B|ind je napisal/-a:FLINKB|ind je napisal/-a:Feltne so 8J × 18' dimenzija gum bo pa 225/40.
@speedfreak, kaj a zdaj niti Dunlop in GY niso več dovolj dobre ?
FLINK je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:FLINKB|ind je napisal/-a:Feltne so 8J × 18' dimenzija gum bo pa 225/40.
Zakaj nisi 19? zaradi drazjih gum, kot si govoril? izracunaj si, kok bi ti prava dimenzija pridla drazja. Malenkost....skoda.
Bo se dalo pa tudi po teh feltnah on gumah vozit:)
B|ind je napisal/-a:FLINKB|ind je napisal/-a:Feltne so 8J × 18' dimenzija gum bo pa 225/40.
B|ind je napisal/-a:FLINK, ?
Glede gum sem se pa odločil da bojo Sunew![]()
Šala![]()
Gume bojo zelo vrjetno Uniroyal Rainsport, Dunlop SP sport, GY exelence.. Nekaj v tem smislu.
Sem se odločil da raskiram še za neke normalne gume pa je. Jutri zjutraj jih bom pa naročil. Upam da bojo kmal da se zmontira vse skupaj
B|ind je napisal/-a:scirocco12, no saj ti dobro veš kako je. Pa tudi jaz ko sem se peljal s teboj. Ne rečem, avto izgleda noro dobro ampak ni vse samo v izgledu - še posebaj če se dosti voziš tako kot jaz.
FLINK, vozi se z 19'' kak mesec pa potem reči da naj nataknem gor 19'' če boš še takega mnenjaAli pa vprašaj sciroccota, ki dejansko ima iskušnje ker se je vozil na 19kah.
Pa tudi Yagi-san bi znal kaj povedat o svojih 20''.
speedfreak, sem višje napisal katere modele imam v mislih.
Courage™ je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:scirocco12, no saj ti dobro veš kako je. Pa tudi jaz ko sem se peljal s teboj. Ne rečem, avto izgleda noro dobro ampak ni vse samo v izgledu - še posebaj če se dosti voziš tako kot jaz.
FLINK, vozi se z 19'' kak mesec pa potem reči da naj nataknem gor 19'' če boš še takega mnenjaAli pa vprašaj sciroccota, ki dejansko ima iskušnje ker se je vozil na 19kah.
Pa tudi Yagi-san bi znal kaj povedat o svojih 20''.
speedfreak, sem višje napisal katere modele imam v mislih.
Malo pretiravate vseskupaj. Opaznih razlik med 18" in 19" prakticno ni. Je pa res odvisno kje in kako se vozis.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov