan, da je to to na srebrnem avtu...
@gaši:
ja, pa smo hitro na 2x vrednosti avtomobila
Zato bomo pa še vidli, kakšne bodo možnosti in želje. V prvi vrsti mi je to, da je avto v dobri kondiciji...sicer dvomim, da ga bom spravil v TOP stanje, če bo pa kakšen EUR viška pa kot rečeno, se bo dalo nekaj gor.
Je pa bel tudi meni najlepši. Saj to je plan, M pragovi in še spodnji deli odbijačev v barvo avta. Sicer tale ima FL sprednji odbijač, ki s črno mrežico razbije monotonost (PFL bi bil čist cel srebrn, ker nima mrežice v sredini, pride drugače), tako da bi morda nataknil FL odbijač gor + sprednji lip, ki je sicer iz M odbijača. To je cenejša varianta od M odbijača in meni osebno tudi bolj zanimiva, M mi je ratal dolgočasen