scirocco12 je napisal/-a:Do kdaj boste v petek na racelandu?
LoCo je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:mislim da bi lahko kak level večji uzel olje za zavorno tekočino. usaj dot 5 al pa dot 6 ni napačen
DOT 5 specifikacija predpostavlja suho vrelišče na 510 stopinj Fahrenheit. Motul RBF600 ga ima pri 585. What's your point?
DOT 6 je pa vojaška roba za tanke ustavljat.
HaMzO je napisal/-a:po tem sm sklepu da pač večji k je dot večje je vrelišče. nism vedu da ga motul pri 4ki že tok ima
=ZiAn= je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:po tem sm sklepu da pač večji k je dot večje je vrelišče. nism vedu da ga motul pri 4ki že tok ima
Fora dot 3,4, 5.1 oznak je glede suhega in mokrega vrelišča ter vezave vode. Pa dvomim, da ste uporabljali dot 5, mora biti 5.1 drugače boš v najslabšem primeru kmalu kupoval nov avto![]()
P.S. pa smo res vsi s tega konca (moste-Polje)?![]()
Lp
_BiStRi_ je napisal/-a::mrgreen:
Evo malo novosti:
Ker je bil avto pretih, sem se odločil, da se znebim nadležnega resonatorja, ker pa sta bila enakega mnenja še dva moja kolega z enakimi avti, sem dal narediti tri kose iz inoxa, kot je vidno na spodnjih slikah.
Nalogo sem seveda zaupal Hemingwayu in svoje delo je odlično opravil, izdelal je pa vse v kompletu, tako da če ima kdo podobne želje po predelavi izpuha, vsekakor priporočam.
_BiStRi_ je napisal/-a::mrgreen:
Evo malo novosti:
Ker je bil avto pretih, sem se odločil, da se znebim nadležnega resonatorja, ker pa sta bila enakega mnenja še dva moja kolega z enakimi avti, sem dal narediti tri kose iz inoxa, kot je vidno na spodnjih slikah.
Nalogo sem seveda zaupal Hemingwayu in svoje delo je odlično opravil, izdelal je pa vse v kompletu, tako da če ima kdo podobne želje po predelavi izpuha, vsekakor priporočam.
Danes montiramo v avto Apexi turbo timer, ki je prišel pred dnevi iz USA
Jutri sledi redni servis, notri bomo nalili Motula
Tako bo avto pripravljen za petek, ko je Raceland, kjer upam, da bo posnet kak video za zvok po predelavi.
Prihodnji teden pa sledi še menjava zavornega olja ter cevk HEL, sledeče pridejo bojda jutri, RBF600 pa je tudi že na lagerju
Lp
_BiStRi_ je napisal/-a:@ : : Nobody : : Hvala za video in sliki![]()
@ Tvojtrener Tnx, upam, da se bo obneslo.
Ja današnji Raceland je bil odličen, tudi doseženi časi niso slabi, je pa še nekaj "lufta"
Če bo uspelo bom letos poskusil proti koncu sezone odpeljati še kak Grobnik, vmes še kakšen Raceland, pa morda še kakšno zanimivo reč
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov