Omelo hvala za kompliment, letvice so mi ble ful ušeč ko sm jih vidu v Italiji na enmu Cliotu tako da sm reku da jih moram imet.Js jih še v Sloveniji še nism vidu na kakem Cliotu prav tako tudi lexus style zadnje luči je težko najdit ampak na srečanju jih je mel en tip,tako da men je ozadi carski,vem pa da vsem nemore bit ušeč
Clio pa gre tudi konec meseca k ličarju na male popravke
tako da bo malo lepši od zunaj.Kaj in kako naj bo skrivnost.
Volan sm kupu od enga tipa iz Kamnika za 5000 sit.Bil je nekoliko zlizan,popraskan ampak ne toliko da bi blo hudo.Js sm ga potem dal preoblečt v usnje,ga mal prebarvu in zdej je tak kot nov.
slike od notranjosti imam ampak bom rajš še mal počaku ker zdele mam v planu se poigrat z notranjostjo in bom potem dal kako sliko gor.Lahko povem da bom uporabil srebrno kombinacijo na armaturki ker mi lepo barva sede.sedaj imam srebrn autoradio,obrobe zvočnikov in visokotoncev in zelo lepo pride srebrna barva na črno armaturko.
Prav tako sem tudi pred srečanjem ugradil v Cliota naslonjalo za roko!Mislim da ga noben Clio A1 nima,ker ga je zelo težko noter spravit,skoraj nemogoče,ampak sm pravega našu in ga namontiru.
lp