Renault VG je napisal/-a:Ti res nisi na tekočem.Patrik_A3 ima v avatarju BMWja 1,King1 pa tudi svojo prodaja.mihaing je napisal/-a:drgač se bo mojmu avtu utrgel med Lagunami
Verjemi, da ni vse tako kot izgleda.

lp
Renault VG je napisal/-a:Ti res nisi na tekočem.Patrik_A3 ima v avatarju BMWja 1,King1 pa tudi svojo prodaja.mihaing je napisal/-a:drgač se bo mojmu avtu utrgel med Lagunami
mihaing je napisal/-a:@perors: seveda sem pomislim, in tudi pridejo vendar šele kasneje. Imam še kup stroškov![]()
![]()
Prej imam še namen v kratkem urediti:
- obnoviti komplet pozvozje (1000eur)
- zamenjati sprednje dva sedeža z že omenjenimi (zamenjal z mojimi in dopčal bom 500EUR)
- na novo prevleči volan in voznikovo vratno oblogo (400 EUR)
- nabaviti nove pnevmatike (800EUR)
- urediti multimedijo: TV, telefon, zamenjati ojačevalec (700EUR)
- kemično čiščenje stropa, pritljažnika in poliranje (400EUR)
- zamenjati vse cevke ki vodijo v motor (500EUR)
- novi tepihi, prestavna ročka, meglenke,... (500EUR)
To me bo koštalo cca 5000 EUR in še bo premalo, ker se ponavadi najde še in še. Da ne govorim niti o servisu, bohnedaj o servisu menjalnika, ki lahko nanese še nekaj tavelikih. Avto je trenutno še daleč do popolnega. Moj cilj je, da bo avto TOP in to bom tudi dosegel, ker roko na srce mi pomeni ogromno
Godward je napisal/-a:s vsakim postom bolj se mi dozdeva da se je mihaingu z nakupom njegovega avtomobila podaljšal penis za 15cm.![]()
lepa kočija drugače, avto in pol
King1 je napisal/-a:Godward je napisal/-a:s vsakim postom bolj se mi dozdeva da se je mihaingu z nakupom njegovega avtomobila podaljšal penis za 15cm.![]()
lepa kočija drugače, avto in pol
A si fouš![]()
![]()
![]()
![]()
lp
leteča prefinjena preproga in ne tuning gajba
primozek68 je napisal/-a:leteča prefinjena preproga in ne tuning gajba
Ha ha ha, sam ne tale prjatu. Še zmeri, leta 2011 ta avto zgleda gastrbajter/auslender kelner/cigowagn.
primozek68 je napisal/-a:Čustveni izlivi nad presežki tega avtomobila so vendarle prehudi. Svoje cajte je bil raketa, zaenkrat ni pa še nič. Ne oldtimer, youngtimer, posebna serija, rariteta, ipd. V bistvu popolnoma neuporaben avto, razen, da mu dviguje k_rca, ko se vsede noter in ga vžge. To pa verjamem, da ga nobena Kia ne.
Čisto dovolj bi bilo napisati, da mu je avto kul, da si je želel imeti (nekdaj) prestižen avto in to je to. Razne primerjave z zastavonošami, letečimi preprogami so pa popolnoma odveč, oz. bi jih avtor lahko zadržal zase.
primozek68 je napisal/-a:Čustveni izlivi nad presežki tega avtomobila so vendarle prehudi. Svoje cajte je bil raketa, zaenkrat ni pa še nič. Ne oldtimer, youngtimer, posebna serija, rariteta, ipd. V bistvu popolnoma neuporaben avto, razen, da mu dviguje k_rca, ko se vsede noter in ga vžge. To pa verjamem, da ga nobena Kia ne.
Čisto dovolj bi bilo napisati, da mu je avto kul, da si je želel imeti (nekdaj) prestižen avto in to je to. Razne primerjave z zastavonošami, letečimi preprogami so pa popolnoma odveč, oz. bi jih avtor lahko zadržal zase.
Bel-Tirid je napisal/-a:lol ste eni pacienti,z jajčki k jih furate, si upate komentirati da je 760 ciganski voz.
Jest bi se v tla pogreznu
crxdelsol je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:lol ste eni pacienti,z jajčki k jih furate, si upate komentirati da je 760 ciganski voz.
Jest bi se v tla pogreznu
750.
Drugače pa je to res da večina takih avtov-starejših bmwjev in audijev z "velkimi" mašinami vozijo priseljenci z juga, zakaj bi trdili drugače saj ni nič slabega tu
adis je napisal/-a:off:
dajmo se vzdržat neprimernih komentarjev, komur ne paše ta avtomobil oz. predstavitev le-tega vozila naj ne piše v temo oz. to naj bo tudi napotek za naprej.
adis je napisal/-a:zakaj pa ne zastavonoša? saj v nekaterih državah še zmeraj ta "voz" drži simbol voznega parka vlade in njenih predstavnikov.
adis je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Čustveni izlivi nad presežki tega avtomobila so vendarle prehudi. Svoje cajte je bil raketa, zaenkrat ni pa še nič. Ne oldtimer, youngtimer, posebna serija, rariteta, ipd. V bistvu popolnoma neuporaben avto, razen, da mu dviguje k_rca, ko se vsede noter in ga vžge. To pa verjamem, da ga nobena Kia ne.
off:
dajmo se vzdržat neprimernih komentarjev, komur ne paše ta avtomobil oz. predstavitev le-tega vozila naj ne piše v temo oz. to naj bo tudi napotek za naprej.
on:
zakaj pa ne zastavonoša? saj v nekaterih državah še zmeraj ta "voz" drži simbol voznega parka vlade in njenih predstavnikov.
verjamem, da je miha naredil pravo potezo in ni boljše poteze kot pa izpolnitev svojih "želja" pa magari to stane €€€.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov